Живот в Божурище

• 1 390
  • 5
  •   1
Отговори
Прерових темите, но не намерих такава. Има ли живеещи в Божурище и околните села, които могат да споделят реална и актуална информация за живота там - детски градини, училища, медицински център, магазини и изобщо каква е атмосферата там. Обмисляме закупуване на имот/ къща там и затова ми е интересно, а вярвам че ще е полезна темата и за останалите Simple Smile

# 1
Имат си всичко, но на мен ми идва прекалено гъсто населено за толкова малък град. Почти залепен за София ми прилича на някой от кварталите ѝ. Защо обмисляте точно там?

# 2
Преди 16 години си построихме къща в Гурмазово на 2 км от Божурище. Доволна съм от това наше решение. Има 2 детски градини, училището е хубаво. Има много и различни допълнителни занимания в училището и читалището. Последните 2-3 години видимо се разрасна, има сериозно строителство, но въпреки това не може да се сравни с трафика в София.

# 3
Обмисляме да се местим там, защото като цяло цените на имотите са една идея по-ниски. Същевременно е близо до работните ни места в София. Единственото, което не ни харесва е пътя, защото става все по-натоварен участъка около Метро и лъм Люлин, но сме го преценили. За училищата и градините ми беше по-любопитно как стоят нещата.

# 4
Ние също обмисляме покупка на парцел в Гурмазово, цените са още доста ниски а тепърва ще се разраства този район според мен.
Някой който вече живее в Гурмазово може ли са сподели плюсове и минуси? С едно дете сме за сега, кал са училищата и градините в Божурище? Като цяло има ли деца в Гурмазово? Притеснявам се да не се изолираме прекалено много и детето да няма с кой да играе (на 5 е). В Гурмазово и Божурище има откъде да св купят домашни продукти, нещо което супер много ни липсва в София?
Благодаря

# 5
Здравейте,

Имате ли представа как сте въпроса с детските градини в Божурище, има ли места за всички желаещи?

Общи условия

Активация на акаунт