ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 276
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 375
На младите им пожелавам да станат на 30  Joy

# 376
добре де, на колко е Християна? Защо е при младите? Силви изглежда по-млада от нея

# 377
Хриса ...каква селска физиономия има. На нищо не прилича направо...

# 378
Това нещо Христиана защо се слага и тя при "младите?

# 379
Тази година обаче продукцията и сценаристите са отчаяни за спорове и сами ги правят.

# 380
добре де, на колко е Християна? Защо е при младите? Силви изглежда по-млада от нея

Мисля, че и двете са на 30. При Християна виждаме какво причиня алкохолът върху тялото (и лицето).

# 381
  • Пловдив
Мислех, че Силвия е поне 5-6 години по-млада от Христиана. На колко години са двете?

# 382
  • София
От този "дебат" стигам до извода, че съм поне столетница 😁

# 383
  • here and now

Мисля, че и двете са на 30. При Християна виждаме какво причиня алкохолът върху тялото.
И върху мозъка. И да е имало... заминал е...

# 384
  • София
Гнусна ми е Христиана. Та на колко години е тя изобщо?
Боже, тези "младите" замислят лис е, че след няколко години ще минат 30 и какво - ще спрат да живеят, ще грохнат, няма да правят секс, защото няма да имат енергия... Боже, боже...

# 385
Консенсус накрая, и младите и дъртите не могат да готвят JoyJoyJoy

# 386
Започвам да виждам всички, като ябълки.. зрели и зелени. 😌

# 387
“Възпитание?!” възкликнала Надя (?) докато прекъсва Силви. И тази игра се превърна в bullying

# 388
защо изобщо сценаристите са разделили момичетата на млади и зрели? много слабо, много. да бяха ходили по линията на - брюнетки и блондинки - щеше поне да е весело и забавно.

# 389
  • here and now
Гнусна ми е Христиана. Та на колко години е тя изобщо?
Боже, тези "младите" замислят лис е, че след няколко години ще минат 30 и какво - ще спрат да живеят, ще грохнат, няма да правят секс, защото няма да имат енергия... Боже, боже...
Те тогава друга песен ще пеят..

Общи условия

Активация на акаунт