Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 709
  • 970
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Никога не съм получавала код от Мейкъп.
И аз. А имам доста поръчки.

# 631
Никога не съм получавала код от Мейкъп.
И аз. А имам доста поръчки.
Те пращат за рожден ден-10 лв.Ако не сте пазарували отдавна и пуснете поръчка,тогава пращат за 5 лева,за следващата.

# 632
  • София
Това ми пращат от Мейкъп всяка година като отстъпки за РД
Скрит текст:
Честит рожден ден!

Желаем Ви радостни моменти, успех във всяко начинание, душевна хармония и благополучие!

Ние сме Ви приготвили подарък. При оформяне на поръчка над 19.00 лв. до 14.04.24 ще получите подарък на стойност 5.00 лв. или тази сума автоматично ще бъде приспадната от общата Ви сметка под формата на намаление. При поръчка за сума над 59 лв. - 10 лв. като подарък.

Просто добавете продукт в кошницата и при оформяне на поръчката ще бъде задействана отстъпката.

# 633
Имам въпрос относно физическия магазин на ВК - цените, на които продават в магазина същите като на уебсайта ли са?
Също така знаете ли дали текущо има допълнителен код за отстъпка?
За кратко съм си в България и в списъка имам няколко аромата:
Amouage Honor 50ml
Memo Corfu
Xerjoff Accento Overdose
Matiere Premiere Vanilla Powder 30-50ml
Marc-Antoine Barrois Encelade

Чудя се дали ще имам късмет да намеря някои на по-добри цени от официалните сайтове до края на седмицата 😀

ПС - отворена съм и за комуникация, с някой който вече се е нарадвал на тези аромати и иска да предаде нататък Simple Smile

# 634
Marc-Antoine Barrois Encelade

Чудя се дали ще имам късмет да намеря някои на по-добри цени от официалните сайтове до края на седмицата 😀

с код ByeWinter
https://www.parfumi-shop.net/product/42189-marc-antoine-barrois-encelade.html

# 635
  • София
Продължавам да търся на добра цена Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire The Amara, купих си го от Дълас, но цената там хапе, а така се влюбих в него, че се оглеждам за второ шипе Simple Smile

Да сте виждали БГ Oud Alezan на Hermes? Уникален парфюм!

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 16:16 от nad_tab

# 636
# 637
J’adore Dior 200ml. за 20лв
Аз имам още от предната им разпродажба и се въздържам…..Не е лош,но няма силаж и дълготрайност.Поне при мен.

# 638
  • виртуално
Има ли някакво правило при Килиан, на какво време сменят минитата подарък?

# 639
Никой не сложи лайкче за Alize, но от над 10 бройки останаха 0!

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 21:13 от Ellinor*

# 640
# 641
Не помня кой точно дебнеше новата Икебана Мимоза на Кензо, но тук  https://elinor.bg/product/kenzo-flower-by-kenzo-ikebana-mimosa-tester цената става още по-хубава с кодовете за намаление. При мен все още работи и april, но и spring сваля 20% надолу.

# 642
# 643
Благодаря Smartie Flowers Tulip

# 644

Общи условия

Активация на акаунт