ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 943
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 405
Тази вечер ли ще гледаме как бат Габриел ще иска да се саморазправя с една от участничките ? С Йоана май беше ?
Някъде четох, че Алек щял да вземе радикално решение. Та, може и кеч да гледам след няколко часа. Хахахахахахахаахаха
В страницата във Фейсбук го видях и аз това за радикалното решение.
Интересно дали е свързано с "боят" с торти /пайове.
Доклото аз прочетох, кардиналното решение ще е утре,демек няма да е след боя с пайове, който е днес.
Според мен ще изгони две "уж" по собствено желание.
Незнам защо, но си мисля, че ще е Силви-според мен след Християна и тя ще бъде наказана.

# 406
Уффф, ами да, аз гласувах Милена да си тръгне, не че още десет ги знам кои са дори, хайде поне нея я запомних. Ами... мъка ми е тази жена за гледане и дори не знам какво прави в този формат, това е всичко, но не и нейното място. Мале, Барбара ли беше боркинята, ужас. Обаче как повтарят стереотипите от продукцията - лошата, жертвата, красивата, наивната, злобарката, пиянката с весел нрав, майките, девицата (не знам дали има такава де), надутата, мърлата и т.н., само сега са отбор стари срещу млади като разлика със сезон № 2. Другите не ги помня наистина. И това "Нани" кой го измисли за зряла жена?

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 16:52 от FreakOnALeash

# 407
Съмнявам се, че Силви ще изхвърчи тази седмица, сигурно Алек ще пази образ още малко и ще подкрепи горката жертва. Grinning

# 408
  • тук и там
Аз харесвам Нанито, ама това не ми пречи да кажа, че с новите устни или филтър, или каквото е там -не е окей.
И също-все пак е минала цяла седмица от миналият епизод. Обсъждани са всички участнички-като тръгнеш от Сливата , минеш през Габриел и стигнеш до ..Нанито. Прости и дойде редът за обсъждане, щото се изчерпаха другите теми. От тази вечер  вече други ще са пак най-обсъжданите..
Личи си,че новите съфорумци, не са чели старите теми, щом си мислят че Надежда е най- обсъждана и хейтена..

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 17:35 от Кайсия

# 409
На първа страница има снимки с имената на участнчките, че вече за н-ти път чета как все още не се знае коя-коя е.
Нямам търпение и аз да им гледам довечера сеира на пантерките..

# 410
Е пак добре, че никой не лепна пая на Барбара, че щеше вярно да ги разхвърля наляво-надясно. Иначе Габриела и Йоана ми изглеждат еднакво "извисени" като поведение и комуникация, само едната е руса и има по-мек вид заради това.

# 411
  • България
Силвия е моят spirit animal за изказването си за Барбара. Каниш Надежда, получаваш биче без маниери и женственост с манталитет от махалата.

Таз Надя е много неприятна.

# 412
Момчето бермуди на вашите екрани Grinning
Глей го..кат местен жител се е барнал...ризата разкопчана до пъпа...евала, брат....евала, Саше....

# 413
Горкият Алекс, след  като види Барбара ще иска да избяга….
Надя е толкова елементарна и тя…

# 414
Ех, този Алек не може да насмогне да излезе на среща с някоя реално поканена от него. Очаквам освен бермудите да се завърне и комбинацията от сако И бермуди.

# 415
  • България
На човека му стана лошо за пореден път.

# 416
Лооооол Joy
Въздъхването на Алек, когато видя римския пехотинец с гладиаторски сандали Grin

# 417
Нещо Родос или кокошарника не му се отразява добре на Алекс, бледничък и състарен ми се вижда.

Каква физиономия  направи за Барбарелата...Joy

# 418
Надя защо има акцент като Капитонова след като е от Хасково. Аз имах колежки от Хасково и те говорят мекичко, но не така като тази хухавела. Не само визуално, но и говора и е същият като на онази циркаджийка.

# 419
Отслабнал ми се вижда и на мен Сашко...Саши, яж повечко тортички..храни се, кака...

Общи условия

Активация на акаунт