ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 640
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 295
  • гр.Пловдив
А с тютюнопушенето как стои въпроса?
На мен Валерия в едно от скимученията си ми се стори ,че държеше ел.цигара?

# 2 296
Могат да си пушат, освен ако не са наказани. Например ако някоя откаже да участва в игра, може да ѝ спрат тютюнопушенето за известен период, да пропусне коктейл и т.н.

# 2 297
Значи, в крайна сметка, не е луд, който яде баницата, а който му я дава. Четейки ви, а вие сте по - запознати с предаванията, прави сте, че дори и само по слухове, човек добива представа в какъв затвор отива.
В такъв случай, щом са се съгласили да участват за едната петминутна слава, да си гладуват там.

# 2 298
На Силви сигурно са ѝ посегнали към картите, щом се върна в играта с пайовете Laughing

# 2 299
Силви ми е типичната зубърка от моето време. Не комуникира с никой, не дава на никой да препише и тя знае, може и е най-добра във всичко. Не умее да се вгражда в колектив и така остава извън групите на интересните.

Силвия е невзрачна и неприветлива и го знае, и целия този непукизъм който демонстрира е ужасно фалшив. Не ми е симпатична по никакъв начин, макар да не одобрявам как я третираха в началото.

# 2 300
На Силви сигурно са ѝ посегнали към картите, щом се върна в играта с пайовете Laughing
Със сигурност са ѝ напомнили какво ще стане, ако не се върне, тя изглеждаше ужасена по време на играта. Или са я заплашили за картите, или са ѝ казали, че няма да излъчат нито един път как казва “Аз съм пХавоспособен юХист”. 😁

# 2 301
Силви ми е типичната зубърка от моето време. Не комуникира с никой, не дава на никой да препише и тя знае, може и е най-добра във всичко. Не умее да се вгражда в колектив и така остава извън групите на интересните.

Силвия е невзрачна и неприветлива и го знае, и целия този непукизъм който демонстрира е ужасно фалшив. Не ми е симпатична по никакъв начин, макар да не одобрявам как я третираха в началото.

Според мен тя си вярва за всички качества, които си преписва. И най-вероятно от нейната камбанария тя си е най. Като мама постоянно ти говори как ти си най-умната, красивата и добра, то с течение на годините започваш да го вярваш, а пък за всяка майка нейното си е най. Иначе на мен ми е симпатична с това, че истински успява да издразни всички и се забавлява от тяхната реакция. Милена например е доста по-умна според мен, но тя набляга на други нейни качества, не колко е умна и красива. Силвито и Теа са си хахо.

# 2 302
  • гр.Пловдив
Пррравоспособната юрристка май са й забранени картите,понеже не ги е явила от влизането Smiling Imp

# 2 303
Пррравоспособната юрристка май са й забранени картите,понеже не ги е явила от влизането Smiling Imp
Някои от момичетата коментираха, че в дните след влизането ходила след тях и ги молила да им гледа. 😁 После се изпокараха и явно офертите са секнали.

# 2 304
Памела и двете ѝ мозъчни клетки са се опитали да кажат нещо. Домързяло я е и спелчек да си направи Sleepy
Скрит текст:

# 2 305
Това е някаква анимационна Габриела
Милото Памче, и то есе тръгнало да пише...

# 2 306
Добре де, защо продължават с тежките филтри? Габриела е друг човек направо. Все едно не сме я виждали вече по телевизията.

# 2 307
Лъжат себе си...

# 2 308
Не, не лъжат себе си, а другите Sunglasses

# 2 309
Другите вече ги знаят. Но като гледам с какво самочувствие са, явно наистина в огледалото виждат това, което виждат и в Инстаграм. Успели са много добре да се самозаблудят.

Общи условия

Активация на акаунт