ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 821
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 740
УАХАХАХАХАХА 🤣🤣🤣

# 1 741
То не бе драма, то не бе чудо! Сашко- рицарят на печалния образ и защитникът на онеправданите! Хахо,бръм! Тези с конкурс за откачалки ли са избирани? Воглаве с Алек, разбира се!

# 1 742
Е тва е, оная седмица би шута на 3 наведнъж ама сега нямал пълната картина JoyJoy

# 1 743
Писна ми от пантерките. Махайте се.

# 1 744
Е каква беше пък тази тъпотия?
Не разбрах логиката без рози да останат и тези,които нямаха нищо общо с тийн историята от тази вечер.
Викторията в следващия епизод ще каже,че Габриела има връзка с някакъв футболист. От сега ме хвана страх като видях грима й.
Май скоро ще спирам да гледам тази пародия , че изпадам в "културен шок".
Лека нощ 🌷

# 1 745
Оххх чудя се сама на себе си , защо си причинявам да гледам тази тъпотия. Вместо да се разтоваря , аз се напрягам и изнервям.
И аз! И мисля, че е крайно време да се спасявам.

# 1 746
То не бе драма, то не бе чудо! Сашко- рицарят на печалния образ и защитникът на онеправданите! Хахо,бръм! Тези с конкурс за откачалки ли са избирани? Воглаве с Алек, разбира се!
С поглед тип “лошата класна”
Палек е буква безгласна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 747
Виктория ще разпбличи Габи. Ще признаят, че са сестри и Габриела ще каже, че е там за да я защитава или нещо подобно

# 1 748
  • гр.Пловдив
Другата серия ще е ъжасна тъпня с тия танци на самодивите ..No Mouth

# 1 749
Аз ще отида малко на диспансер тази седмица, че идната ще е още по-страшно!
Чух, че някоя нямала право да ражда бебето на Алек!

# 1 750
Аааааа Маги е абсолютен фалш, как злобно го пуска на guilt trip, ужас.
😆
Първосигналната ми реакция: ,, Я па таа,, 🫣🤣🤣🤣

# 1 751
Това с гаджето на Габи ще е  великоо продуцентско решение

# 1 752
с всеки епизод Виктория все по дразнеща става

# 1 753
  • тук и там
Бат' Габриел имал гадже , футболист от Лудогорец,това ли чух от промото за следващият епизод,или нещо ни пързалят пак.

# 1 754
Следващия епизод май пак го изкарват по-голяма драма, отколкото е. Христиана беше казала, че от първия ден знаят, че са сестри, защото някои от момичетата познавали Памела от ИГ и са виждали снимки със сестра ѝ. А за Габриела се знае, че е влязла просто за да подкрепи сестра си и никога не е имала интерес към Алек. Тя дори не му обръща внимание.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 23:31 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт