ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 172
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 225
  • България
"Младите" участнички са много постни въпреки кубиците джуки и силикон. Габриела, Барбара, другата сестра, Валерия са ми чисто грозни и крайно неприятно.

Теа се влияе много лесно. Ще си вкара автогол и ще увеличи интереса на Алек към Маги.

# 226
Габриела освен грозна е ужасно злобна...

# 227
Много готино – другите ми казаха.

# 228
Доста грозно и очебийно я подхлъзнаха Теа

# 229
Комедийно шоу 😄😄

# 230
  • here and now
Интересно, защо не накараха Барбара да си ползва розата?
Хитруши (меко казано).

# 231
  • София
Как я изманипулираха Теа егати! Много са гадни, хем ще осуетят срещата на Магдалена, хем ергенчо няма да е щастлив и има голяма вероятност Теа да му стане още по-неприятна - с един удар два заека. Нямала право да преценява сама дали да открадне срещата или не. Rolling Eyes Грозно, много грозно!
А Христиана как мазно и ехидно се подхилкваше, когато Теа каза, че отива да каже на Маги.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 00:59 от Reinа

# 232
Теа защо изобщо взе розата, и защо сега се поддава така... точно за срещата с Маги. Много странно и нагласено изглежда.

# 233
Значи бижуто, което Алекс подаря на Теа, най-вероятно е било предназначено за Маги. В трейлъра той отиде да види Маги през нощта. Ще им натрие носовете на всички.

# 234
  • София
Е много е глупава Теа, колкото и да ми е симпатична. Каква ще е тая среща, изпросена и открадната?

# 235
  • София
Много ми е симпатична Теа, ако бях вътре, щях да се държа по същия начин Joy
Аз пък точно обратното.
Не мога да понасям такива безхарактерни същества.

# 236
Нямаше ли още момичета с бели рози? Защо точно Теа? Simple Smile

# 237
  • България
Моля, продуцентите, следващия сезон да събере по-красиви и симпатични участнички във фрийк шоуто, поне да не ме е гнус да ги погледна в лицето.

Няма да изтърпя глуповатата Теа на среща, но искам да видя Алек как ще реагира.

# 238
Ако бижуто е било за друга защо ще й го подарява? Едно е да отидеш неканен на среща, но решението е негово как да се държи, не е нужно да бъдат толкова взаимно заменяеми.

# 239
Много ми е симпатична Теа, ако бях вътре, щях да се държа по същия начин Joy
Аз пък точно обратното.
Не мога да понасям такива безхарактерни същества.
Това го написах точно като отказа да я ползва.... А то какво стана - супер наивно момиче....

Общи условия

Активация на акаунт