Лазерна епилация и електроепилация – 11

• 29 680
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Аз с пантенол.
Ама ако не са я намазали след процедура я съветвам да не стъпва повече там.

Благодаря за отговора. Да ме мажат самите те не, но ми дадоха флакон да се намажа сама. Не знам дали е стандарт да те маже оператора на лазера, и особено на интим. Въпросът ми освен всичко друго и акцентираше само и единствено на лигавица, където са баш устните, не пубиса отгоре. Не съм знаела че на лигавица може и пантенол.

@JOY*  , @mariat  , благодаря за отговорите.

# 301
Някой нямат проблем да мажат те, дори и на интим, други, повечето ти дават ти да се мажеш, особено на интим.
Пантенола на интим слагам на интим обилно. Пантенол може навсякъде.
Трябвало е да сложиш обилно навсякъде.Да си знаеш вече.

# 302
Дефламол също може, нали?

# 303
Не знам. Аз знам за пантенол.
В Лазер центъра с пантенол. В г поинт с техния са ме мазали, но на интима в някои и с пантенол.
За дефламол не знам, ще те излъжа.

# 304
Да, може дефламол. Така или иначе има изгаряне, а дефламол си е от старата школа. Мен не ме мажат. Когато у дома усетя леко изгаряне, се мажа дефлалол, за да зарасне по- бързо кожата. Последния път преди лазер си поисках лидокаин, за да може да ме обработват на по- висока степен в интим зоната. Тогава козметичката ме намаза с лидокаин, но ползва шпатулка за еднократна употреба.

# 305
Дъщеря ми е на 15 и постоянно ми говори за лазерна епилация....На мен са ми казвали, че не е хубаво
Но нейни приятелки си правят за това и мойта иска

Та въпросите са ми
Ще бъде ли ефективно?
Къде може да се направи (В София)
И горе - долу колко ще излезе?
Възможно ли е да има странични ефекти?

# 306
Petkanka Ivanka 719245, дъщеря ти е още малка, хормонално се развива.
За лазерни процедури трябва да изчака поне на 17-18г.
Говорила съм с моята козметичка и от нея го знам. Тя има дъщеря и започна да и прави лазер крака, и интим на 18г.
Посети някой салон за консултация. Може да ти кажат, че няма проблем и да ти вземат парите. Като родител решението е твое.

# 307
Petkanka Ivanka 719245, дъщеря ти е още малка, хормонално се развива.
За лазерни процедури трябва да изчака поне на 17-18г.
Говорила съм с моята козметичка и от нея го знам. Тя има дъщеря и започна да и прави лазер крака, и интим на 18г.
Посети някой салон за консултация. Може да ти кажат, че няма проблем и да ти вземат парите. Като родител решението е твое.
Благодаря! Ще изчака още 3 годинки, не са много

# 308
А какъв всъщност точно е проблемът да се започне по-рано от 18? Тогава не приключва напълно растеж, развитие и промяна на хормоните Така или иначе това, което е минато няма да израсте повече.
Отделно ако момичето е по-окосмено ще и е некомфортно по плажове, морета и т.н.
Не мисля, че ще са пари на вятъра, но и не трябва да се подхожда с идеята, че след 5 процедури няма да има и косъм..

# 309
И аз мисля така. Идеята е, че все още хормоните бушуват и може резултатът да е незадоволителен. Но комфортът от липсата на косми в някои зони е незаменим.

# 310
Ооо, повярвайте ми, с моите прекрасни черни косми що подигравки съм отнесла..
Някой ден ако имам дъщеря няма да и причиня дискомфорта да се бръсне всеки ден или да я опъвам с кола маска.. И все да си растат гадовете.. 😒 Пускам я на лазер в момента, в който усетя и най-леките и притеснения. Пък колкото процедури са нужни - толкова.
Да вметна само, че там където ходя имат две момиченца, едното на 14, другото на 16.

# 311
  • Варна
Не е рано , няма никакъв проблем. Единствени си поемате риска резултата да не е съвсем задоволителен.

# 312
  • София
И да го боли детето

# 313
Вече съм 4ти ден след епилация, на някой да му се е случвало да му излизат пъпчици и да го сърби след лазерна? Отстрани на вътрешната страна на ръцете ми излизат нещо като пъпчици с лимфа и много сърби. Отделно и малки гнойни на сгъвката на бедрата, ръцете, и на краката. Чудя се чувствителна ли е просто кожата и нормално ли е. Доколкото знам, при лазерна няма враснали косми.

# 314
Реакция на кожата ти е. Случва се, да.

Общи условия

Активация на акаунт