Сполучливи имитации на маркови парфюми - 55

• 60 939
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Детето ми пише одеве " Тате си купи парфюм тобако и ванилия" 😆 Потрес! Пет минути преди това му писах, че Red tobacco му купувах последно и му хареса.

Laughing  tobacco vanille по-дамски ли е ?

Иначе аз пробвах Dior Homme Cologne от ЗАГ - 1 към 1 е и даже е малко по-траен. Angels Share също отличен. Hacivat не ми хареса силата.

# 136
  • Deutschland
За мен си е чисто дамски, но мога да пиша повече след неделя, когато ми ги донесат от България. Пробвала съм преди време Рефанската версия, беше много, много отровен и силен.
Намерих в запасите една Модерна муза, ухае жестоко на алкохол. Явно е развален вече, а бутилката е пълна. Жалко!

# 137
  • Варна
За мен си е чисто дамски, но мога да пиша повече след неделя, когато ми ги донесат от България. Пробвала съм преди време Рефанската версия, беше много, много отровен и силен.
Намерих в запасите една Модерна муза, ухае жестоко на алкохол. Явно е развален вече, а бутилката е пълна. Жалко!
Tobacco Vanille и за мен в началото ми стоеше леко дамски. Но с времето ми се промени мнението. Последно дори баща ми(почти на 70г) си купил от щанд на Камея точно Tobacco Vanille и много си го харесва. Един от любимците е и на сина ми(16г).
Колкото до развалящ се парфюм - скоро гледах един от предпочитаните ми ютубъри, и той имаше развалени няколко флакона, дори и на такива като Parfum de marly. При мен най-старият аромат е от 2019г. Но и преди съм казвал, че увивам флаконите със стреч и облепям с тиксо, точно заради изолация от въздуха. Той наистина им разказва играта, ако ще и парфюм за 500 долара да е. Никога човек не може да е сигурен, доколко няма някакъв минимален дори фабричен дефект при бутилиране. А при аналозите, с тези презареждаеми флакони на винт, още по-зле и рисковано. Ако изфъскваш за 2-3 месеца, ОК. Но ако ще ползваш нещо като мен над десетилетие, най-добре да се подсигуря.

# 138
Гледам споменавате ютубъри. Дайте някой интересен. Аз засега съм гледала системно само тази, но напоследък ми омръзва:

https://youtube.com/@OliviaOlfactory?si=ijJvLMcm-J3TRw8Q

# 139
  • Варна
Гледам споменавате ютубъри. Дайте някой интересен. Аз засега съм гледала системно само тази, но напоследък ми омръзва:

https://youtube.com/@OliviaOlfactory?si=ijJvLMcm-J3TRw8Q
Предимно мъже гледам за мъжки и унисекс аромати. От дамските - Soki London, jus de rose, monica cioch, curly fragrance, curly scents.

# 140
  • Deutschland
Забравих... Актуален дамски списък на Заг. Снимката е катастрофална, но все пак..

# 141
В Стара Загора има ли Зак Зодиак магазин?
Ще ходим днес до Ст. Загора и ми се иска да отида и до парфюмерии.
То и за дрехи ,ще гледам. 😆
Надявам се мъжът ми да не направи инфаркт докато пазарувам. 😆😆😆

# 142
Камея има. Мога ли да помоля ако ходите да помиришете как е Hot couture 🫣

# 143
Камея има. Мога ли да помоля ако ходите да помиришете как е Hot couture 🫣
Аз го имам. Много ми харесва, но сякаш е малко нетраен при мен. В един момент спирам да го усещам.

# 144
Ех..Благодаря. DP не го предлагат отдавна, поне в моят град.Не намирам траен и сполучлив аналог.
Да попитам, Роксан обогатяват ли асортимента си или вече не съществуват. На три места питах, не са и чували, а Адиктът им беше страхотен

# 145
  • Варна
https://maps.app.goo.gl/KKvphefZiPZ7jyi39
Тук има голям техен магазин. Последно тази Коледа още работеше.

# 146
  • Deutschland
Миналата година писа някой в темата, че щели да ги спират. Не само Адикт, всичко тяхно почти без изключение е било топ за мен. Ябълката на Дона Карън беше фантастична. Не знам кой ги внася, тоест не помня, иначе те ще кажат истина ли е, че ги спират.

# 147
D-frag ,много благодаря!

# 148
Намерих си Адикта. В този сайт е почти пълният им асортимент на нормални цени. https://emporium.bg/product/roxanne-roksan-toaletna-voda-damski-aromati

# 149
Има под Универсалния магазин, има и срещу магазин ДМ на ул. Свети Патриарх Евтимий. Дрехи можеш да видиш точно до Сандвичака - казва се Барка. Много мили момичета и дрехите не са скъпи, а качествени.

Общи условия

Активация на акаунт