ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 716
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 545
Сашо има фетиш към усмивки. Всички да се усмихват, всички да са щастливи

# 1 546
Еми симпатична ми е Теа.

Започва някакви интересни теми, ама понеже говори с 'кифленски акцент' и пускат забавна музичка за фон, хоратахне я взимат насериозно.

По-добре тя, отколкото някоя много сериозна и елегантна да ми говори общи приказки.

# 1 547
Отчаяна < по-отчаяна < Маги< Виктория
TrollfaceTrollfaceTrollface

Тъпа < по-тъпа < най-тъпа < Теа 😃

# 1 548
Някой да знае мелодията? хахаха много яка мелодия пуснали за тез глупости JoyJoy

# 1 549
Много ме е срам да го гледам всичко това и въпреки това пак го гледам, но започва да става много нелепо, как е възможно за пари да се излагаш така, включвам и участничките, и Ерегена, който се е съгласил да седи там изобщо😳🤢много хубаво момче ми е, умно, възпитано, какво прави там никога няма да разбера.

# 1 550
Много ми е скучнооо с тая кухата Теа. Обяснението на Алек за любовта и полета 😳 😮🤨🙄 момичето изобщо не зацепи 😄

# 1 551
  • тук и там
Всъщност Габон допринесе за ситуацията с Валерия и това да не вярват на Надя.Габона и Васка един вид потвърдиха версията на Валерия, каквото и да кажеха Йоана,Мария и Виктория,нямаше да им повярват.

# 1 552
Нали щяхме да гледаме бой? То се оказаха нормалните махленски драми.

# 1 553
Добре де, татко Барба защо се натиска за среща като няма какво да му каже Joy

# 1 554
Виктория, остави момчето на мира!

# 1 555
Най-мразя лъжи и лицемерие. Надя може да е всякаква, но в ситуацията беше права. Валерия си излъга най-безпардонно. А още по-ниско е поведението на Катя, Виктория и Йоана, които знаеха истината и си премълчаха. Ако бяха сравнили версиите и Йоана бе казала за това как Габриела, Васка и Валерия са злорадствали и измислили това с парцала, всичко щеше да си дойде на мястото.

А тая Виктория не й ли писна да го играе жертва бе? Мъжете не харесваме жертвиииии. Мразим да ни се жалват.
Не обичате ли беззащитни жени, които да спасявате като силни герои?
Беззащитни и драма куин са две различни неща.

# 1 556
Всъщност Габон допринесе за ситуацията с Валерия и това да не вярват на Надя.Тя и Васка един вид потвърдиха версията на Валерия, каквото и да кажат Йоана,Мария и Виктория,нямаше да им повярват.

Всичките интриги ги върти Гибона...
И да, нямаше да повярват на Йоана...вярват в това, което искат и им е удобно...

# 1 557
Виктория ще каже, че иска да си ходи. Ама това ще бъде ход, с надежда той да е спре... Може някакъв наръчник със съвети да е чела...

А, да бе! Отиде да му ближе подметките! Ще издържи още максимум 1-2 епизода.

# 1 558
  • София
Добре де, татко Барба защо се натиска за среща като няма какво да му каже Joy

Ужас, ужас, само чупи устни и го гледа, не може да продума. Горкият човек, изглежда ядосан.

# 1 559
Виктория май не може да разчете на Щерева почерка. “Сладка лятна диня”. Вече така ще наричам ММ. 😁

Общи условия

Активация на акаунт