“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №7

• 43 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Моят мъж сам каза "Така ще свърши, че ще чакаме 3 сезон"  без да съм му споделял, че ще снимат..май.

# 421
Давам отзад напред.
Когато видях, че Марта се качва на колата реших, че тръгва към Бургас и ще катастрофира. Но видях, че е в трейлъра на финала и пита директно Филип, дали иска да са заедно.

Щях да пиша, че най-много ми харесаха сцените на Андрей, когато се прибра и съобщи на Цвета, че Дария си е сменила мнението (а ние знаем, че Цвета говори с Дария, за да стане така), изненадата на малкия Харизанов за Радост и реакцията на дядо Станко, когато разбра, че ще става прадядо на момиченце. И мислех да кажа, че триъгълникът Филип-Марта-Елина ми е безинтересен, но сцените от Бургас ме опровергаха.

# 422
Сигурно съм пропуснала, но не видях Марта да седи на пода при креватчето. Дето толкова се коментираше. Интересно на къде е тръгнала...

# 423
  • Галифрей
Радвам се,че успях да гледам епизода ама от тези прекъсвания имах чувството,че гледам епизода 2 часа. Хареса ми среща среща с Елина и Филип.
Хубава песен утре ще я намеря.

Марта пък гледаше снимките и хоп тръгна да хуква за Бургас. Тя си мисли,че щи ги завари на сутринта в легло заедно хаха 😁
Дано другата седмица да скъсат.

# 424
Песента и на мен много ми хареса. Ето тейлъра за финала:
https://www.facebook.com/share/v/KY3AjeSAHFtytTk5/?mibextid=WC7FNe

# 425
Хареса ми епизода,директно превъртях драмите.
Знаех си,че Марко не е оставил Емил,жалко че Дария не сподели повече за това какво е станало с Ана.И как леля и се е оказала в старчески дом,а за нейните родители пък въобще не се споменава.
Не мисля че е било опит за самоубийство,просто е била алкохоличка,явно мъжът и не е могъл да го понесе.Пак не казаха от какво е починал.
Страхотни гледки в Бургас,видях и аз промото явно Марта ще постави ребром нещата,крайно време е Филип да спре да си играе и да ги лъже и двете.
Дядо Станко беше страхотен,как истински се зарадва и как искрено му каза на Филип имам си теб,толкова години сам,примирил се че Момчил отдавна го няма и сега внук и правнучка ❤️.

Скрит текст:
Все едно не знаем че ще се разберат и ще поделят кокала,текат рекламите за еврото вече,няма как да сме без правителство при приемането му,циркове само.

# 426
  • Срещу планината:)
Май вървим към трети сезон. 🙂Лично мен това би ме зарадвало.

# 427
Радвам се,че успях да гледам епизода ама от тези прекъсвания имах чувството,че гледам епизода 2 часа. Хареса ми среща среща с Елина и Филип.
Хубава песен утре ще я намеря.

Марта пък гледаше снимките и хоп тръгна да хуква за Бургас. Тя си мисли,че щи ги завари на сутринта в легло заедно хаха 😁
Дано другата седмица да скъсат.

Линк към песента. И на мен много ми хареса и я открих още преди няколко седмици, когато я пуснаха за пръв път

https://youtu.be/hrbIZzJiokg?si=RWPEjo_dD1yGV9BW

Даже си мисля, че самата песен не е подбрана случайно и вероятно загатва изхода на техните взаимоотношения. Иначе самите сцени между тях бяха хубави, може би им беше нещо като сбогуване.
Иначе голяма мъка беше с тия прекъсвания на два пъти.
Останаха някой не показани сцени от промото. Те ще са във последния епизод и там Марта плаче до креватчето. Аз не мисля, че ще стигне до Бургас. Все пак от Сандански до Бургас не е като София-Перник. Доста километри са. А и сама жена през нощта.
Марта дали беше обсъдила подаръка (виното) с Филип? Според мен не. Просто каза, че е от тях двамата, за да подразни Елина, а тя милата се държи изцяло на страна с доста достойнство.
Аз съм привърженичка на Happy End, ще ми е гадно Елина да остане сама, но да видим може пък да има изненада от  сценаристите въпреки, че всички индикации сочат, че ще остане с Марта.
Не ми допадна Марта като персонаж още от началото, не съм против семейството, даже съм ЗА, но където няма любов, няма и семейно щастие. Колкото и да се бориш, щом любовта си е отишла, другото някак си седи кухо и празно, децата не решават проблемите.
Не виждам как тримата могат да работят заедно и за напред след като Филип вземе решение( ако е в този сезон). Единия трябва да се оттегли, иначе ще е голяма мъка.
Радост и Пламен много ми харесаха. Този човек се оказа наистина голям романтик.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 23:45 от Момиче Кокиче

# 428
  • Галифрей
Много благодаря, Момиче Кокиче ❤

# 429
И аз много благодаря за песента, Момиче Кокиче Purple Heart

# 430
  • Варна
Забравих да похваля малкия Харизанов, че не спомена за собствената си майка, когато Радост му разказа за нейната.

# 431
  • София
Какво каза Филип в последния кадър на промото за последния епизод?

# 432
  • Галифрей
Да на мен много  ми хареса тяхната среща и нежната  целувка ❤  Неворятно как аз въобще не си мислех,че ще станах хубава двойка.
Филип каза,че се страхува от важните решения които ще направи.

# 433
Тази серия на мен ми беше доста скучна и плоска. Искрено се надявам да няма трети сезон, че там вече съвсем ще задълбаят дъното.

# 434
Сега гледах повторението.
Посипвам си главата с пепел. Марта не е счупила креватчето, не е подредено. Сбърках, признавам си без бой.
Друг е въпроса, че не видях сцената където тя плаче, може би е следващата серия.
П.С. и на мен ми бе доста скучна и причината не бе само в прекъсванията. Първо - много набързо стана нещата. Дария и Андрей някак неестествено бързо се съюзиха, Цвета досега пет пъти можеше да се сети да я притисне- Връщането на герой, който изгърмя още в първите серии на първи сезон - кирияков ли беше - ми дойде отегчително.
Какво ми хареса
Харизанов младши определено се извъди романтик, хареса ми как спечели Радост.
Антония уж лековато говори за Андрей но успя да подскаже на Харизанов колко ценен източник на информация може да е за него. А и погали мъжкото му его.
Андрей е задължен на Филип, че не изпраска пред дъщеря му, че баща ѝ е убие.
Нещата с това как заключиха Наско и инспекторката ми дойдоха неестествено. Тя има телефон, той може да ѝ каже номера на дядо Станко и тя го набере.

След тазвечершната серия и аз съм противник на трети сезон.

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 01:55 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт