ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 722
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Street of Dreams
Вече съм убедена, че Алек има helper syndrom. Много хубава и много мъжествена черта, но вредна и привличаща токсични отношения. Дори и сега да влезе в правия път, рано или късно пак ще се подхлъзне да спасява положението на някоя психически нестабилна жена.

# 1 786
За такъв мутант като Габриела по-добре да беше баскетболист или ръгбист, да може, като го заплаши с бой, да може да се защити човека.
Няма да го бие. Е, стига да не ѝ удари някой пай в лицето, че а̀ развали ринопластиката, а̀ го е размятала.
Навън може и само за "поглед" да скача, тук имаше камери и откачи, ако нямаше щяха да хвърчат коси и мигли.

# 1 787
Само не разбрах, от какво точно трябва да пази сестра си?
Памела страда от булимия.

Това от къде дойде?
От самата нея. Сподели го в Инстаграм преди няколко месеца.

# 1 788
  • тук и там
Булимията не е като анорексията.Да,хранително разстройство е,но това на Милена,е доста по-сериозно.Та чак някой да я пази и следи ,няма нужда.Не за пазене от такова естество е влезнала Габриела там.

# 1 789
А на Милена какво и е?

# 1 790
  • тук и там
Анорексия .

# 1 791
Тази Габа е за психиатър. Тя е фрийк контрол. Майка си издържа, сестра си пази, много е успяла - не е лесно да си такъв човек.

# 1 792
Булимията не е като анорексията.Да,хранително разстройство е,но това на Милена,е доста по-сериозно.Та чак някой да я пази и следи ,няма нужда.Не за пазене от такова естество е влезнала Габриела там.
И двете могат да са изключително тежки и да доведат до фатални последици. Памела ако не се лъжа беше написала, че се случва по 2 седмици да не яде нищо, след което идва епизод на тъпчене по 2-3 дни. В такава ситуация е нормално да иска някой близо до нея, за да ѝ помага. Макар че сега се замислих, че в днешния епизод споменаха, че много често ѝ ставало лошо. Може и там да е имала епизоди.

# 1 793
Тази ,,Церемония на розата” е все едно от някой индийски сериал. Дълги паузи, погледи.

# 1 794
Валерия е малка, та тя е на 20 години, останала от две години, доколкото си спомням, само с баба си и малката си сестра. Бащата липсва от живота им отдавна, майката е починала след мъчително седемгодишно заболяване. Това дете преживява трагедията си и се бори в живота. Не си позволи да злослови пред Алек за останалите момичета, а искрено се разкайваше за постъпката си, нищо че маската на непукист стоеше на лицето й. Замислете се какво бихте говорили, ако сте на нейно място, за живота си. Според мен тя не споделя за да търси съжаление, а просто няма какво друго да сподели. Иска да изглежда силна и поради липса на житейски опит понякога е груба. Не пожелавам на никой да има нейната съдба.
Надя също се държа сравнително достойно за момента, но заедно с останалите три махленки не спряха, убедени, че само тяхната истина е истина.
Виждайки малка, режисирана част от взаимоотношенията на момичетата си правим кардинални изводи и заключения.
Габриела също ми е махленка, но още някак си не съм съвсем наясно с нея. 

# 1 795
Тази ,,Церемония на розата” е все едно от някой индийски сериал. Дълги паузи, погледи.

И отчайващо озвучаване, бетер индийските сериали, а Ергенът как се изниза….🙅♀

# 1 796
  • Melmak
И двете могат да са изключително тежки и да доведат до фатални последици. Памела ако не се лъжа беше написала, че се случва по 2 седмици да не яде нищо, след което идва епизод на тъпчене по 2-3 дни. В такава ситуация е нормално да иска някой близо до нея, за да ѝ помага. Макар че сега се замислих, че в днешния епизод споменаха, че много често ѝ ставало лошо. Може и там да е имала епизоди.

Нормално да иска да й помага? Ама това предаване да не е клиника? Тези състояния са сериозни и имат нужда от лечение, което е бавно и дълго. Защо влиза в предаването, като има такъв сериозен проблем? И чак патерица си взима в лицето на Габо???

# 1 797
  • София
В момента съм на динята  и пъпеша и наистина не разбирам защо Виктория, която привидно не е глупава жена, е влязла в това реалити, вместо да посети психолог и да си лекува травмите. Валерия също - съчувствам и за тежката и съдба, но в крайна сметка, всички се борим с раните и демоните си.
На фона на тези двете, Надя и Йоана ми изглеждат умерени.
Сестрите са някакъв ужас и двете, като Памела ми е доста по-симпатичната.
Теа на мен ми е симпатично абсурдна.

Много ми хареса един коментар, който прочетох в темата- никой мъж (а и не само мъж) не харесва мрънкащи, драматизиращи жертви. Всички предпочитаме хора, с които да общуваме леко, да се смеем и да ни е леко.

# 1 798
“Не съм минала през малко неща”. Първия път приех, че може би е случайна грешка. Вторият вече се убедих, че тез моми с голям зор съставят правилно изречение, а в същото време им е много важно да изглеждат умни.
Всички имаме трамми- пресни или стари, сал една Валерия останала сирак. Но в скръбта си се изрисувала и оджукила. За злобата ѝ дума няма за отварям, не е нужно.
Съжалявам, но случилото се в живота ѝ по никакъв начин не оправдава гадното ѝ поведение.

# 1 799
  • България
Иначе прочетох малко коментари във Фейсбук и съм отвратена. Като изключим горе-долу положителното отношение към Нани и може би една-две още, всичко друго е като залято от някаква колективна вълна от помия... То вярно, че всеки има право да си изразява мнението както намери за добре, но пък лично аз винаги съм си мислела, че това какво и как казваш говори много повече за теб самия като човек, отколкото за този, когото коментираш. Най-вече ме озадачава как хората решават, че някой вътре е глупав, тъп, прост и тн. Това ми е много странно. За мен, доколкото показват разговорите им едни с други и съответно с Алек, няма голяма разлика между момичетата като интелектуално ниво. И не виждам наистина глупави и/или грозни хора там, пък не знам... Виктория, например, не ми е неприятна външно. Теа, Памела, Барбара и тн. не са ми глупави. В Теа като че ли има едно простодушие, но точно чувството й за хумор и самоирония показват, че не е така неадекватна. Памела пък на моменти ми изглежда точно обратното на повърхностен и глупав човек.
Повечето от участничките са си глупави, нямат чувство за такт, не искат да проведат диалог, а само обиждат - е как да ги наречеш, ако не глупави и прости? По професия са еротични модели и се стремят да са нечии държанки - няма как да ги уважаваме и да ги щадим. Сами са определили начина, по който ще гледаме на тях. От Теа и Памела трудно ще намериш по-голямо едноклетъчно. Другите са ужасно агресивни и злобни. Има 2-3 изключения, на които продукцията не набляга.

Общи условия

Активация на акаунт