💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 668
  • 924
  •   1
Отговори
# 285
  • София
За съжаление знаех, че те ще си тръгнат днес, защото някои още в началото на сезона не се сдържаха да ни го съобщят. Simple Smile
Дано не погнат Петър и Галена сега.

# 286
  • София
Аз пък харесвам такива директни хора, а не да ти правят мили очи и да лицемерничат. Ивайло от това си изпати и не е мишка, всъщност мишките бяха другите..

В следващият епизод пак Дилянко ще се лигави и вдетинясва, разбирам защо си е взел 14 годишна..ами той е бил на същия акъл като нея, само че тя май е пораснала, ама той не е..останал си е на тийнейджърска възраст.
Или разни батки, бабаити тип Бай Ганьо ще ни натрапват или дечковци.. Само Пешо ми се струва, че е най-нормален..засега.

# 287
Изгубиха най-интересната двойка още в самото начало
значи поведението през втората седмица на "най-интересната" двойка не е било интригуващо за двойките пак.

# 288
  • софия
Не знам с какво толкова ви бяха интересни Христина и Ивайло, но аз се радвам, че отпаднаха. Ивайло тровеше атмосферата в къщата.

# 289
  • София
Отърваха се. Simple Smile

# 290
  • София
Няма вакуум в природата, сега ще се появи друг дразнител..Да видим кой.

# 291
Две двойки си бях харесала,едната я изгониха днес.. Много ще ме изкефи да ги върнат и да видя физиономиите на другите,но се съмнявам..Със сигурност отчасти гласуваха против тях ,защото са силна двойка и по-интелигентни,по-интересни.Тези,които останаха са ми много безлични,а мъжа ми е чак дразнещ.Момичето постоянно го бъркам с другото на 23-24 години.От останалите двойки също има много безинтересни или дразнещи.Тези ,които днес бяха на 1-во място направо не проумявам как ,другите ми се виждаха по-бързи..да хванат да слагат тоя таймер да го виждаме,че нещо ме съмняват Grinning Иначе Ивайло и Хриси си личи ,че наистина се обичат и уважават за разлика от някои от останалите,та в живота поне са спечелили.

# 292
Защо трябва задължително да си противостоят само тези две възможности- "да ти прави мили очички" и "да ти казва всичко в лицето". Представете си, че има и един трети вариант, който може би е и най-правилният- да не ти прави мили очички, да не ти казва всичко в лицето,а просто да не комуникира с теб, защото не сте си приятни. Аз пък като не го харесвам Ивайло последното нещо, което ще тръгна да правя е да му се четкам, а още по-малко вероятно е да започна да се блъскам в тази стена от самочувствие (както самия той каза за себе си- щял да ги срази всички с аргументи Grinning Grinning ). Мен трудно би ме сразил по какъвто и да е начин, още по-малко с аргументи, но това означава ли, че трябва да се влиза в диалог. Не мисля. Избягвате се, за да има мир.  

ПС: Някои хора смесват конструктивната критика с откровенията, направени с цел да те уязвят и засегнат. "Право куме в очи" е хубаво качество, когато не е предназначено да те обиди.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 23:21 от Παύλος

# 293
  • София
Много се уважават, да, вероятно….
Щом се налага Христина да го уговаря да се държи добре с нея, когато майка й им ходи на гости. Anguished

# 294
  • София
Защо трябва задължително да си противостоят само тези две възможности- "да ти прави мили очички" и "да ти казва всичко в лицето". Представете си, че има и един трети вариант, който може би е и най-правилният- да не ти прави мили очички, да не ти казва всичко в лицето,а просто да не комуникира с теб, защото не сте си приятни. Аз пък като не го харесвам Ивайло последното нещо, което ще тръгна да правя е да му се четкам, а още по-малко вероятно е да започна да се блъскам в тази стена от самочувствие (както самия той каза за себе си- щял да ги срази всички с аргументи Grinning Grinning ). Мен трудно би ме сразил по какъвто и да е начин, още по-малко с аргументи, но това означава ли, че трябва да се влиза в диалог. Не мисля. Избягвате се, за да има мир. 
Не се противопоставят крайности, защото не вярвам да е имало чак такива крайности. Примерно, ако Ивайло е мислел Румен за тъп и ограничен селяк, със сигурност не му го е казал по този начин. Ние не знаем кой на кого какво е казал. Може пък Румен да го е предизвикал по някакъв начин и Ивайло да му е отвърнал по-директно. А и всички казаха, че И&Х не са слизали долу и са си стояли повече в стаята, така че не е имало драма. Не съм адвокат на никого, те не ми бяха любимци, но ги предпочитах пред монотонните, тъповати и скучни днешни "победители"

# 295
Здравейте, аз съм Ивайло Герасимов. Следя темата тук и понеже прочетох, че има човек, който се представя за мен смятам, че е редно да внеса малко яснота. Не съм имал профил тук досега.
Имам един въпрос, как да се свържа с Diavolo, защото искам да го поканя (ако желае разбира се) да ми гостува в подкаста.

# 296
Не симпатизирам кой знае колко на Ивайло и Христина, но ми направи голямо впечатление, че Румен се заяде с Иво футб. точно преди елиминациите. Реално и той е започнал спора с Ивайло Г. с това "мишок".
Страшно антипатичен простак е Румен, ако Ивана не беше контузена, нямаше да има повод за такива тъпи коментарчета.

# 297
Здравей Ивайло ! Пиши му на лични на Diavolo .

# 298
  • София
За вълка говорим и той се появи.. Здравей Ивайло, пиши му лично съобщение  https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=365089

# 299
Здравей, Ивайло!
Разкажи някоя интересна случка от предаването...

Общи условия

Активация на акаунт