ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 924
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 040
За феновете на Надежда, има стори, че вчера готвела свински ушички с нахут...

# 2 041
Не му е сестра Йоана.

# 2 042
Ох, цензурата пак се включи.
Аз все си мисля, че доста хора, които тук цъкат с език и се възмущават от агресията на таз и оназ, ако попаднат при същите условия, също биха разгърнали неподозиран потенциал.

# 2 043
Сега гледам епизода от снощи и то се разви всичко като в турски сериал 😀 Валерия е пълен психопат, наистина доста й се е случило в живота но да ходи на психиатър не по телевизията да се излага. Никога не е ок да се държиш по такъв начин и да тормозиш хората. Отвратително е, че никой от продукцията нищо не направи. Това ако беше в американската версия сигурно щяха да я изведат с охрана от там. Сестрите и те трябва да си заминават, Габриела е много проблемна и се държи като мутра, а с Пам нещо не е както трябва. Във всеки епизод й става лошо което започва да става доста съмнително. Дали не е добре със здравето и Габриела й е като охрана там или просто има гадже и не иска да прекарва много време с Алек. В началото не харесвах Йоана, но много ми хареса как добре се изказва за ситуацията и не се даде на мутренското поведение на Габриела. Трябва да почнат да ги тестват тези ергенки вече, че са много агресивни тази година. Имат нужда от психо тест!

# 2 044
Тъкмо изгледах вчерашния епизод на запис. Не знам какви са форумните настроения, но аз не го виждам този прословут злобен поглед на Надя, а и напълно я разбирам за отдръпването от клявките в шуши груп. След драма изпълнението на Валерия и реакцията на Алек (личеше си, че му диктуват в ухото като закриваше вечерята), бях убедена, че продукцията ще я изфишка, заради капризи. После пък се оказа, че са я водили на лекар и тя получи първа роза, явно промяна на сценария в движение.
Бай Габриел беше с ужасно гнусно поведение на були на тази яхта. Недорасъл, незрял, подиграва се и обижда, постоянно пита кой какво е постигнал, мислейки си, че тя цял живот ще седи на стари лаври. Пънала се да плува, а в главата кухо.
Виктория пак си мисли, че светът се върти около нея, към края на епизода искаше пак да го видела, за да му каже как той я наранил на церемонията, сякаш на него трябва да му пука. Laughing

# 2 045
Ох, четях ви назад, но нещо се изгубих и бях стигнала до въпроса за предишни връзки на Алеко. Не ми се търси по страниците пак.
Имаме ли вече инфо, да каже някоя добра душа ? 🙏

# 2 046
Сега се загледах в дългото промо с Йоана да видя дали имаше целувка, но не видях. Може и аз да съм се объркала. Въпреки това не вярвам, че му е сестра.

Но забелязах, че Горджъс метна декоративна възглавничка по Милена и беше много ядосана. Нали уж са приятелки? А тази сцена, в която Горджъс казва на някоя, че няма да спи повече в спалнята и после крие ножовете от кухнята, излъчиха ли я вече? Забравила съм. Да не се задава обрат и да изкарат Милена луда.

# 2 047
Горджъс май е ядосана просто  , не вярвам по Милена да я мята .ножовете не ги ли криеха от Силви?

# 2 048
Цялата ситуация с Валерия беше прозрачно дирижирана от Габриела, която сега се чуди само как да налее още масло в огъня. Самата Валерия е доста неуравновесена, та може да си я изпратят навън в комплект с двете сестри и още няколко персони с тях. Иначе така ме хвана яд, че никоя не си тръгна, предлагам другата седмица да изхвърчат няколко, за да се почувствам по-добре. Почти се чудя на Надежда какво им харесва на двете сестри, ама какво ли се изненадвам.

# 2 049
За феновете на Надежда, има стори, че вчера готвела свински ушички с нахут...
Няма лошо.. Нахутът е полезен, а пък свинските уши съм чувал, че съдържат колаген който пък е полезен за кожата. Насърчавам всички жени да увеличат приема на свински уши и крачета ( поради естетически причини разбира се ).

