С каква храна храните котката си? - Тема 5

• 26 593
  • 492
  •   1
Отговори
# 450
Някой има ли проблем с използването на кода изпратен като покана за приятел в Зооплюс за да ползва 10% . Искам да поръчам но с 2 различни имейла пробвам ,които не са регистрирани в сайта и въпреки това не ми позволява 🙄

# 451
Май трябва да си направиш регистрация. Този код май важеше само за нови потребители и първа поръчка от сайта.

# 452
И с регистрацията и без регистрация не става,а точно за нови потребители го прилагам.
Поръчах от pet mall ,в момента видях че имат голямо намаление и гранулите ми излязоха много изгодно ,зооплюс пасти да ядат.

# 453
Пак ли намаление има там? Преди 2 седмици имаше пак голямо, но го изпуснах. Преди няколко дни пак съм получила съобщение на пощата за  голямо намаление, но е било само за деня.
Отивам да вида какво предлагат. При тях не ми харесва, че изпращат храната без опаковка само в едни чували. Свикнах с кашончета на зооплюс по удобно е

# 454
Никога не съм поръчвала от pet mall и не съм им виждала промоциите но вчера след като се занимавах доста време с тези 10% от зооплюс и нищо не ставаше се отказах да поръчвам от тях и съвсем случайно ми излезна реклама на  pet mall за продуктите на Royal Canin ,че са с до 45% намаление И като влязох да видя цената беше супер. Много по-изгодно от Зооплюс. Поръчах 2 чувала х10кг дано дойдат както трябва.

# 455
Обикновените на РК или вет диети имат такова намаление??

# 456
# 457
  • София
Петмол дават 10% отстъпка за рожденици. Запишете си рождените дни на любимците, за да ви пращат кодове. 

Мога да услужа на някого, ако поръчвате. Wink

# 458
Здравейте! Видях, че и тук се оплаквате от доставката със Сеймдей от Зооплюс, затова слагам тук какво ми отговориха като писах на Зооплюс да им се оплача
Скрит текст:
Благодарим за Вашето съобщение.

В България нашият доставчици са: DPD (с представител Speedy) и Sameday. Моля, обърнете внимание, че разпределянето на пакетите е  автоматичен процес и не може да бъде повлиян от клиент или от служител на zooplus AG.

Единственият начин да избегнете доставчик Sameday е да избирате наложен платеж по този начин за момента си гарантирате доставка само със Спиди.

Извиняваме се за евентуално неудобство и благодарим за разбирането.

С удоволствие сме на Ваше разположение при наличието на допълнителни въпроси.

С уважение,
Емма
Сетих се сега да го напиша, защото хем го знам и пак по навик веднага платих с карта и пак се разправям с куриера.
И аз да похваля Елпида, че съм много доволна

# 459
И аз получих същия отговор миналата седмица. От тогава 2 поръчки с наложен платеж ми идват безгрешо в удобния офис на Спиди Simple Smile

# 460
  • Варна
Аз вчера поръчах храна на котарака от Зооплюс, винаги плащам с карта и всеки път ми идва със Спиди, само миналата година около празниците със Сеймдей. Не знам от какво зависи, дали от конкретната поръчка. Купувам за около месец и половина напред храна.

# 461
От Елпида обмислям да им поръчам обезпаразитяващи. Нетсгард там май ми излеза с най-добрата цена. Не ми харесва, че въпреки голямата сума трябва да платя и цена за доставка до адрес. Сумата не е голяма 2 лв е, но въпреки това пак си мисля, че поръчки над 100 лв трябва да бъдат и с безплатна доставка до адрес. Или там колкото им беше минималната сума да важи за всичко.

# 462
  • от Луната
Зооплюс отдавна ме изгубиха като клиент с тези неразбории и не само доставчиците, а ограниченията за минимална поръчка, плащане само с карта, бавене по 2 и повече седмици на поръчка и т.н. А сега пък съвсем откакто котанчо е на вет. храна и ще си остане на нея до живот. Купувам на РК гастрото и най-изгодно ми излиза от Елпида 4 кг разфасовката. В момента с намалението в ПЕТ МОЛ излиза на редовната цена на Елпида. Елпида също има какво да подобрят ако четат тук Wink. Това с доставката наистина е голям минус, че до адрес не е безплатна над определна сума, а би трябвало, дори сумата да е по-висока. Аз имам вариант в момента и ми е по удобно до кутиите, но е имало случаи, в които само до адрес мога да поръчам и е гадно да има доставка, която обезмисля по ниската цена и съм се отказвала. Но пък да ги похваля, обаждат се по телефона, кпгато няма наличност и предлагат веднага да върнат парите или в мя случай им предложих да не ми ги връщат и те казаха, че ще ми ги дадат в бонус точки, което също е много добра практика при тях и спестява допълнително пари. Ей трябва да ме наемат за рекламно лице Wink
И по темата имате ли мнение за Бурканите, че чувам противоречиви отзиви, а не са с ниска цена. В момента Негово Котейшество е на Нуево и Пурина голд, които знам, че не са много ок, а и по принцип изобщо трябва да яде само гранулите, но си пищи и то зверски за пауч, а тези от вет.серията на РК доста соленко излизат, а итой не ги яде особено, а на други марки хич не ги иска, като на Хилс например, а трябва да му ги разнообразявам, че в един момент спира и тях да яде и само крещи Wink

# 463
Но зооплюс никой не може да ги бие в цените. Днес поръчах 14 кг чувал с  гранули за кучето на 62 лв., плюс от зооточките взех 5 консерви за котките,  които реално са ми без пари. Не знам бг магазин, който да предлага на такива цени, дори и Елпида, които наистина имат добра политика към клиента. Но докато зооплюс са с такива условия, ще се примирявам с ужасния Sameday куриер.

# 464
  • Варна
Моята поръчка от понеделник от Зооплюс пристигна днес сутринта. Отново със Спиди. Само дето куриерът имаше идеи да сляза да я взема аз, но отказах и в крайна сметка се качи. До сега винаги до вратата са идвали, нов май беше младежа.
За момента Mac's консервите оттам са ми най-изгодни. В България май не ги зареждат повечето зоомагазини. И снаксовете и малца вземам оттам. Снаксовете мисля са техни марки, много ги харесва нашият господин.
Сухата иначе предимно от един магазин в района я вземам, Farmina N&D, имам ваучери редовно за 5лв намаление от лоялната им програма.

Общи условия

Активация на акаунт