💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 839
  • 924
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Жалко за Ивайло и Христина, рядко дават два пъти шанс. Дано утре завършат първи.

# 151
Май май на някои главата им не влизаше във водата повече отколкото на други, може би защото са по-ниски 🤔

# 152
Май май на някои главата им не влизаше във водата повече отколкото на други, може би защото са по-ниски 🤔
Същото забелязах.

Радвам се, че любимците ми са първи и не са застрашени от отпадане тази седмица Smile

# 153
Галинчето в началото ми правише добро впечатление, но с това постоянно усмихнато и нахилено личице.... Не ми харесва, но и не ме дразни!

# 154
  • София
Потроши инвентара момичето, с голям хъс влиза в игрите, а в опипването на мъжки задни части, нямаше равна хаха..

Утре искам да отпаднат една от двете ми супер скучни двойки Даринови или Елизабетски..Не ги забелязвам, направо заспивам...

# 155
  • Дубай
Галенчето ми е тип Габи на Десо... Много екстровертна, иначе не са лоша двойка...

# 156
  • Sofia
Галенчето ми е тип Габи на Десо... Много екстровертна, иначе не са лоша двойка...
Да, приличат си по експанзивност, но дотам. Галена е в пъти по-умна от Габиту. Петенцето, хем лигла от класа, хем злобничка.

# 157
Да, Дилян си е тапичка и главата му не влизаше във водата.

# 158
  • Дубай
Не, че той не е,двамата са се намерили Дилян и Петя.
Да, приличат си по експанзивност, но дотам. Галена е в пъти по-умна от Габиту. Петенцето, хем лигла от класа, хем злобничка.
Умна е, да, но много шумна.Ивайло на Ивана и той е много шумен-не знам тая жена как го търпи у дома.

# 159
Да, Дилян си е тапичка и главата му не влизаше във водата.

Тишо също... имаше и още един-двама...

# 160
  • София
Мен ме издразни Йордан. Било нормално да ѝ казва постоянно, че е дебела и трябва да отслабне. Момичето е родило преди една година и изглежда добре. Плюс, че въобще не е задължително да има неговите страсти с фитнеса. Намирам я за по-красивата от двамата.

# 161
Поне разбрах, че половината от жените в това предаване не могат да заспиват без... телефона!  Явно за книжки не са чували тези хора...

# 162
  • Sofia
Изненадана съм от себе си, че колкото и да не харесвам Ивайло (фермерския), предпочитам той да остане пред Елизабетка и Йордан. Не знам защо но тези двамата страшно ме дразнят, по-скоро се дразня на посредствеността, която струи от тях. Дарина и Денис, въпреки че не се справят, изглеждат някак скромни и добрички. Предпочитам да гледам тях пред Йоана и Румен, и София и Тихомир, примерно.

# 163
Йордан малко ми прилича на Мъци (ютубър)

# 164
В следващата игра ще се изисква сила и очаквам Петя и Делян или Дарина и Денис да са последни.

Не вярвам, че Христина и Ивайло ще успеят да са първи на тази игра. Първото място ще бъда за Ивана и Ивайло, Сияна и Светослав или Маргарита и Кристиян.

Ще видя утре дали съм познала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт