С каква храна храните котката си? - Тема 5

• 26 603
  • 492
  •   2
Отговори
# 465
И по темата имате ли мнение за Бурканите, че чувам противоречиви отзиви, а не са с ниска цена.
Моите котки не ги харесаха. С тях се облажи контейнерната ми маца. Grinning

# 466
И аз до сега съм нямала никакви оплаквания от зооплюс. Храната дори и отбелязана, че не ми е спешна и мога да изчакам с доставката в повечето случаи ми е идвала за 5 дни, единият даже нямаше и толкова и бях направо смаяна.
При тях не ми харесва, че отстъпките не могат да се комбинират и примерно подарък от точки не може да го ползваш и с някакво намаление. Понякога и лоялната програма не иска да ми е отчете с някои неща. Следващата година изобщо няма да я активирам.  Последната поръчка ми е единствената с толкова дълга доставка на 10.06 съм я направила, а я получих чак на 25.06. По едно време си мислих, че може да е нямало налична храна и затова да я бавят. А сега като виждам датите може и да са в отпуска хората. След това не съм  поръчвала.
Сега не ми харесва, че са увеличили минималната сума за доставка, малко ме дразнят и че слагат сума, ако искаш да платиш с наложен платеж.

# 467
В петмол има огромно намаление. Наред с обичайното, поръчах и Ownat Author. Може ли мнение за тази храна?

# 468
На Ownat са добри храните.

# 469
  • София
На Ownat са добри храните.
Не всички. И те като Брит имат нисък и висок клас храни. Дори в тази тема имаше оплакал се от запушване от по-евтината серия Ownat. Обаче не познавам тази, за която се пита.

# 470
Моите котки също не харесаха бурканите, бях взел от всеки вид по 1 за проба, голпм зор докато ги изядат.

# 471
venbo, може ли линк към тези буркани, за да ги разгледам?

Благодаря!

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 16:13 от sentido

# 472
Ето ги бурканите. Още не съм ги пробвала моите ще ги ядат ли. Не съм ходила от много време в зоомагин.
https://www.vetfamily.bg/products/burkanite-kotki2
Този доктор изведнъж стана много известен и пусна какви ли не продукти. Скоро разбрах, че е в менторската програма на Юли Тонкин. Явно трикчета му действат.

# 473
  • Варна
Моя Теодор и Гришо на сестра ми не пожелаха да опитат 'бурканите'.

# 474
  • София
Гледам, че в Зооплюс ги няма големите кутии 800 г на Смила.
Вчера загледах Феринга, тя нали е тяхна марка, кльопат ли я маците? Анимонда Карни също са на добра цена, но казвате, че и тях не ги харесват?
За дъщеря ми е, аз още не мога да си взема друго коте.

# 475
  • от Луната
Топчо одобри Буркана, който хлапето му взе за проба, но не знам кой вид е, обаче кучето последния Буркан едва го измъчи. Тя обича да хапва всичко що е човешка храна, сигурно защото ѝ е забранена Wink

# 476
  • София
Гледам, че в Зооплюс ги няма големите кутии 800 г на Смила.
Вчера загледах Феринга, тя нали е тяхна марка, кльопат ли я маците? Анимонда Карни също са на добра цена, но казвате, че и тях не ги харесват?
За дъщеря ми е, аз още не мога да си взема друго коте.
Зависи с какво месо са. Само преди няколко дни се оплаках, че ако е с телешко, агнешко или някое по-скъпо месо, имат много лой. В момента ядат 800 грамова Феринга с пиле и си я хапват с кеф. На дъното няма грам мазно.  Лошото е, че купих някакъв микс от консерви и в стекчето само две са с пиле. А са 4 стека. Joy

С Анимондата е подобно положението. Някои ги ядат, а други не. Иначе Смилата май е най-евтина. Дали 400 гр не е по-евтина от 800 гр. Феринга?

Ако искаш да поглезиш малко, от ето тази храна (прегледай целия списък) има 2-3 варианта за 9,30 кг.  Нормалната цена за тази марка започва от 12-13 лв/кг.

Сега видях, че има 800 гр. Смила - https://www.zooplus.bg/shop/kotki/konservrana_hrana_kotki/smilla … Variant=1340694.5

В петмол има огромно намаление. Наред с обичайното, поръчах и Ownat Author. Може ли мнение за тази храна?
Има ли някакво развитие с поръчката? На 10-ти поръчах и аз. Винаги досега са се обаждали на другия ден, за да ми кажат, че ще се обадят отново, когато поръчката стигне в магазина, а до момента никой не ми е звънял. Избрах да платя в магазина и се чудя дали изобщо някой е видял, че има поръчка, щом не е минало предварително плащане.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 17:21 от Таня67

# 477
  • София
Някой да е поръчвал от този сайт?  https://www.zoodobavki.com/   Добавката, която търся е на добра цена, но никога не съм чувала за него. Дали е надежден?

# 478
Коя добавка ти трябва, Танче?

Хвърлих едно око на сайта. За мен е абсолютен фейк! Но бих пробвала, щом е с наложен платеж и цената те устройва. Simple Smile

Но пък в общите условия има фирма, ЕИК и банкова сметка. Щом е с наложен платеж, можеш да пробваш.

# 479
  • София
Коя добавка ти трябва, Танче?

Хвърлих едно око на сайта. За мен е абсолютен фейк! Но бих пробвала, щом е с наложен платеж и цената те устройва. Simple Smile

Но пък в общите условия има фирма, ЕИК и банкова сметка. Щом е с наложен платеж, можеш да пробваш.
Трябва ми Rx Renal Feline. Тук е 50 лв, в клиниката ни искат 70, а в други сайтове е дори 80 и няколко. А доколкото схващам, ще ги купуваме постоянно.

Кликнах в сайта на бутона "За нас", излиза началната страница. После цъкнах на Фейсбук, отваря се моята стена, а не тяхна страница. Пробвах и Туитър - същата работа. Пише, че ако се абонираш за новините им, всяка събота изпращат купон. Обаче и абонаментът не стана. Или е някой съвсем аматьорски сайт, или са мошеници. Ясно е, че карта няма да въвеждам. Ако поръчвам, ще с наложен платеж. Но и там има проблем. Пише, че над определена сума е безплатна доставката до офис на Еконт или Спиди, а изобщо не се показва възможност да се посочи офис. Има поле само за моя адрес. Не знам с колко пари за доставка и за плащане на куриера ще ме изненадат. Simple Smile

Допълвам: Все пак от друго място в сайта им се показа фейсбук страница със 189 последователи. Simple Smile  Написали са и адрес ул. Илия Куртев 4. 

А за Петисимо някой да е чувал? Там е малко по-скъпа, но пак е по-евтина от другите места. Май и той е съмнителен.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 13:48 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт