Сполучливи имитации на маркови парфюми - 55

• 60 909
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, не знам дали е коментирано по-назад в темата, но търся реплика на Аmouage gold или dia. Дали някой знае?
Дивайн имат Голд-519
Парфен мисля имат Диа-881

Някой има ли впечатления от този парфюм като изпълнение и кой имитира
Скрит текст:
Angel's Share...не съм го ползвала,но коментарите са че е хубав,но не много траен.

# 121
Някой има ли впечатления от този парфюм като изпълнение и кой имитира

Клонинг на Angels' Share By Kilian- при мен  е почти идентичен . Оригиналът първоначално има една плътна нотка, още не  мога да определя, която отсъства  в Монтаж.   Много е  нежен , ефирен и прекрасен. Трайността е около 6 часа. Но пък и оригиналът на моята кожа не издържа даже и толкова. Взех и версията на Емир, но тя е  с по-малка трайност. Може и  с времето да се подобри, защото ми е ново  шешето.Така , че Montage Intense си заслужава.

# 122
  • Deutschland
Някой ще разгадае ли?
 Очаквайте съвсем скоро два нови нишови парфюма само в нашата лимитирана колекция.

1. Сладък и стилен флорално-кехлибарен дамски аромат.
2. Опушен и наситен дървесно-кехлибарен аромат, подходящ за него и за нея.

# 123
Grittu Tutu
Ébène Fumé?

# 124
Здравейте, не знам дали е коментирано по-назад в темата, но търся реплика на Аmouage gold или dia. Дали някой знае?

Dia го имат Гиза:
D261 Диа Фам Екскл. Dia Fem Amouagе

Аз го ползвам от време на време и е страхоооотен....силен, присъствен и за официални събития, ако мога така да се изразя. Много е траен Two Hearts (имитацията на Гиза имам предвид)

Ivan Nenov 725067,
Ébène Fumé имат Мартинез:

аромат сходен с Ebene Fume Martinez 288

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 14:01 от Bonbonche

# 125
  • София
Някой ще разгадае ли?
 Очаквайте съвсем скоро два нови нишови парфюма само в нашата лимитирана колекция.

1. Сладък и стилен флорално-кехлибарен дамски аромат.
2. Опушен и наситен дървесно-кехлибарен аромат, подходящ за него и за нея.

За втория залагам на Rose de Russie - Tom Ford.

# 126
  • Deutschland
Не ми се зарежда целия списък на Заг. Мъжът ми после ще отиде да ми вземе поръчката, но и майка ми иска парфюм. Любимият й е Малката черна рокля на Герлен. Няма го, затова търся помощ за подобен. Благодаря предварително.

# 127
Фрау,имам чисто нов на Парфен,мн силен,докарва ми мигрена . Пиши ско искаш размяна

# 128
  • Deutschland
Аз не съм в България, а мъжа ми е там до утре вероятно. Ако го запазиш до лятото, ще го взема.

# 129
Здравейте някой може ли да ми каже от къде в Пловдив мога да си купя парфюми на martin lion?

# 130
Потвърждавам за Диа Фем на Гиза, че е прекрасен.  Моят е на свършване и скоро пак ще го поръчам.

# 131
Чаках го три месеца да отлежи и накрая го счупих на пода. Пак да питам, маслата на Гиза могат ли да се използват самостоятелно като аромат и нужно ли им е отлежаване ?

# 132
Здравейте някой може ли да ми каже от къде в Пловдив мога да си купя парфюми на martin lion?

Мартин Лион има в евроленд на главната, но много малък избор.
На Гладстон срещу Борис Христов има магазин за арабски парфюми , Martin Lion и Yodeyma

# 133
  • обл. Шумен
Вярра, първата ми покупка от Гиза, която беше преди доста време, беше на 2-3 масла. Знаех, че може да се разреждат, но не и в какво съотношение, за това остана да ги ползвам като масла. Намазах се веднага, но сякаш не се усещаха толкова силно, както парфюмите. Или поне аз не ги усещах! 🙄 Наскоро си взех Amouage - Honour 43 woman, но този път го разредих със спирт. В началото имаше една по-тежка нотка, която след 2-3 седмици изчезна. Като разклатя хубаво, все още стои леко мътна течността.
Съфумци споделят, че маслото стои по-прибрано и не толкова осезаемо.
Никога не съм ползвала едновременно масло на едната ръка и част от същото, но разредено, на другата, с цел съпоставка.
Може да опиташ. 🙂

# 134
  • Deutschland
Детето ми пише одеве " Тате си купи парфюм тобако и ванилия" 😆 Потрес! Пет минути преди това му писах, че Red tobacco му купувах последно и му хареса.
За мен
City of stars
Lira
Rose of no man's land
Лятото повече!

Общи условия

Активация на акаунт