ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 095
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 495
Маги се дръжи доста незряло 😀, натегачка ми е .

# 496
Не мога да ги гледам Христиана и Габриела на синхроните...Устите им наподобяват павиански дупета, просто покъртително...

# 497
  • Street of Dreams
Гледам на запис. На възрастта на "дъртите" съм, но на страната на младите в дебата. Имали били опит в живота "възрастните" - опит да, били са с повече мъже, сърцето им е било разбивано, неуспешни връзки, разбити мечти, повече мъже в леглото, обмяна на прекалено много различни енергии - айде мерси такъв опит, много повече разбива и ги прави неспособни на връзка, отколкото да ги обогатява. Също е вярно, че опитът ги кара да стават избирателни и още като погледнат някой мъж, вече знаят какво не му е наред. От другата страна какви бяха аргументите - спокойствие и уют. Майчински вайб.

Това относно дискусията, иначе съм напълно убедена, че млад мъж може да е щастлив с по-възрастна жена и нямам нищо против такива връзки.

С аргументите на Нани съм съгласна за късното родителство, че може да има преимущества. Ако се случи.

# 498
Теа ми напомня на Парис Хилтън.
Маги и Алек какво се награбиха все едно са влюбени. Joy

# 499
О, Саше с дълги гащи..уа...
Койтуй лилаво сако уааа...
Маги има среща с Жокера! Не си ли изненадана?!?

# 500
ЛюбоФ ли бе да я опишеш 🌹🌹

# 501
Не знам, според мен Алек е харесал Маги от самото начало, и ще се получи същото като с Валерия от миналия сезон.

# 502
Закривайте сезона, ясна е работата :Д

# 503
Маги му е малко височка на Алек. Чисто визуално.

# 504
  • Валенсия
Не ми е хубава тази Маги. Има нещо неприятно в нея, пък няма остри черти.
И за мен не е хубава в лице.
Обаче, има жестоко тяло. Поддържана, стилна жена е.

# 505
  • София
Нани всъщност е родила на 27-28, та е млада майка.
Маги не проявява зрялост, но си личи че е предпочитаната.

# 506
Колиетата вече само ги миришем! 😂😂😂
Осъвременена версия на дон Домат и неговата обвивка пт бонбон за Ягодка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 507
Жената, която придружи Маги, става за участничка. Ако от продукцията не искаха да правят сеир, разбира се.

# 508
Сега дали ще се изфука нарочно, за да затвори устите на всички и да принизи Теа? 🤔

"Моето момче - СИНЧЕ"

# 509
Сега намерих темата,защо не е ходила Маги на среща?

Общи условия

Активация на акаунт