Лазерна епилация и електроепилация – 11

• 29 596
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Sunshine state
Колко процедури имате направени преди? Ако съвсем е нямало ефект, не виждам смисъл да продължавате, но пък може да пробвате. Всеки човек има индивидуално окосмяване все пак и ако при един е ефективен, при друг няма да е и тн.

# 586
Имам 10 на подмишници ,там съм доволна.
Имам 7-8 на лицето и шията, защото имах единични тъмни косъмчета, но там ефект 0. Не знам от самия лазер или си е проблем, но сега искам на краката. Със сигурност ще намалеят поне, но се чудя да опитам ли друг тип лазер.

# 587
За лице е препоръчително да се направи електроепилация, особено щом са единични. На краката би трябвало да има добър ефект от лазера.

# 588
  • 1st floor
Преди два часа бях на четвърто посещение в един и същи салон, но беше ново момиче. Или поне за мен ново. Предишните три пъти попадах на друго. Обикновено пълен интим плюс подмишници отнема 30 мин, сега само 15. Мисля, че просто ме претупа, защото бях последен час. Sad

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 21:35 от НеПоКоРнА

# 589
Ами, масово претупват. Факт.

# 590
  • 1st floor
Мисля да пиша на G point. Да видим какво ще отговорят… много тъпо!

# 591
Аз днес бях на процедура и не можах да направя цели крака. Отидох с рокля и като ме подбра докторката.... хванала съм градски тен на краката и ми обясни, че може да се получи изгаряне. Предложи да ми направи тест и да отида 24ч след него. Отказах, защото нямам време. Така че, за зоната от коляното надолу приключих до есента/ зимата.
Имам 2 процедури на александритен в Лазер център, 1 в Г пойнт и днес 1 в Лазер. Правя зони брадичка, мишници, цели крака и пълен интим.
Доволна съм ефекта навсякъде, ще видим колко ще обрасна до есента.

# 592
Аз днес бях на процедура и не можах да направя цели крака. Отидох с рокля и като ме подбра докторката.... хванала съм градски тен на краката и ми обясни, че може да се получи изгаряне.

Само да потвърдя, че е права. Аз, като правя лазер на крака, без значение александритен или диоден, не ходя с къси панталони.

# 593
  • 1st floor
Е нали уж можело след излагане на слънце, но да са минали седем дни? Аз запазих час за три седмици след морето. Не е ли ок?

# 594
Аз преди няколко дни правих пета процедура на крака въпреки, че съм с градски тен. Ще видим какво ще излезе. На следващия ден заминах за морето и козметичката ме предупреди 24 часа след процедурата да не се излагам на слънце, 48 часа след нея ми беше първия плаж.

# 595
  • 1st floor
На мен ме казаха в G point без излагане на слънце 7 дни преди и 7 дни след процедурата. Като първото било особено важно! Затова реших да изчакам 3х 7 , че нашето море е 16 дни и ставам доста черна (неумишлено).

# 596
Аз попитах кога мога да ходя на плаж и ми казаха след 24 часа иначе можело да се получи нещо като изгаряне. Аз съм стояла 2 часа на не много силно слънце добре намазана и нямам поражения. Преди процедурата съм ходила с голи крака и имах лек тен, но той се е получил постепенно за дни не от едно излизане.

# 597
  • Sunshine state
Преди два часа бях на четвърто посещение в един и същи салон, но беше ново момиче. Или поне за мен ново. Предишните три пъти попадах на друго. Обикновено пълен интим плюс подмишници отнема 30 мин, сега само 15. Мисля, че просто ме претупа, защото бях последен час. Sad
Мен интим ми е около 10мин винаги включително бикини зона и дупе.Нямала съм проблеми и е ефикасно, на последна процедура съм август. Мишниците колко отнемат по принцип?

# 598
  • 1st floor
Мен интим ми е около 10мин винаги включително бикини зона и дупе.Нямала съм проблеми и е ефикасно, на последна процедура съм август. Мишниците колко отнемат по принцип?
Не съм засичала, но обикновено ММ ме чака отвън около половин час. Този път точно 15 минути - обличане, събличане, плащане. Не съм се моткала, но разликата във времето на работа беше фрапираща. Предишните пъти момичето първо минаваше всяка зона с някакви по бавни импулси, после включваше по-бързи и пак минаваше. Беше доста неприятно. Сега нямах дискомфорт, освен неуписумея гъдел, който изпитвам. И пусна само бавните импулси.Чуваше се пукане, обаче нищо общо с първите три процедури. Ще видя какъв ще е резултата след 3-4 седмици. Sad

# 599

Само да потвърдя, че е права. Аз, като правя лазер на крака, без значение александритен или диоден, не ходя с къси панталони.

Първоначално се издраних, но разбира се, че е права. Всъщност раздразнението ми дойде от тона, не от информацията. После ми обяни какви са рисковете - от изгаряне - и ми даде опции:
1. Правя на моя отговорност
2. Правим тест на подбедрици и минимум слд 24 мога да дойда да направя процедурата
3. Тази седмица ходя с дълги панталони и в неделя на процедура
4. Не правим процедура.

Аз избрах да не правя процедура, защото ме хвана страх. Кожата ми е чувствителна, светла и силно реагира, лесно изгаря. На 20 заминаваме за море и чак есента някога следваща процедура. Каквото - такова.

Грешката си в изцяло моя, изобщо не съобразих. Реших да пиша, ако информацията може да е полезна като напомняне за някой. На мен ми е първо лято с процедури, взимам си бележка.

Приятно впечатление ми направи друго - зона брадичка имах само 1 пораснал тъмен косъм и тя ми предложи да обработи него, а не цялата зона, защото останлите руси косми няма да се повлияят и няма смисъл да плащам цялата зона, а само единични импулси за този косъм.

Общи условия

Активация на акаунт