ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 642
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 280
Ако е вярно, това е ужасно!
Но те вътре снимат инцидентно ...
Това си мислех по време на първия епизод. На масата имаше грозде и всички му налетяха. Явно от екипа са пропуснали брифинга да не пипат плодовете. Но от следващия епизод забелязвам, че никой не пипа плодовете от масата. Не знам дали след като свършат снимките им ги дават или екипът си ги прибира (също е възможно, най-вероятно и те ядат същия гаден кетъринг). А за храната по време на срещите причината е, че за естетиката на снимките искат храната да е цяла и непокътната. И като се снима тази среща 3 часа в жегата, накрая се е вкиснала и трябва да я изхвърлят. Рядко ги карят да направят по една хапка за снимките и това е.

# 2 281
Не съм се връщала на линка с имението, но не съм сигурна дали това беше единственият хладилник.
Както и да е де, и аз не мисля, че е възможно да няма предоставена редовно храна.

# 2 282
Понеже преди говорехме за кой младее и старее. На мен Екатерина, Киара, Надя и Силвия ми изглеждат на възрастта, на която са. Повечето ми изглеждат по-възрастни. Изключвам някои, които излязоха без да ги запомня.

Екатерина ми харесва доста на външен вид. Силвия също ми в доста хубава, но наистина има особена енергия и едно излъчване като на Дисни злодей. Валерия много ми харесва, но тя изглежда подпухнала постоянно и по-възрастна. Повечето 20-годишни си имат още нещо детско в себе си.

Аз абсолютно го вярвам, че не им дават достатъчно храна , за да са изнервени. Вече зависи и на какво са свикнали. Капитонова беше казала, че е ок храната, но тя според мен сравнява с моделските й изяви в Азия, където беше казвала, че е наистина пълен отврат. На жени, които не са свикнали да се охраничават, 100% е дошло много нанагорно.

# 2 283
  • Down south
Това, което споменавате, като храна или липса на такава и всичко останало в този апект, звучи като някакъв концлагер?
Безумно е подобна мащабна продукция да не осигурява елемантирни неща.
Не искам да го повярвам.
Да, дамите са визуално и не само потресаващи, но все трябва да ги хранят, поят и обличат. Това са няколко месеца "на борда"

# 2 284
Е, не, това с храната, ако е вярно, че не им дават да ядат понякога, вече е в повече.
Направо спирам да критикувам момичетата, то като знам аз каква ставам, ако съм гладна!

# 2 285
Всички момичета са доста слаби, да не кажа, че някои изглеждат дори нездравословно кльощави, така че вероятно са на някакви хранителни режими и едва ли имат нужда от много храна. Вече дали е качествено и съобразено с техните хранителни навици това, което им дават, е друг въпрос.

# 2 286
И аз не мисля, че ги остявят без храна - може да е гадна и еднообразна, но със сигурност имат поне обяд и вечеря. До колкото разбрах редували зеле и пиле с ориз през цялото време… А гадната и евтина храна не е само икономия, но и умишлена провокация. Също и липсата на сън, спането по 6 в стая, опашките по 2 часа за баня… В Щатите притежават имението, в което се снима, но и там са натъпкани като в консерви по 6-9 момичета в стая и с една баня. Там дори бяха казали, че следят кои кога са в цикъл - в тези дни умишлено се въртят повече около тях и се опитват да ги разклатят… Макар че там поне проблем с храната нямат. Но им носят продукти и ги карат сами да си готвят. Допълнителен повод за скандали, като някоя кифла откаже и едно яйце да изпържи.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 20:38 от Lilly_85

# 2 287
Добре де, всички тези момичета разписват договори предварително и трябва да ги четат, не е първи сезон, та да не знаят как стоят нещата/ от надкасти, подкасти, странични интервюта, оплаквания, та дори и не официално вероятно се разхождат разни неща/. Като си решил да влизаш някъде, простете, но аз специално ще намеря начин да получа многоооо информация. А оправданието - този не гледал, онзи не гледал, тази не разбрала, онази  за първи път чува и сравнения с гледане на чужди формати, освен нашия си е направо безпочвено. Но това си мисля само аз, от моята камбанария.😉

# 2 288
Единият вариант е да са знаели, но да са решили да го преглътнат в името на славата. Предполагам при повечето е така, защото проблемът с храната не е от този сезон. Другият вариант е да не са питали или да им е отказан отговор - което само по себе си е показателно, че или са глупави, или отчаяни.

# 2 289
За недостиг на храна и изобилие от алкохол се говори и в чуждестранни продукции, преди 1-2 години участници от Love is blind бяха дали такова интервю и имаше лек скандал, защото в тяхна подкрепа надигнаха глас и участници и от други подобни шоута. Дори си казаха за какви нечовешки глоби става въпрос, ако изнесеш информация.

# 2 290
Да, разбирам...ми да четат тогава и за другите, да мислят предварително и да преценят, все пак в момента интернет пространството дава необятна възможност, която да използваш. Никой насила не ги кара нито да разписват, нито да влизат.

# 2 291
Ами и ергенчо ако го държат така гладен, ето защо така им се нахвърля LaughingLaughingLaughing

# 2 292
Венета от първи сезон на “Ергенът” в един подкаст беснееше против условията и заплашваше, че ще издаде всички гадости зад камера… После каза, че адвокатите на продукцията ѝ се обадили и ѝ напомнили колко са глобите и дори я заплашили със съд. Мисля, че 9,000 лв на нарушение каза? Не помня, отдавна го гледах. Така че явно това има и по-фрапантни неща, които се случват.

# 2 293
Силви ми е типичната зубърка от моето време. Не комуникира с никой, не дава на никой да препише и тя знае, може и е най-добра във всичко. Не умее да се вгражда в колектив и така остава извън групите на интересните.
За храната- аз не помня някоя да е отслабнала вътре. Капитонова спазваше режим доколкото си спомням и явно са и давали каквото трябва да се яде. Макар че то в режими алкохол не трябва уж, но...
Недоспиването явно ги изнервя до краен предел и затова изперкват на моменти. А и все пак тази изолация от външният свят не е лека.

# 2 294
Така е, но и Венета  нещо фрапиращо е направила според слухове, което не са излъчили, та не им е останала длъжна😉.             П.С. Недоспиването е огромен стрес за организма. Психиката няма време да се възстанови, както и гладът, но те не са на джанки на реката все пак.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 21:33 от akksy

Общи условия

Активация на акаунт