Отговори
# 2 190
Хмм, на които обувки съм имала такива връзки, все са се развръзвали. Докато не хвърлих обувките. Не съм забелязала омекване. Все са си хлъзгави, като живи Grinning
Едните такива кръгли са "копринени" и шават като живи, другите са като колосан памук, който като се поочупи се законтря много добре. Но за да може да се стяга обувката, трябва да лягат на халкичките, т.е. да се понамачкат Hands V Купувам ги като "връзки за мъжки обувки".
Ей ги:
Скрит текст:

# 2 191
  • Sofia
Дайте линк за робота за прозорци, моля! Grinning
Цяла къща плюс  остъклена веранда ми идва в повече .

# 2 192
Скрит текст:
Днес последен пилинг, айде да минава, че слънцето бая взе да свети! Imp
Още ми е в глвата смеската на Агента за подуване и отичане. Много ми хареса, че имаше и расстителни храносмилателни ензими /папаин и пр./, което ще подпомогне и храносмилането и подуването на корема. Зачудих се къде у нас да потърся подобна? Всички съставки мога да набавя от магазините, но друго си е едно хапче и готово. И аз така съм се подула ...! Не мога да се понасям.
ПП Току що Спиди ми доставиха новия колаген. Но от вчера почнах турския за гюзелик и първо него ще изпия.
Мими, я виж това https://healthstore.bg/pure-nutrition-aqua-out-120-kapsuli?gad_s … AYASAAEgLYQ_D_BwE
Има г в магазина срещу спирката на Операта. Мъчих се с чай аз. Не става.
Ани, изглежда добре за отводняване, даже и антисептично за пикочни инфекции. Но аз искам като на Агента, защото добавените ензими ще предотвратят и подуването на червата, което при дисбаланса на хормоните ни в тая възраст е непоносимо. Вечно ходя като балон, за това изключих и млечните. Правят много слуз на червата и подуват.
Пенева връзките за мъжки обувки добре, ама на тия лачени оксфордки грубо ще стоят.
Аз прозорци не мия. От 10 години. Идва един човек и за30 -40 лв ги измива. В хола имам френски прозорци до земята....е няма начин да се прежаля. Човека има четки с дълги дръжки, чупещо се рамо и се справя прилично.

# 2 193
  • София
Ей, такъв човек за София ми трябва и на мен! Плюс външни ролетни щори на двете стаи.

# 2 194
А кой мие профилите, за стъклата ясно.То и аз имам пера и за 10мин ще врътна едни етаж, но профилите ме мъчат.
Моят робот e Hutt W55.Мие стъклата, докато аз чегъртам профилите, пускам го после за поддръжка периодично.
Ролетните щори пак аз.🤦🏻♀

# 2 195
А кой мие профилите, за стъклата ясно.То и аз имам пера и за 10мин ще врътна едни етаж, но профилите ме мъчат.

Профилите ги мие пак той. То си има такава услуга миене на прозорци. Ролетните щори ги демонтирах, нямаше такова мъчение за миене.
Веси, в София /пресечка на Мария Луиза/ има билкария , там правят всякакви смески - може да си сложиш глухарче, резене, магданоз, хвойна и да си вариш отвара!

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 12:58 от mimi.7299

# 2 196

Профилите ги мие пак той. То си има такава услуга миене на прозорци. Ролетните щори ги демонтирах, нямаше такова мъчение за миене.
Веси, в София /пресечка на Мария Луиза/ има билкария, там правят всякакви смески - може да си сложиш глухарче, резене, магданоз, хвойна и да си вариш отвара!

Мими, тази на поп Богомил ли визираш?

# 2 197
Скрит текст:

Скрит текст:
Веси, в София /пресечка на Мария Луиза/ има билкария, там правят всякакви смески - може да си сложиш глухарче, резене, магданоз, хвойна и да си вариш отвара!
[/spoiler]

Мими, тази на поп Богомил ли визираш?
Да, даже си редактирах поста, забравила съм Софийските потайности!  Joy /като тръгнеш от Лъвов мост посока Халите първата пресечка в ляво/.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 13:22 от mimi.7299

# 2 198
Днес съм по задачи.Другата седмица, ако имам време, ще пусна роботчето да бръмчи.С него мия и плочките в банята чат-пат.Даже стъклените маси, че отдолу винаги са ми на петна от разни пипащи по незнайна причина:

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 22:45 от ДХ3

# 2 199
  • Бургас
Моят е HUTT С6,  следобед ще го тествам и в банята, моите плочки са леко релефни, дано и там ме отмени.  Hands Pray

Много съм доволна от него Two Hearts

# 2 200
Галке, нямаше си работа и ти .... сега и аз искам робот за прозорци / а ремонт на баня ми предстои - основен, с всички екстри - водопроводна мрежа, плочки, ала-бала Simple Smile /

# 2 201
  • тук-там
А някой ползва ли робот-косачка? Това проучвам аз сега.

# 2 202
Ани, с колежката огледахме още веднъж състава и решихме да си разделим едно шише дируретик. Ти пробва ли го?

# 2 203
Ал, ходих да пробвам в МNG, но имаше само някакви с много плътен деним. Искам от тънкия, защото иначе няма да мога да я нося тук. Зара нямаме. А така онлайн в повечето случаи не мога да преценя дали денима е тънък или плътен. А тази готината от Зара с цепката отстрани, която на теб ти стоеше wow, ще споделиш ли какъв вид е денима?
Няма да пазарувам онлайн 2 месеца (вярвам ли си?) и отделям специално за offline shopping 1/2 ден в София.
В кой мол е Зара-та в София?

Копче, честити придобивки! И аз съм с Керхер SC2, но не е бяла, де Smile Yellow Heart

Мариета, и аз благодаря за споделената информация за Шенген.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 21:27 от anne-marie

# 2 204
  • Бургас/Пз
Мими, да, изпила съм няколко опаковки преди време. Доволна съм и пак мисля да го взема. Не намерих нещо подобно друго да пробвам

Общи условия

Активация на акаунт