С каква храна храните котката си? - Тема 5

• 29 998
  • 567
  •   2
Отговори
# 555
  • на Мелмак
Точно колкото се тестват и кренвиршите.
Като купувате евтина храна не очаквайте качество. Както и за всичко останало. Независимо къде е произведена. То по вашата логика всъщност трябва да се тества в Германия. Има свободно движение на стоки в ЕС.

# 556
А храната на ДМ как  я оценявате като качество?

Може ли да ми препоръчате храна за кастрирана котка, но високо калорична? Едната ми котка е постоянно гладна. Може би сегашните й гранули не я наяждат...

# 557
А как ти разреши да завършиш поръчката? На мен щом нещо от нея не е налично не ми позволява плащането да бъде с наложен платеж.
Веднъж на мен ми бяха махнали едни купички май и още нещо имаше, без да ме предупредят, но веднага се виждаше. Наложеният платеж стана по- малка сума и ги нямаше в имейла или в приложението като продукти, които трябва да получа.

И аз на моите им взех един стек намалени консерви от 400 гр на Феринга с 40%, поръчката беше с наложен платеж и си дойдоха. Взех и за проба един пакет Смила без зърно със сьомга,  но нещо май на малкият не му понася. Може и защото не направих плавен преход старата им храна беше свършила и веднага почнаха тази Смила. Сега е със разтройство. Прави ми впечатление също, че изяждат голямо количество от тази храна, пак са само на купичките и си мисля, че не е много хранителна. Те горе-долу изяждат по 2 килограма на месец, не знам дали е много или малко, но са само на гранули. Смилата май няма да им стигне за цял месец 😀

# 558
  • на Мелмак
Ранела - висококалорична храна и такава за кастрирани са две различни неща. Може да я оставите на нормална, но ако напълнее, ще трябва да е на лечебна за отслабване.
В ДМ част от храната е много добра.

# 559
  • Sofia
А как ти разреши да завършиш поръчката? На мен щом нещо от нея не е налично не ми позволява плащането да бъде с наложен платеж.
Веднъж на мен ми бяха махнали едни купички май и още нещо имаше, без да ме предупредят, но веднага се виждаше. Наложеният платеж стана по- малка сума и ги нямаше в имейла или в приложението като продукти, които трябва да получа.
Завърших си поръчката съвсем нормално - всички продукти, които бяха в кошницата, после ги имаше и в завършената поръчка и цената си съответстваше на продуктите. Точно затова беснея - на нито един етап не ми излезна съобщение, че продуктите не могат да бъдат закупени с наложен платеж. Ако се беше появило подобно съобщение, щях да сменя начина на плащане.
И сега след обработването на поръчките виждам, че половината продукти ги няма в поръчките, но сумата засега си е същата (не е орязана и тя).
Пиша им да ги питам какво става - казват, че съответните продукти няма да ми бъдат изпратени и толкоз.
А в същото време зооточките ми са начислени на сумата с всичките продукти.

# 560
Мисля че и при мен така се получи като ми бяха махнали купичките след обработването и аз видях. Те май бяха на някакво намаление тогава и аз им бях ядосана, веднага след това вече бяха с двойна цена. Много се оплаквах и аз товага. И на тях писах и нищо, склада не работи съжаляваме.

# 561
  • София
Мисля че и при мен така се получи като ми бяха махнали купичките след обработването и аз видях. Те май бяха на някакво намаление тогава и аз им бях ядосана, веднага след това вече бяха с двойна цена. Много се оплаквах и аз товага. И на тях писах и нищо, склада не работи съжаляваме.
Точно твоето "ядосване" съм запомнила и затова задължително плащам с карта. Иначе при наложен платеж куриерът задължително е Спиди, но рискът да не ми изпратят всичко не ми харесва изобщо.

Но пък последния път момчето от Sameday беше много любезно. Тръгна да качва тежкия кашон по етажите. Мъжът ми го пресрещна и не му позволи, но е факт, че имаше желание и всъщност качи един етаж. Лошото, че нямаше ориентировъчен час за доставка, но когато куриерът е любезен и пратката е наред, може да се преглътне.

И аз направих голяма поръчка от черния петък. Яд ме е, че бях сложила в кошницата консерви с 40% намаление, но много ми се спеше и оставих да доизкусуря поръчката на сутринта. Консервите с голямото намаление бяха свършили. Simple Smile Намерих с 35%, но бяха от един вид, а тези с 40% бяха смесени.

# 562
  • София
Мен единственото на сеймдей, което ме вбеси е че при първи опит за доставка и молбата ми да се отложи за друг ден ме отсвириха и директно върнаха поръчката.
След като не слушат от зооплюс отзиви мисля просто поръчки със Сеймдей да си ги разхождат и връщат като толкова не им пука. На следващият ден можеше да я взема, просто беше събота и не си бях в София.
Сега основният ми въпрос е, кога се очаква да ми върнат парите, като липсващите артикули са части от две поръчки пуснати една след друга.

# 563
Аз когато се отказах от Зооплюс, заради пратка която един месец не получих, а бях платила, бях тръгнала да търся контакт да пиша на някой в Зооплюс Германия. Даже специално, заради това щях да си активирам Линкд ин премиум, за да им пиша там съобщение. Grinning

# 564
  • София
А върнаха ли ти парите и ако да кога?

# 565
Аз си държах на пратката и си изчаках да си я получа. Три пъти ми я пращаха.

# 566
  • Sofia
А сега виждам, че освен че са ми изпратили само половината артикули, ами и ваучера ми за 10лв намаление, който приложих е изгорял. Не е приспаднат към крайната цена, няма ми го вече и в профила в Зооплюс.

Писаха ми, че единствения начин да си получа продуктите е да сменя начина на плащане на поръчката, което става само като пишеш до клиентския им център.
Писах им, не ми съдействаха по никакъв начин и ми изпратиха двете орязани поръчки.

Пълна подигравка!
Заради това отношение заслужават да им върна и двете поръчки. Но за съжаление няма да го направя, защото макар и наполовина по-малко, консервите са си с намаление.

# 567
  • Швейцария
Какво мислите за консервите Mjamjam? Рових се да търся храна с над 70% месо и тази ми излиза като наградена за най-добра. За суха съм взела Cosma и я яде без проблем (тя яде всичко де). Досега бяхме на течна Gourmet Gold, но искам нещо наистина добро. Моята принцеса е склонна към дебелеене и трябва да е възможно най-чисто месо.

Общи условия

Активация на акаунт