ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 842
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 945
Изказването на Габриела, че Йоана нямала одобрението даже на майка си ме накара да се замисля, че проблема на сестрите е, че имат прекалено голямо одобрение от майка си. Злобна мисъл, но не знам какво друго да си помисли човек при вида и държанието на тези двете. Памела, между другото, е далеч по-сдържана, само да не беше тоя смях нейния.

# 946
  • Melmak
Изуми ме как се приравнява стюардеса до сервитьорка. Още повече майка им ако наистина работи като сервитьорка, да обиждат друга жена така…

Сестрите имат ужасна липса на реална преценка за себе си. Явно майка им яко е помпала кухо самочувствие. Да ги беше възпитала малко.

# 947
Щеше да е добре да имат някакви реални умения в живота. Йоана е права, че се занимават с нищо.

# 948
Виктория е много жалка , утре май ще се излага яко.

# 949
Не гледах промото за утре. Надявам се и утре някоя да си ходи. Ужасно раздуто е всичко в този формат. Днес сумарно около час сме гледали скандала между Габриела и Йоана. Не е нормално това.

# 950
Нямат какво друго да показват.
Недоносен сезон, слаб сценарий.

# 951
  • Viena
Просто поредния хит!!!!

# 952
Да, промото е обещаващо, Виктория отчаяно се бори да бъде забелязана и оценена …с всички средства, които в нейния случай са доста оскъдни откъм физически данни.
Според мен, при така стеклите се обстоятелства, утре няма да има епизод.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 23:58 от ellis

# 953
  • Melmak
Аз още не съм сигурна, че Габи и Надя имат ринопластика. Хич не ги хващам.

Габриел ме е блокирал и не мога да видя стари снимки в иг. Отворих профила на Памела. Има нещо много различно в лицето на Габриел. С филъри ли се е наблъскала сега?

# 954
Качила е килограми.

# 955
Аз още не съм сигурна, че Габи и Надя имат ринопластика. Хич не ги хващам.

Габриел ме е блокирал и не мога да видя стари снимки в иг. Отворих профила на Памела. Има нещо много различно в лицето на Габриел. С филъри ли се е наблъскала сега?

Носът. Сегашният не ѝ отива на лицето.

# 956
  • тук и там
На мен пък ми направи впечатление,как Памела каза за сестра си,че добре че се била въздържала,щото ако били навън щяла да изяде шамари Йоана или нещо от сорта.Та Габриела е ясна- агресивна мъжкарана, за която да удря и блъска някой би било в реда на нещата.Та няма да е само вербално агресивна Габриела,а и физически.Такива хора въобще нямат място на екрана,би трябвало да я махнат веднага-още на мечетата и играта с плуването,за днес да не говорим..Мъжът и (ако си намери) като нищо ще яде бой от нея..

# 957
Силви я обявявам за първата ми любимка. Това съчетание между цялата й сериозност, помпозност, себелюбие и "хлопа ми дъската", много ме забавлява. Нямам търпение утре да я видя как свири на хармоника и гони котките. Joy  Сладурка !

Милена е наистина красив човек, много ме докосва. Беше хубав момент, когато Алеко я отличи на церемонията. Изглежда нежна и ранима и е такава, но също така мисля, че тя е невероятно смел и силен човек, защото се иска смелост да покажеш истинското си "аз" ! Единствената без маска там. И ако забелязахте, когато Алеко й даде розата, лицата на всички момичета излъчваха искрени симпатии и добронамереност. Милена предава вътрешната си красотата на околните толкова естествено и непринудено. Иска ми се да знае, че е прекрасна и много по - силна и въздействаща, отколкото осъзнава.

# 958
Няма начин да ми стане симпатична Надя. Като я нападаха днес, си представих радостното оживление, което би демонстрирала, ако друг беше на нейно място.
Малко се прекалява с хейта по Габриела. Грубият глас и мощната физика я правят по-голям агресор, отколкото е. Йоана си прояви чиста агресия при забиването на чинията, колкото и да се оправдаваше после. Габриела ми прилича на голямо куче, свикнало да плаши с лай и физика. Не е приятна, но и пинчерите не са невинни.

# 959
  • тук и там
Мда бе..С мечките щеше да ги отнесе ,при плуването -да ги издави...

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 00:20 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт