ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 322
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 320
Всичките имат самочувствие, но са пропуснали да запомнят, че трябва да има и покритие.

# 1 321
Извивам се, но на прякора “Волдемор” ми стана наистина смешно и сега ми е трудно като гледам Магдалена да не мисля за това 🤭
Аз си мисля, че тя се опита да манипулира със всичките тези въздишки и спирания на дъха, обаче Ергечно май не е глупав…

# 1 322
Много тегави, дълги епизоди. Колко ли са се мъчили монтажистите.
Щом ни е най-интересно да се чудим откъде са и колко струват гащите на Сашо…..

За мен Теа има най-сексапилното тяло от показаните досега по бански. Не знам дали ще ѝ отива, ако отслабне 5-6 кила и тренира, според мен ще загуби тоз “мек” сексапил. Евтиното държание и неподдържият вид (грим, коса) са друга тема.

# 1 323
  • Варна
Здравейте, някоя добра душа ще каже ли дали снощи отпадна от надпреварата някоя мома? Заспах и изтървах края на шоуто.Blush

# 1 324
Маги е твърде сериозна за него.

# 1 325
Моника
Здравейте, някоя добра душа ще каже ли дали снощи отпадна от надпреварата някоя мома? Заспах и изтървах края на шоуто.Blush

# 1 326
На колко години е Надя, че според нея на 36 вече си в заника на живота?!
Колкото ми е симпатична като външност, толкова ми е неприятна като характер.
На 24 или 25.

# 1 327

Да, Моника. Ако не се сещаш коя е не се притеснявай и ние така.  😉

# 1 328
# 1 329
  • София
Хаха, представих си Генчо в такъв разговор с Виктория, която му се троска, че не е избрал нея. Като нищо щеше да изхвърчи впоследствие!
Сашко горкия се извинява.

# 1 330
  • Melmak
Магито наистина с тия скоби само се ближе.. целуват се някак само с устни, няма език.

# 1 331
Памела като почне да води диалог със себе си. Казва нещо и след него всеки път: Да… 😂

# 1 332
Хаха, представих си Генчо в такъв разговор с Виктория, която му се троска, че не е избрал нея. Като нищо щеше да изхвърчи впоследствие!
Пък аз си представих, че Виктория изхвърля Генчо и четворката си продължава купона още няколко седмици.

# 1 333
  • Melmak
Олее защо мляска Сид 2???

# 1 334
Ау, как го засмука с тая рибешка уста! ужас! Прилича на онези индианците от "Апокалипто".

Общи условия

Активация на акаунт