Лазерна епилация и електроепилация – 11

• 29 686
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • Mediterraneo
Тя слънцезащитата и под панталона е задължителна лятото след лазер. Случвало се е юни- юли да правя някоя процедура, задължително мажеш на дебело, каквото и да си правил.

# 271
За изгаряне не знам, но може да се получат петна, които няма да изчезнат.

# 272
Ясно, благодаря момичета.

Регистрирах се в g point и ми изписа, че мога да избирам между подарък мишници или пълен интим, аз така или иначе искам да направя мишници, мога ли да си избера така.... тоест все едно първата ми процедура ще бъде безплатна? Освен ако не се откажа де, пише че до 27.март трябва да избера подаръка, но толкова ме е страх от болката... навсякъде пише без болка, а не е така!

# 273
Мишници изобщо не болят.

# 274
Всеки има различен праг на болка, мен не ме боли никъде, а ме работят на силна степен.
Преди години приятелка ми се разсърди, че съм и казала, че не боли докато ти пробиват пъпа, тя по голяма болка в живота си не била изпитвала, чак се разревала ми аз не усетих нищо.

# 275
  • Mediterraneo
И мен мишниците най- малко са ме боляли, краката също не ме боляха. Виж, брадичка и мустак, пломбите си усещах чак.

# 276
Колко странно.... дали е същото като с фотоепилатор? Аз мисля, че където кожата е по-мека като мишници и интим боли повече, при мен тези места са нетърпими дори на ниска степен с фотоепилатор и не мога да ги правя въобще, но крака, ръце въобще не усещам на максимално, но пък там и самите косми са ми по-тънки...
Питах в едно студио и ми казаха, че болката зависела от това колко са дебели космите и се отказах. G point само ме спамят с реклами с големи букви, че не боли, да видим.

# 277
  • Mediterraneo
Нищо общо няма потенцията на лазера като фотоепилатора.

# 278
Ясно, благодаря момичета.

Регистрирах се в g point и ми изписа, че мога да избирам между подарък мишници или пълен интим, аз така или иначе искам да направя мишници, мога ли да си избера така.... тоест все едно първата ми процедура ще бъде безплатна? Освен ако не се откажа де, пише че до 27.март трябва да избера подаръка, но толкова ме е страх от болката... навсякъде пише без болка, а не е така!
А иска ли ви смс код? Аз писах и на тях, казаха ми, че имало техническа грешка и сега вече работи, обаче пак нищо не ми праща...

# 279
  • Тра-ла-ла
Провери ли в спама на пощата ти?!

# 280
Тоест с лазера би трябвало да боли още по-силно там, където боли с фотоепилатор?

Да, иска ми тел и смс код , който получих веднага.

# 281
  • София
Здраввйте!
Козметик съм и правя лазерна епилация от доста години.
Моите наблюдения от опита:
Излагане на слънце противопоказно 7 дни преди и след процедура. След 7-ми ден използване на слънцезащита по време на плаж висок фактор. Понякога се появяват петна да, но те са преходни и появата им  зависи от фоточувствителността на кожата и от спазването на препоръките. Минават спонтанно за няколко месеца . Изгаряния е невъзможно да се получат при правилна настройка на апарата.
Процедурите се правят през 20-30 дни, два месеца са безумно много. Изтървават се циклите на растеж на косъма. Гледа се с времетраенето между процедурите да се напаснат самите цикли. Не е нужно да се чака косъма да се появи над кожата.
По време на процедурите има усещане, по него се ръководим, колко ефективна е самата процедура. Ако няма усещане дори за минимален дискомфорт, корена си е непокътнат.

# 282
Процедурите се правят през 20-30 дни, два месеца са безумно много.

Мда, а може и през ден, за по-сигурно. Simple Smile
Сериозен въпрос - би ли обяснила на какви косми ще бъде правена нова процедура, само 20 дни след първата?!

# 283
Абе направо през 10 дни да се прави викам Joy
Брей, то колата маска по-хубава работа ще свърши Joy
Гърне, тя не иска да каже, че се изтървават циклите. А паричките.
Това вече 20-30 дни е свръхнаглост. То е очевидно.
Да сподели в кое студио работи.

За фазите и на мен в г поинт ми казаха. Но и ми казаха вече да удължавам времето.
Сега на интима ще изчакам повече.

# 284
  • Mediterraneo
Тоест с лазера би трябвало да боли още по-силно там, където боли с фотоепилатор?

Определено. Имам фотоепилатор, с който направих 1-2 процедури преди да започна с лазера, по това сравнявам. Каквато и да е болката, се забравя бързо, и, ако има бърз ефект, е много удовлетворяващо.

Катето, спри да размахваш пръст, че не подхожда на темата! Звучиш екзалтирано, успокой се! Няма как да ме убедиш, че това, което при мен има абсолютно положителен, че и бърз ефект, не работи- сесии на 3 ТРИ месеца. Години наред вече съм забравила за всякакви косми, без преди това да съм се главоболила с разни измислени козметични студиа, които само гледат как да спечелят повече пари и правят необосновани с нищо процедури.
Аз съм единствената тук, която споделя за подобен период между процедурите. И съм една от малкото, които са постигнали наистина невероятен успех с много малко сесии. Така че- задръж топката и не се стряскай!

Общи условия

Активация на акаунт