Лазерна епилация и електроепилация – 11

• 29 683
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
То дали ще взема пари за един и същ брой процедури през 20 дни или през 2 месеца е едно и също, но и това няма да коментирам.
Парите няма да са същите, а повече. Процедурите ще бъдат неефективни през 20 дни.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 21:36 от mariat

# 286
  • Стара Загора
Моите процедури също са били през 3-4 месеца - мишници, интим, подбедрица и сега бедра.И ефекта е чудесен.Забравила съм вече напълно за тези зони.

# 287
  • Mediterraneo
В моето студио бикини зоната си е отделна зона. Аз правих първо нея, докато се реша за интим.

# 288
В много студиа бикини зоната е част и от пълен интим и от зона крака.

# 289
  • Mediterraneo

Назад беше даден пример за една козметичка, която не мислеше, че бикини зоната влизала в интима Joy

Аз това коментирам, нищо друго. Явно не зависи от козметичката, а от студиото.

# 290
Събота минах интим с александрит. Днес обаче забелязвам кръв като се бърша, не е много. Погледнах, и има една дълга тънка червена линия точно до устните. Дали е от лазера? Има ли нещо успокояващо, с което мога да мажа лигавицата?

# 291
Минах и аз през втората пълен интим. За триъгълника ми каза, че още първата процедура за мен и убила всички косъмчета на триъгълника. За останалото сигурно 3-тата ще е достатъчна и по-нататък може само да ходя от време на време за поддържащи процедури.

# 292
Събота минах интим с александрит. Днес обаче забелязвам кръв като се бърша, не е много. Погледнах, и има една дълга тънка червена линия точно до устните. Дали е от лазера? Има ли нещо успокояващо, с което мога да мажа лигавицата?

Мажи се с Бепантен - https://verdes.bg/product/6956/bepanten-krem-30-gr.html

Когато правя лазер моята козметичка винаги ме маже с Бепантен и ако имам изгаряния успокоява кожата.

# 293
Би следвало след процедура да ви мажат. Обикновено с пантенол.

# 294
Аз се мажа с дефламол.

# 295
Аз с пантенол.
Ама ако не са я намазали след процедура я съветвам да не стъпва повече там.

# 296
От вас разбрах за студио G point и се регистрирах за 1ва процедура крака с подарък интим. Супер оферта, дано ефекта е добър. До сега съм ходила в други студио и искам да видя ще има ли разлика.

# 297
  • Mediterraneo
Минах и аз през втората пълен интим. За триъгълника ми каза, че още първата процедура за мен и убила всички косъмчета на триъгълника. За останалото сигурно 3-тата ще е достатъчна и по-нататък може само да ходя от време на време за поддържащи процедури.

Да не те отчайвам, ама почти абсолютно невъзможно след 3 процедури на интим да приключиш напълно Simple Smile и да караш на поддържащи( под поддържащи имам предвид веднъж годишно, не по- често).

# 298
Дано да е така, но звучи абсурдно и като лъжа от нейна страна.

# 299
Успях да се престраша най-после и отидох на мишници в g point, не болеше изобщо както очаквах, имаше съвсем лек дисконфорт и то за кратко, а не през цялото време.
Казаха ми около 10 процедури, че ще са нужни през 40 дни. Малко късно се сетих, трябваше да започна ноември.

Общи условия

Активация на акаунт