Матиране на руса коса

• 204 347
  • 194
  •   1
Отговори
# 105
  • По света и У нас
Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя мат за коса,такъв дето има в салоните?

# 106
Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя мат за коса,такъв дето има в салоните?

От някой дистрибутор . В София на Раковска , като пресече Патриарха посока НДК от дясно има такъв ,  не помня на коя фирма бяха дистрибутори , но продуктите им са много добри , аз от там съм купувала.

# 107
А матира ли добре жълтото?

Ами,не съм била много жълта,но мисля,че ще се справи.  Thinking

Silver на L'oreal сигурно е по-нов и по-добър,питай в салона кой от двата да вземеш.
Чувала съм и за матиране със синка/като тези баби със сините коси/,но не съм пробвала.Може би доста ще изтощи косата  Confused
Това със синката не го прави,една приятелка го пробва и косата и доби много странен и мътен цвят,нещо подобно на лилаво,после я беше много яд.А и при наличието на толкова много козметика по магазините не си заслужава да рискуваш

# 108
Аз пък веднъж си метнах на русите кичури някакво синьо-русо, незнам каква беше тая боя, но ми отиваше в интерес на истината Laughing

# 109
В домашни условия покривам само корените. Промяна в  цвета - на фризьор. Май, че напоследък нещо не си харесвам гривата. През октомври се подстригах на черта късо, а сега съм  вече  с  дълга коса. С този растеж имам проблеми и съответно с боядисването Като минат три седмици и вече е побеляла  newsm78

# 110
  • София
Чета ви аз и си мисля - теоретично така Wink - дали с други тъмни бои не може може да се матира в друг отенък. Аз съм средно руса и боята ми пада до класическо жълто. А винаги съм си мечтала да имам един такъв зелникъв отенък на русото. Като мноого старо злато.

Та въпросът ми е, някой пробвал ли е с не-черна боя?

# 111
Аз съм руса от 10 години, никога не съм матирала косата си, когато цветът се измива бързо,
мисля, че трябва да се смени боята с по-качествена

# 112
Как се матира коса в домашни условия? Моля споделете рецепта !!!

# 113
Чувала съм за шампоана на Виталити.Има ли ефект?

# 114
това с матиране на черна боя звучи зловещо Joy

# 115
  • По света и У нас
това с матиране на черна боя звучи зловещо Joy
щ

smile3521 нали.Аз никога не бих го пробвала

# 116
открих нещо доста ефикасно. шампоан анти-жълто на LAKME Cosmetics,испански. Teknia се казва шампоана.аз си махнах червената боя и понеже все пак не се обезцвети до русо и си остана рижаво на места, абе направо си бях като лисица Rolling Eyes и шампоанчето много помогна. където се беше поизрусило повече си стана сиво а върху оранжевото стана нещо като кестеняво!

# 117
а някой има ли опит в следната ситуация:
досега се боядисвах с wellaton 9.1 и не съм имала нужда от матиране,
но сега си взех garnier 9.1 и така се матирах че станах тъъъмно сива:(
мацнах пак wellaton 9.1 - нищо, после wellaton 12/0 и сега съм просто сива, а не
ми се показва в този вид, изглеждам ужасно, измих я неколко пъти с шампоан, но не пада

# 118
Ще падне, но не отведнъж. Не се притеснявай и друг път не се занимавай с глупости в къщи, а ходи на фризьор. На никой не му се дават пари за фризьор, ама като не можете не се правете на специалистки. То ако беше лесно нямаше да струва много.

# 119
  • София
а някой има ли опит в следната ситуация:
досега се боядисвах с wellaton 9.1 и не съм имала нужда от матиране,
но сега си взех garnier 9.1 и така се матирах че станах тъъъмно сива:(
мацнах пак wellaton 9.1 - нищо, после wellaton 12/0 и сега съм просто сива, а не
ми се показва в този вид, изглеждам ужасно, измих я неколко пъти с шампоан, но не пада

Не разбирам точно какво си си причинила, понеже не знам какъв цвят е 9.1? Някакво сиво русо, явно. Както и да е, тези изкуствени нюанси падат по-бързо когато си правиш маски с кисело мляко (това не съм го пробвала лично) и маски, които са на мазна основа - зехтин и разни купени олия за коса (особено тези, които се затоплят преди нанасяне). Пробвай така, така или иначе малко маска няма да е излишна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт