Отговори
# 2 205
  • тук-там
По отношение на Шенген, и от мен нещо интересно. Ние бяхме в първия самолет, кацнал в 0:00 от Виена на 31.03. Гранична полиция ни пляска, докато минавахме транзит покрай паспортните гишета, и гръмнаха шампанско след нас. Беше вълнуващо. Е, и малко разочароващо, когато на другата сутрин показаха по новините съвсем друг полет като първи (от сутринта на 01.04). На политиците и журналистите не им се е идвало в полунощ на летището. Но ние си го преживяхме с полицаите. Още в автобуса на високоговорител ни съобщиха, че сме първите пътници, кацнали в новата шенгенска зона:

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 18:08 от mtz

# 2 206
МТZ, за косачките гледаш площ(дали ще издържи батерията), като аз бих купила с
 една идея по-силна батерия( с времето отслабват).Гледаш денивелация на парцела- има значение мощността на уреда и дали ще катери по наклона.Разбира се всичко това вдига и цената му.
Комшия наш има  и е мн. доволен, но не мога да кажа марка.Коси около 1дка равен терен.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 15:31 от ДХ3

# 2 207
  • тук-там
ДХЗ, ориентирах се какво да гледам. Благодаря ти! Ако някой има опит и може да препоръча, ще се радвам да имам препоръка. Че с тези роботи без конкретни препоръки, рискът е сериозен. Иначе 1 дка неравен терен е при мен.

# 2 208
  • Sofia
От значение е и дали има неравности по терена. При нас има къртици и не става с робот.

# 2 209
Пила съм
https://herbamedicabg.com/liquid-off-likuid-off-2-opakovki?gad_s … AYASAAEgJakfD_BwE
https://www.silabg.com/bg/29531-CELIPHARM-Leanea-No--2-LFLOW-60- … AYASAAEgIe9_D_BwE
https://fitness1.bg/izgaryane-na-maznini/biliana-yotovska-dvd-am … AYASAAEgJUnPD_BwE
и какво ли още не, но едно просто глухарче за 8 лева ми реши проблема с тежестта в краката в топлото време ....

# 2 210
Може да се валира периодично с тежък валяк, за да се тушират неравностите.

# 2 211
  • София
Коя е добавката с просто глухарче? Нали не е чай, който сам си бъркаме, че това ще ме загуби.

# 2 212
Нашата селска къща е на стъпаловиден терен. Не можем за ползваме такива роботи, иначе бяхме харесали един.
Сега роботът е отчасти мъжът ми и основно бай Любо/ съседът /.

# 2 213
Макадамка, сега остава пак да пуснеш глухарчето, че го изгубих в многото постове.
Да попитам за този продукт - хубав ли е, има ли смисъл от него. Да го взема ли на моята тийнка?

По-бърз робот за прозорци от мен няма, но трябва да си взема за под. Ужасно много прахоляк влиза у нас.
Записах се в темата за роботи, обаче тотално се обърках. Картографиране, настройки, не е за мен тази работа. Нещо лесно, просто и изпитано може ли да препоръчате като модел? Блазнят ме и тези, дето мият. Blush

# 2 214
  • Ямбол
Аз пък чакам едни маратонки 😂, не че ми трябвата много, ама половинката каза, че били точно като за мен и си ги подарих вместо него.   
Скрит текст:

Приключиха ми лекциите и си се прибрах вкъщи. Цялото женско народонаселение не може да ми се нарадва вече трети ден подред.

# 2 215
Коя е добавката с просто глухарче? Нали не е чай, който сам си бъркаме, че това ще ме загуби.
https://epharm.bg/gluharche-tinktura-bilkova-apteka.html?gad_sou … AYAyAAEgIfvfD_BwE

# 2 216
  • София
mtz, страхотно преживяване! Супер е, че и те са го отбелязали, а не е само плюс за нас Simple Smile
При първия полет на моето дете, който тогава беше 8 месечен, отваряха новия (тогава) терминал във Варна. Още го помня Simple Smile

Момичета, не искам да ви чета с тези домашни чистачески работи. Мразя, мразя, мразя.
Слънце започва да изгрява на моята улица - вчера само лежах и работех от леглото, но днес излезнах на разходка в парка, а програма максимум за утре ми е да си измия косата и потичам някакви нищожни 5 км. В неделя съм изгубила слънчевите очила, които сина ми беше избрал като мъничък - тъпо ми е не защото бяха уау, ами защото са ми спомен.

# 2 217
Копаем и чистим? 😂😃
Фрош и подобни продукти плюс оцет, захар, сода и т.н. и без агресивни отрови.
Темата не ми е на сърце.

Ан Мари, полата не е много плътна, но страничния шев от страната без цепка е груб.

# 2 218
Сега роботът е отчасти мъжът ми и основно бай Любо/ съседът /.
Да, за миене на прозорци, бани и косене на двора и ринене на сняг и аз ползвам основно мъжете в семейството Wink
Скрит текст:
....

Изобщо ако ги слушаш моите сами са се отгледали, майка им нищо не прави, а само ги снима те как работят!
Скрит текст:
....

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 22:54 от Agent Provocateur

# 2 219
Ан Мари, изглеждаш страхотно в този аутфит 😍
Агент, прекрасни мъже имаш ❤
Повече роботи не искам. Имам един за пода и ми е достатъчен, много ми е удобен. Номер две, защото с номер едно имахме случка с куч ( айсинката, не фют) след като си беше откраднал наденичка, която не му понесе на стомаха. Милинкият ми, сърце не ми даде да му се скарам, но роботчето директно изхвърлихме.
Да се върнем на колагените и роклите викам и аз 😂

Общи условия

Активация на акаунт