С каква храна храните котката си? - Тема 5

• 26 583
  • 492
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Петисимо са някаква международна, има не само в България. Имат и варненски телефон, опитай дали изобщо някой ще вдигне. Обаче като сложиш такса НП и доставка - то става към 65 лв. Освен ако не поръчаш 2 опаковки

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 13:48 от Cuckoo

# 481
Танче, цъкни на Общи условия най-отдолу в сайта. Там е инфото за фирмата (някаква Колорит АА ЕООД) и адреса ѝ. Ако сайта им е некачествено направен, няма да могат да си получат поръчките те самите. Звънкай им по тел за поръчка с наложен платеж. Ако са коректни, ще ти я изпълнят.

# 482
  • София
Погледнах и в Амазон, ама там цената 90 евро, направо се оцъклих. Американско производство са.
Ох, тези котешки бъбреци....

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 18:08 от Cuckoo

# 483
  • от Луната
Някой да е поръчвал от този сайт?  https://www.zoodobavki.com/   Добавката, която търся е на добра цена, но никога не съм чувала за него. Дали е надежден?
Да аз съм поръчвала няколко пъти Панкреазим, че излиза на много добра цена от там. Доволна съм и не съм имала проблем. над 79 лв има безплатна доставка и наистина е така. Последния път пръчах от елпидата въпреки, че с 2 лв по-скъпо ми излезе кутията, че и там заредиха таблетките, а и без друго поръчах и храната. Във ветеринарните обаче за кутията ми искат 70 лв, което е доста повече от 23 лв Wink

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 17:57 от Виктоалиа T

# 484
  • София
Някой да е поръчвал от този сайт?  https://www.zoodobavki.com/   Добавката, която търся е на добра цена, но никога не съм чувала за него. Дали е надежден?
Да аз съм поръчвала няколко пъти Панкреазим, че излиза на много добра цена от там. Доволна съм и не съм имала проблем. над 79 лв има безплатна доставка и наистина е така. Последния път пръчах от елпидата въпреки, че с 2 лв по-скъпо ми излезе кутията, че и там заредиха таблетките, а и без друго поръчах и храната. Във ветеринарните обаче за кутията ми искат 70 лв, което е доста повече от 23 лв Wink
Благодаря за отзива! С карта или наложен платеж плащаш? Безплатната доставка до офис ли е или до адрес?

В крайна сметка около обяд (преди отзива на Виктоалиа) поръчах с наложен платеж. Ще видим колко ще трябва да доплатя за него. Можех да избирам безплатна доставка между офис на Спиди и Европът до адрес. Избрах Европът, а в крайна сметка ще дойде със Спиди. Имам номер за проследяване. Дано не ми поискат и пари за доставка като е до адрес.

Погледнах и в Амазон, ама там цената 90 евро, направо се оцъклих. Американско производство са.
Ох, тези котешки бъбреци....
Намира се и за 30 евро. Иначе и на мен първо ми излезе офертата за 90. Joy

При Рижко все още положението не е много зле, особено като се има предвид, че преди 6 години го върнаха от оня свят след остра бъбречна недостатъчност от спукан пикочен мехур. На ехографа вече не личало къде е била операцията и бъбреците изглеждали добре. Но креатининът му е малко над горната граница -  171.4 µmol/L  при норма 46.80 - 165.00 µmol/L. Надявам се добавката да помогне да се смъкне.

И да "похваля" любимците ми Sameday. Познайте дали днес успях да си получа пратката от Зооплюс? Joy И утре е ден... Joy Поръчах с точки 2 порцеланови купички. Дано след толкова подмятане да оцелеят!

# 485
Тия реф. стойности са ми непознати. Фосфора следите ли му?

# 486
  • Враца
Здравейте, някой пробвал ли е тази храна за подрастващи котета
Вчера ми я предложиха в зоомагазина, имаха и на Club 4 paws, но гранулите бяха миниатюрни, за това взех от горната малко да я пробваме. Като я търся в интернет май не е много разпространена. До колкото разбрах е турско производство.

# 487
  • София
Тия реф. стойности са ми непознати. Фосфора следите ли му?
Стойностите ги копирах от изпратените ми резултати (много красиво оформени, цветни, с котенца, кученца...) Не виждам да има фосфор сред тях, а си спомням, че докторката каза, че е в нормални граници.

# 488

А за Петисимо някой да е чувал? Там е малко по-скъпа, но пак е по-евтина от другите места. Май и той е съмнителен.

Пазарувала съм от този сайт добавки. Купих от тях Лизин вирал за цялото лечение на последното болнично бездомниче, което спасих. Ако не бях ги открила, нямаше да се справя финансово. Много са добри цените им.

# 489
https://www.zoodobavki.com/ действително изглежда фейк спрямо днешните стандарти за адекватен сайт

При търсене по оставения телефон +359888197516 излиза друг сайт https://www.zoolorka.com/bg/contacts/ на който вече има по-конкретен адрес в Стара Загора.

Странното в първия сайт е че за контакт чрез този номер посочват Whatsapp, докато всички знаем, че в България масово се ползва Viber.

Според мен предвид снимките във втория сайт, от които се вижда реален зоомагазин, то може да не е фейк цялата работа, но първият сайт да е направен по доста аматьорски начин с някакъв темплейт от някой техен познат за без пари. А снимките във втория сякаш показват зоомагазин в стая от апартамент на първи етаж в блок.

Ако в темата има хора от Стара Загора, все би трябвало да са чували за Зоо Лорка.

Иначе и зоодобавки, и зоолорка се хостват в суперхостинг (български хостинг доставчик).

И докато пиша, в общите условия и на двата сайта излезе, че зад тях стои Колорит АА ЕООД.

Тук има данни за тази фирма
Скрит текст:

Така че за мен не са фейк, а дигитални аматьори Simple Smile Вие преценявате дали да им се доверите.

Петисимо са унгарци

# 490
  • София
Да, и аз открих всичко това. Накрая реших, че с наложен платеж не рискувам нищо. Ако поискат нещо повече от цената на добавката, мога да откажа да взема пратката. Ще пиша какво е станало. В товарителницата пише да очаквам пратката в понеделник. Дано да имам право на преглед. Simple Smile

# 491
И аз съм от доволните от сайта за добавки - при първата поръчка ми се обадиха още след няколко часа и предложиха голяма опаковка, вместо три малки, което излизаше по-изгодно, а при втората ми пратиха подарък, защото вече и по-смело поръчах за по-голяма сума. Много бързо пристигнаха - първата след един ден, а  втората още на следващия ден

# 492
Аз поръчвам от продуктите на барф
https://barf-bg.com/category/kotki?adsRef=i5iymndrqi

Общи условия

Активация на акаунт