Бижута и бижутерски къщи – 2

• 49 347
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Мерси, че сподели. Чудех се да поръчвам и аз едно колие от тях преди месец, но май ще пропусна. Много некоректно. Че даже и с удивителни отговарят.

# 151
Забравих да кажа, че веднага след мейла ми цената на бижуто на сайта е актуализирана.

# 152
здравейте, имам един пръстен от баба ми на който му падна камъчето. В нашия град не могат да го поправят защото не е цирконий, нито е обикновен кръгъл камък Sad. Къде мога да го изпратя за поправка

# 153
Днес в Страсбург видях две дами носещи абсолютно еднакви пръстени и на двете си ръце. Това някакъв нов тренд ли е или просто случайност?

# 154
Момичета, споделете сайтове за сребърни бижута с повече избор. За предпочитане да не са родирани, за предпочитане да са Български, но не е задължително-ще погледна всички.

# 155
  • София
Имикс.

# 156
Здравейте,

Не знам дали съм в точната тема, но все пак ще попитам. Имам едно малко диамантче, което искам да си сложа на кожена гривна/текстилна корда. Не искам да е на благороден метал. Знаете ли бижутер, който би се занимал с подобно нещо (за София)?

# 157
  • София
Здравейте!
Искам за си взема обеци по ухото. Виждам по сайтовете, че има такива, които са тип фиба. Ако някой има такива моля да сподели дали са удобни за носене. При мен дупката на дясното ми ухо е пробита някак по-лошо и по принцип слагам по-трудно  обеца на нея.

# 158
  • София
Удобни са, като нормална обеца. И не се въртят лесни около оста си, ако това те притеснява.
Стоят красиво, вземи си. Simple Smile

# 159
  • Somewhere far away
Търся си пръстен  змия. обиколих всичко в интернет но няма точно това което търся или няма моя размер /тънките ми пръсти винаги са създавали проблеми при намирането на  пръстени моя размер/. предпочитам да е с родиево покритие. някакви идеи?

# 160
  • София
Имам сребърен пръстен змия от МарияСилвър в София, купуван преди доста време обаче.

Имам и стоманен, точно какъвто исках, от тук:

# 161
  • София
Удобни са, като нормална обеца. И не се въртят лесни около оста си, ако това те притеснява.
Стоят красиво, вземи си. Simple Smile

Благодаря!

# 162
  • Somewhere far away
Имам сребърен пръстен змия от МарияСилвър в София, купуван преди доста време обаче.

Имам и стоманен, точно какъвто исках, от тук:

много мерси! ако знаеш от колко време си търся такъв- държа да е сребро обаче. намерих в мариа силвър, но имат само 56 размер, което е огромно и няма никъв шанс да ми стане..

# 163
Някой да е поръчвал от Teilor diamond и имате ли поглед върху качеството на златните изделия?

# 164
Купувала съм от физически магазин колие от бяло злато с диамант, доволна съм, но ми се струват леко завишени цените като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт