Лазерна епилация и електроепилация – 11

• 29 624
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • Mediterraneo
2 години след първата менструация съветват в моето студио да са минали. Така и направихме. В сравнение с мен, детето се повлия малко по- бавно. Но в никакъв случай не са пари, хвърлени на вятъра. На мишници почти е приключила, много е доволна. Лятото ще приключи и с краката. Казвам лятото, ама ще е май и после септември, така ще има 5- 6 процедури направени.
Малката е на 14, минаха 2 години от първата менструация, но тя е с друг тип кожа и по- русолява като цяло, та още не сме почнали.

# 316
Благодаря за съветите
Говорихме вкъщи и решихме, че може да си направи
Обаче въпросът е къде?
Може ли да ми препоръчате салони в София

# 317
Здравейте дами! Още от момента, в който започнаха да ми растат мъхчета вече исках да ги махна и от години се чудя какво да ги правя, та накрая се реших - лазерна епилация ще бъде. Писна ми от болката и лепкащото усещане на кола маската, ягодовата кожа след бръснене, просто слагам край на всичко. Проблема е обаче, че не знам къде би било подходящо да я направя, мисля главно за бикини зона и интим. Кое място според вас е най-подходящо в София спрямо качество = цена? Знам, че има много подобни теми, но говорят само за преживяването и рядко споменават салона.

# 318
Здравейте, мацки,

Почетох из темите назад и не си открих отговор. Дали има някоя от вас, която е ходила на лазерна епилация в Нирвана и би споделила дали е доволна или не? В момента са пуснали промоция 1560лв за пакет 5 процедури епилация на цяло тяло и сериозно се замислям. Не ги виждам в списъка със студиа с висок клас (медицински) лазери. Но и G point не ги виждам там, пък прочетох положителни мнения за тях. Таа чудя се дали да се пусна директно Grinning
Прочетох, че работят с диоден лазер PRIMELASE, та ако някоя е ходила другаде, където използват такъв лазер, също ще съм благодарна да прочета мнение Simple Smile
Никога не съм пробвала лазер на тяло. Само на лицето, не бх казала, че имаше някакъв особен ефект, може би леко изтъняване, но още си продължавам. Това го правя при дерматоложката си обаче и там ми е бая скъпичко да се пусна на цяло тяло. Иначе съм със много светла кожа и тъмен косъм. Ако имате и съвети дали е по-добре диоден или александритен, също съм отворена за мнения Simple Smile

# 319
Някой използвал ли е александритен лазер със сапфирен накрайник? Било почти безполезнено, но с ефекта на александритния.

# 320
Много е безразсъдно да се даде такава голяма сума накуп, преди да са направени поне няколко процедури на различни зони. Simple Smile Ами, ако не останеш доволна след първата, но няма как да си вземеш парите обратно?

# 321
  • Mediterraneo
Инапет, нормално е лицето да се повлиява бавно, хормонална зона се води. Аз имам изключителен успех с цяло тяло, но на лице все още се налага да ходя 2 пъти в годината, грубо. Хубавото е, че през останалото време се появяват само единични тънки косми, нищо общо с онова, което беше при скубане с пинсета.

# 322
  • Sunshine state
Мъхът на лицето ми грам не се повлия при мен, защото е много светъл. Нищо не мога да направя и щракам уж с Лумеата у нас, но вече ще прекратявам - няма смисъл. 🙄

# 323
Pupitka, ако си в Щатите, както е посочено, пробвай с електроепилация. Аз, ако имаше как, щях тотално да съм забравила за лазерната.

# 324
И в нашия град няма козметик, който да прави електроепилация. Иначе веднага и аз бих станала клиент.

# 325
Инапет, нормално е лицето да се повлиява бавно, хормонална зона се води. Аз имам изключителен успех с цяло тяло, но на лице все още се налага да ходя 2 пъти в годината, грубо. Хубавото е, че през останалото време се появяват само единични тънки косми, нищо общо с онова, което беше при скубане с пинсета.

Благодаря за отговора. Ти къде ходиш/си ходила на лазер? С какъв лазер са правили процедурите и каква ти е кажата и косъмът (или по-скоро какъв е бил косъмът Grinning)?

# 326
И в нашия град няма козметик, който да прави електроепилация. Иначе веднага и аз бих станала клиент.

В цяла България няма, в случай че си тук. Аз говорех за Щатите, защото там са на всеки километър.

# 327
Електроепилация ли е най-модерното? Звучи ми много болезнено това с иглите.

# 328
Електроепилация има в Шумен.
Нина се казва, и е на 74г. тел за връзка 0898281002, който иска може да се свърже с нея и да разговаря.
Аз правя процедури при нея за лице, и съм много доволна.
А цяло тяло с лазер.

# 329
Супер, ще я добавя към заглавния пост, като имам време. А успява ли да нацели точно коренчетата на косъмчетата, предвид че е възрастна дама, все пак?
Големи зони работи ли?

Общи условия

Активация на акаунт