Отговори
# 90
В Х е голям купон, в еуфория са от рейтинга на новия сериал , на ОГМ!

# 91
Ето и рейтинга, няма само в Х да се радват Joy

# 92
И мен ме кефи рейта им, да им дойде акъла аджеба кой е най-успешния им проект и къде трябва да съсредоточат сценарийните си хрумки.

# 93
Ето и рейтинга, няма само в Х да се радват Joy

Доколкото прочетох и разбрах анонса на новото, продуцентът е завладян от идеята да разгражда митове - при нас за богатото, златно момче и рода му, в новия сериал - за бляскавия живот на бизнес и медийни знаменитости. Не е лоша идеята, ама като не се направи с акъл и ... публиката не ще да й разбиват моделите за подражание.

# 94
Добро неделно утро! Nature Sunny

Мими, разбирам и харесвам твоят сценарий за Кязъм. Ако ще стане така е направо супер.
Струва ми се, че Кязъм няма да се промени, а напротив започна да действа подмолно.
Той винаги иска да има в защита , зад гърба си, някой властен човек и това намери в лицето на Йокеш. Не вярвам той да  загърби тази възможност, плюс това неговото его е много засегнато от Корханови. Новият жених за Сейран е одобрен зет и хубав млад мъж, така че няма защо да прави двойна игра. Ако я направи винаги ще го аплодирам, колкото и да ми е неприятен.
Единственото, което е загадъчно е подслушания разговор между Йокеш и Сейран и мислите, които му минаха през главата. Твърде е възможно и искам да играе двойно. Ще видим и дано!

# 95
Цитат
Единственото, което е загадъчно е подслушания разговор между Йокеш и Сейран и мислите, които му минаха през главата. Твърде е възможно и искам да играе двойно. Ще видим и дано!

Ама той пак играе двойна игра - разбра, че има кой да упражнява шантаж върху Сейран ( щом има кой да отмъщава на Корханови, той няма да се намеси в плановете на Йокеш), а самият той си е наденал маската на бащата - защитник и благодетел на дъщерите си.

# 96
Цитат

Ама той пак играе двойна игра - разбра, че има кой да упражнява шантаж върху Сейран ( щом има кой да отмъщава на Корханови, той няма да се намеси в плановете на Йокеш), а самият той си е наденал маската на бащата - защитник и благодетел на дъщерите си.

Точно така. Всъщност в двата случая може да играе двойна игра. Така е заложил "подводните камъни", че винаги да се измъкне сух. Неговата мимикрия е за Оскар, но негативен по моите разбирания.
Подобна на Кязъм, но в женски образ е Ифакат. Нейните задкулисни действия ме отвращават.

# 97
Между другото,Katya_I  и Dimana-nova1,знаете ли,че сте прави!След подписването на загадъчния документ от Сейран,Кязъм много се разбърза за сватба с Акън.Дали документа не беше нещо като "пред брачен договор",че да речем след сватбата тя ще предостави някакви облаги за него,та Сейран да не го изгони като Суна?Много странно се държеше и не му се искаше тя да го прочете!Не съм наясно с разводите,но мисля,че без явяване пред съд не могат да се състоят.Дори и по взаимно съгласие да е, пак страните трябва да се явят лично.Май наистина Кязъм съвсем ще заоре дъното като баща.

# 98
Между другото,Katya_I  и Dimana-nova1,знаете ли,че сте прави!След подписването на загадъчния документ от Сейран,Кязъм много се разбърза за сватба с Акън.Дали документа не беше нещо като "пред брачен договор",че да речем след сватбата тя ще предостави някакви облаги за него,та Сейран да не го изгони като Суна?Много странно се държеше и не му се искаше тя да го прочете!Не съм наясно с разводите,но мисля,че без явяване пред съд не могат да се състоят.Дори и по взаимно съгласие да е, пак страните трябва да се явят лично.Май наистина Кязъм съвсем ще заоре дъното като баща.

Мими, Сейран няма откъде да го изгони. Суна го изготи от имението, където е снаха. Сейран откъде да го изгони - имотите са негови. За мен по-вероятно е да й предложи в документите, които подписа например да я представлява в съда пълномощник, адвокат и съответно да иска доста големи обезщетения, които тя при първия развод не предяви, защото тогава документите бяха изготвени от Халис.
Иначе такива разводи  с пълномощия, без явяване н съда стават в БГ. Не знам как е в Турция.
У нас един мой съученик разведе баща си с втората му жена по Интернет, без да се явяват в съда, когато нещата са по взаимно съгласие, подписани документи с електронен подпис. И такива практики има вече в БГ. Срещу определена държавна такса и разводите стават лесна работа, като всичко, което върви по Интернет. Жевотът отива натам, колкото и да му се противопоставяме.

# 99
Dimana-nova1 Наистина ли вече и по интернет се развеждат?Ужас!В другия ми любим турски филм "Пълнолуние",/пак Ферит,но Назлъ/,когато се развеждаха по взаимно съгласие,съдията реши,че не може да ги разведе,защото са женени от скоро и ги изпрати на семеен психолог.Но явно,че за различните филми разводите са различни.За изгонването на Кязъм,не го казах в буквалния смисъл,а че явно се мъчи да извлече някакви облаги от брака на Сейран  с Акън и гледа да не остане с "пръст в уста",както при Суна.Това имах предвид.Татко Кязъм е "колкото повече,толкова повече"!Алчността му е безгранична.

