ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 998
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 340
Абе, по принцип и мен тази целувка по нослето ме наведе на мисълта, че не му кефи/има гадже, ама тя самата има някакво 'развратно' изъчване, като Киара, та нищо чудно и да му текнат лигите.

# 2 341
Интересно ми е, стана ли ясно, че не са сестри? Още ли го играят непознати. Четивото от едната сестра Бронте го прочетох. Разбрах, че животът е брулил хълмовете им, затова Габито е построила защитна стена, зад която да скрие златното си сърце. То на тази височина и мравки няма, на които да правят път, може би и затова не видяхме.
Да са живи и здрави сестричките и все тъй да се подкрепят!

# 2 342
Не са се разкрили още сестрите, има време. Пък и тия в къщата да не ги разкрият, може и да се е сетила някоя, ама да са и забранили да издава тайната.

# 2 343
  • София
Имам някакъв спомен, че Памела каза на едно от момичетата, че Габриела й е сестра, но не казват на никого за сега, но не помня на коя точно го каза.

# 2 344
Аз чакам да изгрее звездата Васка, поне я бяха поканили на яхтата, започва да влиза в кадър.

Габи са я вкарали за дразнител + да е по-интересно, че има Тайна.  То се вижда, че тя не се интересува от тоз ерген, не е неин тип. Ще я изкарат, когато останат 6 момичета и се разкарат поетеси, хармоники, учени, поп-фолк визиите,  и останалите статистки.

# 2 345
Нали в промото за идната седмица се спрегна, че ще има драма покрай тайната, че са сестри.

# 2 346
  • София
Аз чакам да изгрее звездата Васка, поне я бяха поканили на яхтата, започва да влиза в кадър.

Габи са я вкарали за дразнител + да е по-интересно, че има Тайна.  То се вижда, че тя не се интересува от тоз ерген, не е неин тип. Ще я изкарат, когато останат 6 момичета и се разкарат поетеси, хармоники, учени, поп-фолк визиите,  и останалите статистки.

Като гледам и той не се е залетял за нея. То тя е по-мъжествена от него. Че и агресивна. Ако не я слуша, като нищо да отнесе някой задвратник Joy

Като каза поетеси - много се смях на последния епизод, когато двете му набутаха любовните си писма. Викам си  - така ако продължава, до края на предаването ще си тръгне с плик пълен с писма. Дано да са ги надписали, та да се знае кое от коя е  Joy

# 2 347
Не са се разкрили още сестрите, има време. Пък и тия в къщата да не ги разкрият, може и да се е сетила някоя, ама да са и забранили да издава тайната.
От първи ден знаят, че са сестри. Христиана каза, че имало момичета, които познавали Памела от ИГ още преди влизането.

# 2 348

Като каза поетеси - много се смях на последния епизод, когато двете му набутаха любовните си писма. Викам си  - така ако продължава, до края на предаването ще си тръгне с плик пълен с писма. Дано да са ги надписали, та да се знае кое от коя е  Joy

Ако бях на мястото на ергенът щях да избухна в смях, докато ромката му четеше писанията си. Как запази самообладание този човек не е истина.

# 2 349
Мили мои пъпеши и дини. Нека не се подиграваме на творчеството - то си лъха на Щерева отвсякъде. 😂

# 2 350
Така и не разбрах форумния ентусиазъм около Васка, която, освен че простее, в което няма нищо лошо, е и с доста семпла външност и излъчване.

# 2 351
Васка беше олицетворение на поговорката “Като няма риба, и ракът е риба”. Открояваше се на фона на всичките надути джуки. Но след готиното влизане, не е показала нищо смислено.

# 2 352
Така и не разбрах форумния ентусиазъм около Васка, която, освен че простее, в което няма нищо лошо, е и с доста семпла външност и излъчване.

Напълно, ако е без грим си е съвсем средностатистическа, не е нищо особено и има излъчване на простачка.

# 2 353
Понеже виждам сравнения и алегории между типажите от сезона и  такива в литературата и киното, то да дам и моето определение като цяло.
"Клети създания" лепва идеално според мен.

# 2 354
Чакалчето и Жорката имат нов епизод с гост Кокушев😃Отивам да гледам и слушам коментари!

Общи условия

Активация на акаунт