Лазерна епилация и електроепилация – 11

• 29 697
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Ако това е във връзка с моя пост, между първата и втората процедура имам 2м, от втората до сега 2.5 месеца. Нещата при мен седят така за момента - супер доволна съм и нищо не може да ме спре да ходя на лазерна. Дори и студиото не бих сменила, въпреки цените.  Намерили са ми точната сила и не искам да рискувам.
След повече от два месеца започват да растат пак - това чета, това и наблюдавам. Поне на интима. Бикини зоната е много ок, но останалото има нужда от повече време и процедури явно.
Така че след две процедури през месец-два да се хвалим е безпредметно...

# 256
Момичета, имам ли повод да се притеснявам от избора на студио според вас?

Направих интим първа процедура преди време и ефектът беше супер. До втората ми процедура почти всичко окапа и имаше 1-2 косъма за махане непосредствено преди втората. Сега ми предстои трета, но този път косъмчетата пораснаха изключително много, почти както бяха в началото. В началото бяха по-тънки и фини, а сега са пак по-тъмнички.. /Не съм ги бръснала, не може да е от това/. Буквално все едно за една вечер от светло и руси, станаха пак тъмни..

Забравих да добавя, че си спазвам определените от студиото интервали - ок. 40 дена.

Чела съм, че е възможен засилен растеж след няколко процедури. Явно се борят за живот горките. И са ми го казвали.
Ама защо очаквате чудеса след 2 процедури?
Иначе преди процедура се бръснат зоните, няма жените да ви бръснат там.
Интима е много трудна зона. Не са мишници.

# 257
Чела съм, че е възможен засилен растеж след няколко процедури. Явно се борят за живот горките. И са ми го казвали.
Ама защо очаквате чудеса след 2 процедури?
Иначе преди процедура се бръснат зоните, няма жените да ви бръснат там.
Интима е много трудна зона. Не са мишници.

Не съм очаквала чудеса толкова бързо, по-скоро се притесних и реших да ви попитам. След опадането в началото си мислих, че космите се повлияват от лазера добре, и това "агресивно" повторно изникване беше неприятна изненада.. Мерси иначе за включването, Елора! Наистина не знаех, че е възможен засилен растеж. Явно ще са нужни повече процедури при мен.

# 258
  • Mediterraneo
Скрит текст:
Всички косъмчета трябва да опадат след процедура. При мен винаги е било така. След това започват да растат отново, но това се случва около 2 месеца след самата сесия.
Просто математиката не излиза. На какви косъмчета ще правят процедурата, ако те викат само след месец?! На нови, на стари, на какви?
Тези козметични центрове съвсем се оляха. Confused Хваща ме яд, като чета такива неща.
Не сподели кое е студиото.
Вас през колко месеца ви викат??? Вие сте първата от която чувам за процедури, които първите три да са на по-дълго време от месец????

Моите процедури бяха на 3 месеца, единствено лицето беше на 45 дни първите 2-3 сесии. Чак пък толкова въпросителни...

# 259
  • Стара Загора
Ходех на около 3-4 месеца с алелсандритен лазер-изкючително добро повлияване. Преди това с диоден - ефект 0.

# 260
Момичета, имам ли повод да се притеснявам от избора на студио според вас?

Направих интим първа процедура преди време и ефектът беше супер. До втората ми процедура почти всичко окапа и имаше 1-2 косъма за махане непосредствено преди втората. Сега ми предстои трета, но този път косъмчетата пораснаха изключително много, почти както бяха в началото. В началото бяха по-тънки и фини, а сега са пак по-тъмнички.. /Не съм ги бръснала, не може да е от това/. Буквално все едно за една вечер от светло и руси, станаха пак тъмни..

Забравих да добавя, че си спазвам определените от студиото интервали - ок. 40 дена.

Мисля, че обясних по-горе, в разговора ми с друга потребителка.
Когато си ходила на втората процедура, просто не си имала почти никакви косми, които да бъдат третирани, защото си отишла твърде рано. Един вид, процедурата е била безсмислена.
Около момента на третата процедура вече се е видяло какво е реалното окосмяване, което не е било унищожено от лазера.
За никакъв парадоксален растеж не иде реч - просто космите не са се повлияли от лазерната сесия кой знае колко.

# 261
Мерси много. Върнах се да прочета. Flowers Hibiscus Явно наистина втората процедура е била безсмислена и ефектът от нея нулев... Sweat Предплатих си за пакет от 6 процедури и не ми се ще да сменям студиото... Ще видим дали ще става по-добре. Благодаря на всички.

Мисля, че обясних по-горе, в разговора ми с друга потребителка.
Когато си ходила на втората процедура, просто не си имала почти никакви косми, които да бъдат третирани, защото си отишла твърде рано. Един вид, процедурата е била безсмислена.
Около момента на третата процедура вече се е видяло какво е реалното окосмяване, което не е било унищожено от лазера.
За никакъв парадоксален растеж не иде реч - просто космите не са се повлияли от лазерната сесия кой знае колко.

# 262
Поне се разбери с тях да ходиш за процедура, само когато имаш пораснали косми.

Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 263
Момичетата , чудя св дали да почна цели крака . Питах в gpoint, казаха две седмици преди и след процедура не трябва да се излагам на слънце /солариум , хайде за два месеца ще е ок, но после не мога да ходя на процедури почти и не знам дали има смисъл …

# 264
  • Варна
Здравейте! Имам разширени вени. Ходих на лазер - Александритен. Усещам, че вените започнаха да ме сърбят. Възможно ли е това да е от лазера? Търсих информация, но е оскъдна. Ще съм благодарна, ако някой може да даде малко информация.
Аз имам разширена вена на единия крак и вече имам 2 процедури, но лазерът е Сопрано, не е александритен. Предупредих още първия път и ми слагат на мястото бял молив и не съм имала проблеми после и усещания.

# 265
Питах в gpoint, казаха две седмици преди и след процедура не трябва да се излагам на слънце /солариум ...

Веднъж да чуя, че някоя козметичка дава адекватни мнения. Наистина е най-добре човек да се крие максимално от слънцето в периода около процедурата.
Тук съм чела безумни насоки, като това - 2 дена след сесия да ходиш на плаж.
Ами, почни сега, тъкмо да видиш какъв е ефектът от първите 1-2 процедури, пък после ще продължиш наесен.

# 266
Май така ще направя.Blush

# 267
  • Mediterraneo
Тъкмо имаш време за две процедури до лятото. Ако всичко е наред, можеш да изкараш лятото без да се притесняваш за краката си. Поне при мен беше така.

# 268
  • Тра-ла-ла
Аз минах 1ва процедура на цели крака. На 60 дни ми казаха, че се правят.....така се получи случайно, че юли и август се пада да нямам епилация Smiley Разбрах, че е по-опасно процедура след продължително излагане на слънце и силен тен - тогава има риск да се получи изгаряне на кожата. Иначе и аз чух, че след 2-3 дни след лазера може да се пека на слънце. Не, че бих пробвала.....

# 269
Ако си със слънцезащита пак ли не може?

Общи условия

Активация на акаунт