Бижута и бижутерски къщи – 2

• 49 266
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Доволна съм от сребърните бижута с циркони. Обаче на пръстена с кристали му падат кристалчетата. Когато бижуто е в гаранция, поправката е безплатна. Това е за Пловдив .Но аз не съм от Пловдив и си платих куриера в двете посоки. Сега пак има паднали кристали и се чудя струва ли си да се поправя отново.

# 121
  • София
Благодаря за новата тема, Black Cat Flowers Hibiscus

Някой пазарувал ли е от https://www.teilor.bg/?  Влизала съм в два от моловете в техен магазин, но не знаех, че имат и онлайн магазин, където разглеждането е по-спокойно и предполагам има целия им асортимент.
Здравейте, имам техни обеци. Подарък са от мъжа ми. Тези дни обаче винтчето на едната се скапа явно и за малко да ги загубя. Харесват ми страшно много, но ще останат неизползваеми тъй като в магазин ми отказват поправка тъй като не си пазя сертификата с поръчката. Така, че ако ще купувате от тях пазете даже и кутийката Simple Smile

# 122
Кой беше американския сайт, от който купувате злато и диаманти?

# 123
  • София
Трябва ми спешно златар, който може да ми поправи едно синджирче. Някой правил ли е наскоро такава поправка?
Поправки на златни бижута, поставяне на камъчета и други бижутерийни услуги предлагат в магазин Игнатов-1921. Намират се в РУМ Младост 2, магазин 22. Поправките се правят на място и  се стараят в рамките на деня да направят ремонта.

# 124
  • Down south
Кой е този сайт?

Звучи, като злато и диаманти да се купуват по много Blush

Tiffany
Zales
Kay
Jared
Pandora
имат и злато, и диаманти, и
най-вече сертификати

# 125
Иваней на Шипка.
В последните години купувам бижута предимно от тях. От златото съм много доволна, и от някои сребърни също.
Имам техни авторски бижута, две с брилянти, много красиви и качествени.

# 126
Здравейте от години си търся обеци халки, но с голям диаметър. Прилагам снимка на Мария от Като две капки вода. Точна такива искам. Имате ли идея откъде да си намеря?

# 127
Здравейте от години си търся обеци халки, но с голям диаметър. Прилагам снимка на Мария от Като две капки вода. Точна такива искам. Имате ли идея откъде да си намеря?
Здравейте златни или сребърни търсите?

# 128
Кой е този сайт?

Звучи, като злато и диаманти да се купуват по много Blush

Tiffany
Zales
Kay
Jared
Pandora
имат и злато, и диаманти, и
най-вече сертификати

Zales - много благодаря!

# 129
  • Някъде там
Здравейте!
Искам да попитам някой има ли колие от флика, интересувам се с добро качество ли са? Много си харесах две колиета, но се колабая, виждат ми се с леко завишени цени.

# 130
Аз имам това колие от повече от година. Много си го харесвам, носила съм го доста и нямам забележки.

# 131
Не са нещо кой знае какво, но въпреки това много актуални и с естествени материали.

# 132
  • Пловдив
Доста е завишена цената на първото колие, предвид че е направено от кристали
https://www.emart.bg/nanizi-kristalni-manista

# 133
Малко се ядосах на Виктория Голд. Поръчах колие с обявена стойност 410 лв., звъннаха ми, че трябва да се изработи и ще отнеме около 10 работни дни. По-бързо са го направили, звънят ми преди малко и ми казват, ами малко по-скъпо е, ама е по-тежко, излезе над 3,5 грама, 600 лв. Аз колието го искам и ще го взема, ама това е 50% отгоре на цената, чудно ми е ако бях казала, че не е ОК и не съм предвидила такъв бюджет, какво щяха да го правят. За какво изобщо ги обявяват тези цени и грамажи, като постоянно има отклонения. А колието е стандартно, не е от тези с буквите, да каже човек, че от модел до модел може да има вариация заради променлива.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 19:20 от Melusine

# 134
Аз не бих се съгласила. Поръчай си от друго място, аз не съм доволна от тяхното злато и без това.

Общи условия

Активация на акаунт