Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 14

• 45 450
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
Аз днес получих блузките. Две евридейки и черната с дългия ръкав. Материята е същата като предните. И на Евридейките и на черната( от нея имам в червено). Харесват ми и двете материи. Като с дългия ръкав не е толкова стегната и е по-финна, но не прозира.Ползвах си кода и имах натрупана сума от върната поръчка и ми излязоха много малко пари. Момичето в Спиди чак се учуди 😂, защо толкова малко плащам, като им знае цените.

# 676
Супер Posh ,честито 🤗.Аз имам дънковите ботуши също и много се чудех за блейзера ,моля те дай ми мнение като го получиш

Днес още го получих, доста е втален, стои изллючително добре, взех го в М и ми заспа (особено в бюста). 10/10 ако се чудиш - взимай
Пускам бърза снимка

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 20:01 от posh95

# 677
Благодаря Posh ,стои ти чудесно 🤗.Навих се и аз го поръчвам !!

# 678
Много добре ти стои Posh! Мерси за снимката Flowers Cherry Blossom

# 679
  • Стара Загора
И аз благодаря за снимката. Чудесно ти стои!

# 680
  • Варна
Аз взех лилавия пуловер със 7/8 ръкави колкото да ползвам 20те лева. Търсих дънки, търсих клин, то всичко изчерпано. Някой има ли го, заслужава ли си?

# 681
Аз имам доста техни пуловери, печелят ме с това, че има памук в тях. Лилавия го бях поръчала. Хубав е, но след това пуснаха в бежово и го замених, защото е по-универсален.

# 682
  • Варна
И аз имам 4, но тоя заради ръкавите го отбягвах.

# 683
НОВА колекция утре.Дано има зимни неща.
Тези къси поли и панталони не отиват на идните месеци.

# 684
Ох да и тези дълги ризи с аксесоарите пола но в различни цветове не 🤦♀.А имат ли и зимна колекция ?

# 685
Никак не са есенни на снимките с тези ризки и къси поли. Ботушите на Мая са жестоки, но сигурно ще са 300-400 лв., ако изобщо ги пуснат 😂

# 686
  • Варна
Мен ме притеснява, че поне от заглавната снимка нищо ново не виждам.

# 687
+1 и от мен за ботушите, и аман от тези измислени поли аксесоари... Аз остарявам и чакам хубави жилетки хаха.

# 688
На мен жилетките са ми слабост от ученичка, не е до годините 😂 Бялата на Алеса я нося постоянно тези дни.

# 689
  • Стара Загора
Да, чудя се кой ще тръгне с минижуп и бюстие есента . Освен някоя и друга девойка на по 20г. Аз искам нещо мекичко и топличко.

Общи условия

Активация на акаунт