Лидл 182 - Мартенска празнично-пролетна

• 61 738
  • 640
  •   1
Отговори
# 375
Филиалът, който ми е най-близо (Бургас, Изгрев-Транспортна) ще бъде затворен за около месец, но не запомних от коя дата точно. Не е първият магазин, който ще е временно затворен, та дали качват някъде информация, или е само на информационната табела пред магазина?
Не съм видяла табелата, но ми казаха, че от 24-ти затварят.

# 376
  • На края на вселената!
За намирането на анкетата, пробвайте тези стъпки
Скрит текст:

# 377
Мнения за вината, които са намалени като втори продукт?

# 378
Може би сте коментирали, не съм чела назад.

Купих броколи, от намалените на "клонче" или както там се казва. Като почнах да ги режа на розички за готвене - гъсеници! Зелени, в пашкули. Блякс.

# 379
  • Бургас
Леле! Ужас!🤮 Защо не им ги върнеш?

# 380
Свърши вече тая. Поне се успокоявам, че явно стават за ядене Joy

# 381
Мутирали са, аз вече все се натъквам на мравуняци в зелената салата и по бананите, това по принцип, не в лидъл

# 382
  • In transit
Може би сте коментирали, не съм чела назад.

Купих броколи, от намалените на "клонче" или както там се казва. Като почнах да ги режа на розички за готвене - гъсеници! Зелени, в пашкули. Блякс.
Снесла си е пеперудата яйцата в растението и просто е съвпаднало излюпването на гъсениците с момента на покупката. Но не е гаранция, че не са пръскани, просто са ги изтървали. Grinning

# 383
Хм, а био-то дали ще са по-добре?
Или от къде да купя?

# 384
Хм, а био-то дали ще са по-добре?
Или от къде да купя?
Точно лидълските био броколи бяха пълни с буболечки. Накисвам във вода със сол и сода и бягат.

# 385
Е не е като от Лидъла да са слагали гъсеници в броколите, вие пък. Ами случва се, растение е. И аз купих от броколите, намалени, тези, които са по две клончета в опаковка - няма гъсеници.

# 386
Подарявам+ четирипътен разпределител (каквото и да е това, незнайно защо "избрано за мен" 😁

# 387
  • Mostly in my mind
Вероятно сте го коментирали. Исках само да споделя, че това блокче с извара и малини е божествено. Blush

# 388
  • София
Така е ☺️
Хапвайте го студено, топлото му сваля вкусовите качества.

# 389
  • Бургас
Може ли код за сушени домати, ако има свободен, моля!
Пратиха ми, благодаря!

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 19:32 от dorita_

Общи условия

Активация на акаунт