“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №7

• 43 118
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Не е късно. Той се влюби в Елина в момент, в който беше уязвим. По правило такива връзки не са особено обещаващи. В случая даже е кармична връзката с Елина. Което пък е още по-зле.

# 466
Точно пък лека нощ не очаквах да си кажат. По-скоро трябваше да е без думи.
Та обикаляха по тез коридори мълчаливо, та и на ресторант бяха. Не съм сигурна, че го очаквах толкова приятелско.
А Марта от една снимка и се метна на колата. Да гони Михаля. На него пък акъла му е съвсем другаде, но се почесва.
Виж, Пламката си постави цел и бавно и методично, си я постигна. Но да, при двама свободни е по-лесно.

# 467
При малкия Харизанов нещата бяха съвсем различни, той има насреща си момиче, което не е омъжено, не чака дете. При тях нещата се случиха естествено и без никакви пречки.

# 468
Някой знае ли откъде се обличат актьорите? Много ми хареса блузата на Дария на събранието на винарите:

Специално попитах дамата, която ги облича. Каза, че е от Дика

# 469
  • España
Аз пък се радвам за дядо Станко . Цял живот сам като куче , живеещ само със спомена за изгубения си син и ….бам …. сдоби се и с внук , а скоро и с правнучка , какво по-хубаво от това !!! Толкова искрена беше реакцията , очите му светнаха ! Чак пуснах сълза и аз .

# 470
Г-ца Рамацоти, благодаря ти, но не я открих на сайта на Дика.

# 471
Г-ца Рамацоти, благодаря ти, но не я открих на сайта на Дика.
Сигурно е от минала колекция. Жената ми каза, че по тривизиии са сменяли на серия и искаше да и покажа скрийншот.

# 472
На мен не ми приличаше на приятелско, имаше напрежение между тях имаше и някакъв вид хармония, просто обстоятелствата не им позволяват. Според мен ако някой от двамата беше направил някаква крачка към другия и щеше да има реакция от ответната страна. Даже на моменти леко неловко беше, какво остана да си кажат. То всичко е изказано между тях. Знаят си чувствата един към друг, че са невъзможни в тази ситуация. Това ли беше разплитането на триъгълника? Виктор Божинов каза, че нещата ще се случат в Бургас. А то сякаш нищо точно не се случи. Досега винаги е имало някакъв вид изненада в нещата. Аз имам просто някаква надежда за изненадваща развръзка, макар че всичко сочи оставането с Марта.

# 473
Ако има 3ти сезон и ОЩЕ ни занимават с терзанията на Филип дет’ жена нИ мож’ си избрА🙈, ще ме хване оффффтиката и ще им тегля една, честно🙃
Дария нали се разбра с Филип (след намереното писмо от Марко до Емил) и зарови томахавката на войната💪, да си пушат там лулата на мира и да не ни занимават с техните бози, пардон вина̀😅
Направо винарните да се обединят, Филип с Елина също, еноложката да дава акъл и знания за виното, Дария - пари и да се наредят нещата. Наско и Вале да са консултанти, а Елина да си прилага наученото с пот на челото в Дижон на местна почва и да жъне успехи.
Наско да се хване с инспекторката и да се кротне малко, стига е орал като обезумял.
Любовта (споделената) прави чудеса. Като при Пламката. Да си я укроти онази уста̀та но все пак сантиментална лудетина Радост и да жънат успехи като обикалят областта и пласират вина̀та. Харизанов старши да се трогне от щастието на сина си и да не пречи повече. Да си гледа там кобилите и толкова.
Бончев да стане кмет и да подкрепя благосклонно, а синът на Пелагия да се прибере с жена и бебе да й напълни дома и душата❤, както и щерката на Дария да се прибере и заживели мирно и щастливо под сенчестите асми🙌🙌🙌
Всъщност, позабравих Марта. А не е честно. Не бива да е извън картинката, но не знам какво би станало?!
Дядо Станко тъкмо се зарадва за правнучката и…
Не знам. Дайте идеи🤔

# 474
  • Пловдив
Не мога да повярвам, че отново и за пореден път някой им спретна номер с виното...и му се получи явно. Аман! Как пък не успя Кецки да хване натрапника, а все обратния сценарий???
И Марта за де тръгна? За Бургас? Все едно не са в Сандански, а в София...

# 475
На мен малко ми се губи историята с дядо Станко. Нали детето на Катина и Марко се казваше Иван? Станко чие дете е, щом Филип му е внук?

# 476
  • Пловдив
И на мен не ми е ясно...

Освен това нали оня Бончев ги застреля Марко и Катина? Защо говореха, че все пак са избягали?

Най-ми харесаха младежите вечерта Simple Smile Жирафа мн.романтичен излезе Simple Smile

# 477
  • Варна
Дядо Станко е дядо на Филип по бащина линия, няма общо с рода на Марко и Никола.
Дядо Станко не се казал че е видял убийството, труповете не са били открити, считало се е че са успели да избягат

# 478
Дядо Станко е баща на Момчил.
Марко и Катина са баба и дядо на Зоя.

# 479
Ахааа! Сега вече разбрах. Благодаря момичета! Знаех, че тук ще получа отговор на въпроса си. Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт