💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 697
  • 924
  •   1
Отговори
# 615
Въпрос на късмет е тази игра.

# 616
Срамота при полицаите мама и баща да им плащат сметките. Потресена съм. Затова на месец имат повече от една почивка.

# 617
Хаха Крис и Марго избиха рибата. Техните им плащат сметките. Освен да помоля да ме осиновят  родителите му 😩

# 618
Аз не мога да го осмисля, не говорим за някоя кифла на 20 или 25 годишно мамино синче, тези хора са семейство на по 30+ години и чакат на родителите си да им платят телефона

# 619
Йордан преминава през "тъщата " , като ръгбист. Ама ние си знаем, че е спортна натура Trollface  И не ходи НА хобита Trollface

# 620
Не бих ги съдила полицаите. Всеки си знае. Техните родители са избрали да им направят този жест и щом имат възможност, защо да не им помогнат. После ще викат “Неволята” и ще се научат сами да поемат нуждите си.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 22:43 от Анонимен

# 621
Защото с тази игра изглеждат че не поемат отговорности и чакат наготово. Как искаш да си самостоятелен човек, ако чакаш още на родителите си. Имаш работа и печелиш пари, но за битови неща и т.н не плащаш нищо. Ако имат деца или имат , не знам какво ще ги правят до 18 години ще ги изчуват ,  хранят и т.н техните родители?. Срамота.

# 622
Аз се замислих те ли бяха с едно негово дете и едно общо? Значи бабата и дядото и за внучетата плащат...

# 623
Въпрос на късмет е тази игра.
Еми късмет е. На образование смятат дрехи. JoyJoy

# 624
  • До сърцето...
Оф, много ме дразни тоз Тишо, дървен философ. Дано излети тая седмица (как им разписвам командировъчното Stuck Out Tongue Winking Eye )

И голям флегматик излезе Светльо на Гергана, Емо го насилваше да побърза, той как си знае... загубиха заради него и заслужено.

# 625
  • София
Полицаите може би живеят в една къща с техните, следователно може да ползват едно парно, горивото за което да плаща баща й..Същото е и с водата, но тя не е колосална сума. Токът сигурно и той не е страшна сума, при положение, че не се отопляват на ток.. Въпросът е принципен, а не толкова финансов. Смешно е, ама не ги интересува и не им пука...Не е луд тоя където яде баницата..
На Йордан като му казаха, че бил перфектен и веднага напомпа бицепс...Попай.

# 626
  • Melmak
Полицаите ме потресоха. Знам, че живеят в обща къща с техните, ама сметките им плащат, Марго учи, тате плаща. То така.. на 2 почивки месечно ще ходи човек.

И това хора на 30+…
По северозапада имаха една приказка “Кой работи при двама живи родители?!” И те така…

# 627
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен ми е скучна тази игра, не мисля, че болшинството ще я вземат. Изпуснала съм това, че родителите на полицаите им плащат сметките и по-добре. Но не мога да не отбележа отново какво страхотно попадение е Мария този сезон. Така органично се вписа, може би заради опита в други предавания, но то и Радков и жена уж са водещи, пък се справяха ужасно. Особено той. А Мария е естествена, приятна, непресторена, добре се сработват и допълват с Емо. Много ми харесва!

# 628
Аххх Емо как хубаво го затапи този надут палячо Joy

# 629
Тихомир ме дразни много..

Общи условия

Активация на акаунт