ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 035
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 540
Да, този сезон вече сме го гледали.

# 541
Мария не е злобна , почвам да и симпатизирам .

# 542
Много пишете уаа.Не мога да ви изчета.Има химия май и Маги и е или голяма артистка ,.или е влюбена.Обаче ми е кобилеста и това е.Милена се сетих, на кой ми напомня - Жулиет Бинош.

# 543
В нета вървят две версии за край на формата:
1. Нани и Маги са на финал, но Сашко не избира нито една от тях. Просто оставя една прощална бележка на Наум и си плюе ва петите, без да се сбогува с никоя.
2. Избира Нани, но след финала се разделят и не стават двойка.
Така като гледам как се държи Алек се спирам на вариант 1.
Само една корекция - не оставя прощална бележка на Наум, а изпраща бележка на Наум, да избягат заедно Joy

# 544
На мен Милена днес ми напомня на Ан Хатауей. В такива ъгли я хващат. А каква коса, лелеее!

# 545
  • София
Точно това си помислих и аз. Малко съмнително беше, когато я видя за първи път и се затича към нея сякаш я е чакал цяла нощ, а за никоя друга и крачка не направи.
И не само това, Маги също се държи странно. Още първата вечер му каза, че обичала да го гледа в очите, че обичала да си говори с него, че й спирал дъха и разни подобни прекалено силни фрази. Че кога успя да ги обикне тези неща, като се познаваха от има-няма 10 минути?!

# 546
В нета вървят две версии за край на формата:
1. Нани и Маги са на финал, но Сашко не избира нито една от тях. Просто оставя една прощална бележка на Наум и си плюе ва петите, без да се сбогува с никоя.
2. Избира Нани, но след финала се разделят и не стават двойка.
Така като гледам как се държи Алек се спирам на вариант 1.
От там и "Алеко е далеко". Wink

# 547
Лошо позиционирани мажоретки за ефирно време.. по-добре да я бяха оставили да си говори сама, тя няма проблем с това.

# 548
Тая Надя ли беше, много скопосано го прочете тоя сценарии за удавника за сламка.

# 549
А на мен негримираните участнички много по-нормално ми изглеждат, даже хубавки. Някои не можах да ги позная.

# 550
Грозен след грозен коментар от тази Надя… да я изпидурква по-скоро.

# 551
Надя ходи и се усмихва на Маги, после коментира с другите. Йоана не е лицемерна поне.

# 552
Аргументите на младите бяха мега посредствени, как изобщо може някой да смята, че бяха добри е отвъд мен.

# 553
  • София
Мале вижте я на коктейла тя не прилича на нищо ужас

# 554
Къде са ти бермудите бе? Връщайте го!

Общи условия

Активация на акаунт