ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 043
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 525
Откакто им казаха продуцентите Laughing

Точно това си помислих! 😄👏

# 526
Абе Маги и Алек кога хлътнаха толкова един по друг?
Преди предаването

# 527
Ма какви са тези целувки и прегръдки? Все едно се познават отпреди предаването и вече са двойка, а не сякаш са се запознали преди два дни и са обменили не повече от хиляда думи. Кога успяха чак толкова да се харесат и увлекат, за мен остава загадка.
Малко като Генчо и Валерия, но те поне имаха самостоятелна среща преди Евгени да покаже, че е увлечен по нея.

Точно това си помислих и аз. Малко съмнително беше, когато я видя за първи път и се затича към нея сякаш я е чакал цяла нощ, а за никоя друга и крачка не направи. След срещата с Теа явно е бил доста ядосан, щом чак от продукцията направиха изключение и я извикаха допълнително.  Нищо чудно да са се познавали отвън.

# 528
  • тук и там
Малко като Гената и Валерия са ми Маги и Алек. Нямам против тя да спечели.

# 529
Да са се познавали ок, ама да го показват толкова явно и да зацепим веднага за какво иде реч? Съмнявам се.

# 530
МагитУ във всеки епизод има момент, в който казва как дъхът й спирал, той й спира дъха или подобно. Малко театър да има

# 531
Теа излезе като шампион, а МагитУ се показа като много ниска и злобна летва. А е и лицемерка и ще настрои всички срещу себе си.

# 532
  • София
Защо се обяснява така Маги? Ако беше уверена и зряла щеше да си затрае.

# 533
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен Маги ми идва прекалено слаба. Нани ми е по-симпатична.
Първия ми син го родих на 19, втория на 33. Еми на 33 имах доста повече енергия и търпимост от младите ми години според тия моми. Та и те ще минат 30 и ще се осъзнаят, по-млади няма как да станат 😄

# 534
  • София
То става безинтересно той като хареса тази, която е като да не казвам какво във главата.... остава да се гледа само заради драмите. Васка он топ.

# 535
Направо Валерия и Генчо. Гледахме го вече това.

# 536
Миналата година Валерия не беше уверена по такъв дразнещ начин , Маги прекалено драматично го играе.

# 537
В нета вървят две версии за край на формата:
1. Нани и Маги са на финал, но Сашко не избира нито една от тях. Просто оставя една прощална бележка на Наум и си плюе на петите, без да се сбогува с никоя.
2. Избира Нани, но след финала се разделят и не стават двойка.
Така като гледам как се държи Алек се спирам на вариант 1.

# 538
Малко като Гената и Валерия са ми Маги и Алек. Нямам против тя да спечели.
Маги има нещо от Елена, дето не ми допада. Самодоволната физиономия, да речем.

# 539
То става безинтересно той като хареса тази, която е като да не казвам какво във главата.... остава да се гледа само заради драмите. Васка он топ.
Глупости, Васка без грим е много анти и само мята злобни погледи и реплики. Злобничка е, а и скоро ще хвърчи.

Общи условия

Активация на акаунт