# 2 050
Аз ако съм на мястото на момчето, отдавна щях да съм отсвирила 75 % от участничките. Много кофти подбор, вчера по диагонал слушах, направо му съчувствах на Ергена. То или някой му се е лепнал като гербова марка, или някой мрънка, друг пък ходи да тОпи останалите. Детски лагер 10 -ти клас зелено училище.
Двете сестри, които делят един мозък, са ми най-неприятни. Интересно ми е защо толкова много са си повярвали - да речем, че едната има някаква визия, ама другата е зле и на вид, и на поведение.
Теа е там за пълнеж. Брутална простота и ужасен кич в едно.
Васка също е там да запълва екранно време.
Силвето не е на тази планета, хич не я слуша главата, но има симпатичен вид.
Валерия получава и тя факсове - ту я трясва някаква скръб, ту се държи като махленския бабаит. Да се лекува овреме, че такива травми ако се оставят без намеса, може да имат ужасни последици. И моята майка си замина от рак, съчувствам на всеки, преживял тежка загуба... само че не е начинът в ефир да си ту на единия полюс, ту на другия.
Надя е сто пъти за предпочитане - нормална жена ми изглежда, макар и малко скучна.
Йоана - същата работа.
Барбито - с акъл на еднодневка, визия на батка и речник на златна рибка.
Надежа - има излъчване, но се е състарила в лице и някак не вярвам, че няма 40 години.
Магдалена - претенциите са ѝ много, да спре да се държи като сигурна финалистка.
Криси Горджъса няма как да е на 27, извинете. С нищо не блести. Другото Криси и то там част от интериора.
Виктория - от Боже, какво е това чудо? до Не е чак толкова зле... и снощи пак се втрещих какви стихове, какви обяснения... дано не си е повярвала много, че после боли.
Мария ми е симпатична, напомня ми на една моя позната, интересен човек ми изглежда.
Милена дано си намери свестен мъж извън шоуто, добър човек е явно.
Катя е прекалено тиха и вглъбена, не се натрапва на очи - възможно е това да е печелившата тактика в тези смутни времена там.
Безмалко да пропусна злобния поглед - Киара. Милата, освен да гледа сластно или лошо, друго май не прави. Не ми изглежда читава, ама хич.
Те така, от няколко епизода, това ми е мнението.

# 2 051
Само на мен ли не ми харесва как изглежда Силви? Излъчването ѝ е страшно надменно, което я загрозява. А маниерите и начинът на изразяване са покъртителни.

# 2 052
Това което ме озадачи и донякъде ядоса в последния епизод беше завръщането на Валерия при останалите момичета. След като сподели на останалите своята версия за историята на яхтата, абсолютно всички ахнаха и бяха в шок. Както и последва солидна доза хейт към Надя, без нито една от тях дори да се усъмни или да изчака да чуе и другата гледа точка, дори и тези които не бяха от нейната групичка ( визирам Силви, Магдалена, Милена, Кристиана и т.н ). Мисля, че само Магдалена впоследствие поиска да чуе мнението на Надя, но чак след като останалите момичета се върнаха в къщата. Цялата тази смесица от сляпа вяра, наивност и конформизъм ме влудява. И не е само при жените. При всички хора като цяло. Винаги се опитваме да следваме "готините" лидери и да бъдем на тяхна страна без дори да се запитаме дали са прави и каква е другата гледна точка. Страхът от това някой да бъде отлъчен или "захапан" от останалите ни вледенява. Особено добре се видя при последната ситуация.

# 2 053
Този сезон ще го запомним с големи реплики обаче…

1. Алек - “Феноменално!”
2. Силви - “Аз съм пХавоспособен юХист!”
3. Памела - “Хихихи-хахаха, аз съм зайче.”
4. Христиана - “Ша та заапа!”
5. Маги - “Ох, спираш ми въздуха.”
6. Виктория - “Ти, сладка лятна диня, аз натрапчив пъпеш…”
7. Милена - “Ох, много се притеснявам.”
8. Васка - “К’во си се гипсирал?”
9. Теа - колебая се между “Как се вика на термометър за тъпотия?” и “Ми аз виждам камънак…”

# 2 054
Теа- Уляля къв е тоа хеликоптер УА 🚁

Общи условия

Активация на акаунт