ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 041
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 010
Маги аз в много противоречия я хващам. Хем една блага, хем не съвсем. Хем лудо влюбена за първи път, хем си разказа първото ѝ лудо влюбване до какви последствия е довело. Според мен образът ѝ е изцяло продуцентско решение, тя ламти за голяма слава сред хората. Не ме дразни, но нещо не ми е автентична като образ.

# 2 011
  • Melmak
https://www.facebook.com/share/p/hS8SqLVtqT5VtUNU/
Надежда и нейната сватба ,неузнаваема е

Надежда много е пострадала от пластичната хирургия. Като гледам гръкът е по-красив от нея. Направо си е сменила лицето сега. Харесвам я, защото изглежда мил човек и не е нагла, но на външен вид няма нищо красиво.

Не знам дали носът или бюстът е по-зле.

# 2 012
Шегата настрана, но колкото и противоречива да е, хейтърите ѝ правят пари. И не само на нея. Вижте Христиана. Тя си призна, че е искала да е най-шумната и яко се изложи с постъпките си, но по последователи в Тик Ток вече е надминала 75% от участничките в предишните сезони. Скандалът продава, каквото и да си говорим.
ХриситУ ще бъде канена в телевизиите, ще обяснява как е искала да е най-шумна, най-провокативна в предаването, а всъщност си беше съвсем автентично простовата, невъзпитана и елементарна. Направи ми. впечатление колко дълго се колебаеше Алек, когато тя си изпроси целувка. Целуна я с голямо нежелание, доста бегло. Предполагам, че такива арогантни, цинични и шумни жени не са му в таргета. Но да, сега Християна ще яхне вълната и вероятно ще осребри излагацията си.

# 2 013
Ох какви са тези жени да пишат гадости в групи за предаването . Оперирала се е жената , с какъвто и нос да е си е нейна работа.

# 2 014
Аз май пак съм на контра и ще кажа, че ми харесва новото носле на Надежда. Всъщност ми е доста по-приятна сега, отколкото на снимките от сватбата.

# 2 015
От ден до пладне ще е тая слава на Хриситу. На фона на негативите, като се тегли чертата, според мен не си струва резила. Ся няма да е следващата Александра Богданска… В общи линии едно петно, дето някои и след 15 години ще ти извади. За Теа се отнася същото.

# 2 016
  • Melmak
Наскоро ми попадна някакъв тикток, в който задаваха въпроси на Капитонова. Нещо като блиц. И я питаха дали обича да готви. Каза, че вече не. Направо ме изуми, участвала в две кулинарни предавания, видно беше как не може нищо, обаче ни я натрапваха. Сега вече не обичала да готви…

Надежда направо си е сменила фейса.. не го разбирам това у хората. Все едно е друг човек. Нямаше да я позная, ако не знаех на кого са снимките.

# 2 017
Еми тя и косата си е сменила , не е само от носа разликата . Ако се харесва сега , какъв е проблемът ? Не виждма нищо невероятно в това хората да искат промяна .

# 2 018
  • Melmak
Еми тя и косата си е сменила , не е само от носа разликата . Ако се харесва сега , какъв е проблемът ? Не виждма нищо невероятно в това хората да искат промяна .

Ами не сме на едно мнение просто. Коса е едно, най-малкото побеляваме и тъмен цвят се поддържа трудно с много бяла коса, примерно. Не знам дали Надежда е побеляла. Ама не е изглеждала преди добре. И сега с подобренията не е уау. Гърдите с 5 км разстояние са пример как не бива да се прави. За съжаление все повече хора прибягват до пластична хирургия и после резултатът е зле, вместо да е по-добре. Желанието постоянно да променяш нещо в себе си и то до такава степен, че да си като различен човек, въобще не е здравословно. Говори за доста дефицити.

# 2 019
Надежда на мен ми се вижда абсолютно нормална жена като поведение , има някакви корекции , но в никакъв случай не изглежда гротескно. Важното е тя да се харесва .

# 2 020
Алек може да ги целува, но е само по устните лекичко.
Евгени се лигавеше много със всяка, целувки с език. 🤮

Надежда ми е много симпатична.

# 2 021
Надежда си е правила носа и е надула устните с хиалурон. Погледът, усмивката, изражението на лицето са същите . Но си има поне 7-8 години разлика и тунинг -освен корекциите, много грим , филтри на снимки и т.н. Но чак толкова преобразена не е .
Снимките на ‘палуна или Николета от преди са ми къде къде по-фрапиращи.

# 2 022
  • Plovdiv
Горката Милена-стои ,наблюдава и недоумява къде е попаднала Smile

нищо,полезно е да попадне малко в реала.Стига е чела само книжки за средновековието,за принцове и принцеси.
Не може 40 години да живееш извън реалността и да не може да се адаптира.То всъщност може.Но аз смятам ,че ще и е полезно да попадне в друга среда,само да не я тормозят ,че ще стане по-зле.

Викито е очевидно защо е с ниско самочувствие,грозното патенце в групата ,аз я съжалявам,не ме дразни по никаквъ начин.
Много моми станаха принцеси благодарение на пластичните операции с подходящите спонсори.А тя има хубава душа,но не може да разцъфне.Финансов е въпросът според мен,не че не го иска.Една корекция на зъби и нослето,смаляване на устните,може да коригира и щтръкналите уши и е готова.
Но поне 10000к за зъби най-малко,5-6 за нос,още примерно 2000 за уши,допълнителни разходи и сумата си става стабилна за едно младо момиче без спонсор.

# 2 023
Не разбрах съвсим - човек с опериран нос и сиси=починал човек ли?, или добро за корекциите, или не коментираме? Защо? Нали се покозва по телевизора, зрителят да ахка само ли  дори ако не му се ахка...хайде по-сериозно, моля...

За соц.мрежи...проблемът е в умственият багаж на последователите. Не на снимащите видеа...
Не мога да се сетя дори за една причина, поради която да напиша името на Християна в гугъл, да хода да чета за нея ,  да я гледам в тик ток, да отворя дори профила й във ИГ..какво остава да я следя пък. Не мога да се сетя, никакъв интерес не ми възбужда....

# 2 024
Вики само да си изправи зъбите и да ходи с пусната коса с повече обем и разликата ще е огромна. Също така не ѝ отива тен.

Общи условия

Активация на акаунт