# 100
  • Ямбол
Здравейте момичета ☺️.Лайкнала съм ви,но бутона ми не работи 🤷. За разлика от епизод 60,който беше без никакво развитие, та дори нямаше и какво да се коментира.Сегашния епизод беше доста по-добре.Та в тази насока... Най - много ми е трън в очите Суна.Аз наистина не проумявам как може да се надява на мъжа на сестра си.Вярно е ,че Сейро я помоли да уговаря Феро и да го убеди,че тя не го обича,но тя пък направо в стремежа си да прекара повече време с него и да го утешава се увлече.Незнам дали си дава сметка,колко смешна е отстрани.Утешава Феро,който и казва колко много обича сестра и,а пък тя въобще все едно нищо не е чула.То бива бива, ама как гледа сестра си в очите 🤦 дано скоро се осъзнае,че няма как да се прожектира филма в главата и.Горкия Кая... изпочупи всичко и за какво за жена,която не си заслужава.Дано поне замине за Америка с Нюкет,че то и без това сценаристите им направиха ролите на пух и прах.Да не ги бяха въвличали в сюжета като не им развиха героите.Жалко наистина,но каквото такова.Според мен има някаква голяма тайна свързана с Аби,която знае Шефика,но да видим.Май ще се окаже,че не е един обикновен шофьор на Корханови,а много повече.Ако се окаже,че и той е от семейството дали няма Суна рязко да си спомни за него и да го заобича отново макар,че и Айшето е вече кандидатка,ама маминка не я дава и иска да я връща в Антеп.Ще видим какво ще стане дано да развият тази сюжетна линия,че ми е интересно какво ще излезе накрая.Но ако се окаже,че е заможен много ще се радвам горкия няма вече да му е толкова тежко,че си няма нищо на този свят.Макар,че незнам дали гордостта му би позволила.Ифа и тя толкова смотана женица.Трябва и някой да и обърне малко внимание,да и направи два комплимента и да е финансово подсигурен и тя е готова.Шехо и той играч голям излезе.Само жени са му в главата 😂 Вай бе.
Относно Кязъм баба въобще не се е променил това,че не ги бие всички наред нищо не означава.Всъщия човечец си остава - такъв,който винаги търси изгодата,такъв,който се нарича "АГА"пред обществото пък какъв ти ага какви ти пет лева.Пълен нещастник и неблагодарник.Както леля Хатууч каза,продава дъщеря си все едно е поставена на тезгяха.Язък.Да му плюя на промяната и на всичкото.Вместо бой прилага стъпкване на достойнството,себеуважението,чувствата и душевността на Сейро,което е много по-лошо от боя понеже той ще мине,но раните нанесени на сърцето и душата не минават.Ще си остане гадина и това е.Стана ми много мъчно за нашите хора най-вече за Сейран направо ми се скъса сърцето милата ми.Трябва да жертва любовта си за благото на бащата на любимия и.Феро поне знае,че това не е неговото момиче,познава очите и.Знае че го обича ❤️🥰 Феро добре постъпи,че дойде да говори с татко си Кязъм както мъж с мъж.Стига да имаше такъв насреща му.Толкова е жалък едно благодаря не каза,че Феро му спаси живота.Много бързо забрави как го бяха вързали като прасе на заколение.Но къде ти нали е "Ага" човека не му приляга да си признава грешките и да благодари.Но Феро добре го подреди ясно и точно."Никога няма да се разведа с теб Сейран Корхан" и си тръгна букадар басит.Пък Кязъм да си дрънка стига да има кой да го слуша 😂😂😂.Нападението на магазините според мен е дело на Невра,но да видим.Тази сделка за магазина дано не излезе нова голяма беля на главата на Феро.Как се зарадва,че баща му излиза от затвора милия ,но де да знаеше,че не деди го изкара от там,а саможертвата на неговата любима.Макар,че ще се окаже напълно безмислена след като Океш иска от Орхан да измести баща си,което е съвсем друго нещо.И в тази насока според мен Океш излъга Акън за смъртта на майка му за да може да го използва да изпълни плана си за отмъщение.Понеже вижда,че той е малко лакатушещ,ту към Сейран ,ту към него и за да се подсигури хоп хвърля една лъжа и рибата се е хванала на въдицата.Пельо добре си намери майстора със Сертер и той психо като нея лика прилика са си.Дано скоро да напуснат сериала и без това вече ни писна.Съмнявам се ако има нужда от помощ Феро да и помогне.Битти завинаги тяхната история. Ясно,е че Сейфер има и ще ги има и занапред само трябва време, а то наближава ☺️ Фрага е 🔝 толкова ми липсваше този Феро от първи сезон заевяващия се,а не ревящия и меланхоличен Ферит.Този който не се страхува от нищо и си пази неговото каквото и да става и докато Ферит Корхан не каже,че е свършило нищо не свършва.Нямам търпение за новия епизод да видя как се ококорва Кязъм като настъпвана жаба- малко му е хаха и Аби какви хватки прави на Акън като Джеки Чан машала. 😂
Хайде петък идвай чакам те с нетърпение.
❤️❤️❤️🧿Сейфер 🧿❤️❤️❤️

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 17:05 от roxy94

# 101
Рокси, майката на Акън е жива, но явно се е побъркала жената. Не мисля, че Оккеш излъга Акън. Не е и безсмислена саможертвата на Сейран. Ако тя не беше се съгласила, Орхан щеше да продължи пребиваването в затвора. Сега Оккеш играе и с двамата. Както каза на племенника си, той взел половината акъл на Орхан в затвора, който се съгласи да предаде баща си, а сега е дълг на Акън да вземе най-ценното на най-ценния за Халис Корхан. Да вземе Сейран от Ферит.

# 102
Момичета,няма ли нещо ново,че аз пак "увесих нос" като чух това.
Скрит текст:
Нагиш е на снимките с Афра и е в къщата на Кязъм.Там снимали.Океш отивал с хората си в Ялъто и връщали Сейран и я оставяли в стаята на Хаттуч,демек да я пази.

# 103
Мимито, не е така

Скрит текст:
Снимат последните сцени в дома на Кязъм, след годежа времето и тръгването им към ялъто.
Относно Хаттуч, разбрах, че ще има разговор с Халис в имението. Засега Сейран остава там.

# 104
Еванджелин,благодаря!Явно,че съм се загубила в превода.

Общи условия

Активация на акаунт