Отговори
# 630
Привет и от мен, благодаря за темата!

Много съм доволна от първия епизод. Хареса ми всичко - участниците, заснемането, водещите, правилата (които запомних) - в-с-и-ч-к-о! Heartpulse Хареса ми и че оставиха участниците сами да се разпределят - така продукцията няма да бъде заподозряна в намеса, а и е интересен психологически експеримент.
Личи си, че предаването се прави от хора, които знаят за какво иде реч.
Раздвам се и че няма да бъде предимно гладиаторско, в което решаващи са физическите качества.

От участниците ми направиха впечатление Александър и Георги, очаквам много от тях.
Мимо ще ми бъде интересен дали ще претърпи развитие и как ще допринася за колорита.
Гимнастичките ми се сториха яки мацки.

Рано ми е за по-сериозни оценки, засега толкоз.

# 631
Участниците не са си съвсем непознати.Познават се от кастингите и пътуването.Нормално е да имат симпатии и Мимо по някакъв начин ги е привлякъл.
За мен избора на играчи не беше най-удачен.Ще видим като напредне играта дали ще се има стратегия при избора.Сега беше някак първично, но и другите от племето не помогнаха с разсъждения.

# 632
# 633
  • Другата България
То е ясно, че Мимо е вкаран само заради т.нар. “сеир“, защото е доста колоритен образ, и както каза Ники Николов - образът му се разгръща с течение на времето, което за мен означава две неща - първо, ще поостане в играта /дано, ще е интересно каква стратегия ще има и дали изобщо ще има/, и второ - вероятно ще има някаква любовна история или поне опит за такава между него и друг участник, на прима виста залагам на Кънчо, има и още един младеж, който ми се вижда подходящ за целта, но все още не мога да запомня всички имена.
От трета страна - Мимо е повече “мъж“ от някои други екземпляри от мъжки пол там, за които мъжественото се изразява в това жената да си знае мястото в семейството /прочетох визитка на Дзами, в която откровено си признава, че е сексист/.
Едит - намерих другото момче, което ми е “заподозрян“ - Виктор, на 29 години.

# 634
/прочетох визитка на Дзами, в която откровено си признава, че е сексист/.

Добре, че си е казал, че иначе как щяхме да разберем Grinning Хич не му пролича като замуча срещу девойката с тенджерата.

На мен Мимо ми е чудесен образ и за момента, защото ми е много истински образ, разнообразен. Ники Николов в надкаста каза, че шоу може да се прави заедно с участниците, а не на техен гръб и на този етап избирам да вярвам на това пред идеята, че взимаме различни и нестандартни типажи само за да се смеем на тях, а не с тях.

# 635
  • софия
Дизи, ясно е, че не чакам от бтв да пуснат в тубата. Но има хора, които качват епизодите и минават няколко дена, докато бъдат свалени. И това е опция за тези в чужбина, макар и недостатъчна. В момента така гледам ИВ.

# 636
  • Другата България
https://ladyzone.bg/ostrovat/vizitkite-na-uchastnicite-v-ostrova … load#page_break_2
Тук има кратки визитки на участниците, че тези на БТВ ми идват дълги на мен, но все пак това са 30 човека, поне още няколко епизода трябва да минат, докато запомня всички. И тези хора със специфичните имена и фамилии....

# 637
Да се разпиша и аз. Много ми хареса първият епизод. Стегнато повествование, не доскучава, сниман е чудесно, динамично. Приятно съм изненадана от Сано. Много разнообразни участници. Радва ме, че са настроени да играят стратегически още от самото начало. Засега симпатизирам на отбор 3. Интересно ще ми е да видя как ще се развие Мимо в играта. Различен типаж е и се радвам, че са го включили.

# 638
  • София
Гласувах за епизода (оказа се 25/30 - на някои въпроси дадох средното, понеже ми е още рано като цяло да реша; нищо че епизодът е завършено предаване).
Неколцина (след стр.39 от темата ни, на която си легнах снощи) са написали още от това, което и аз бих (и мисля).
Скрит текст:
Мин.год. гледах почти изцяло ИВ, НО понеже Фермата съществуваше само в сънищата на Продукцията й. Да, харесва ми. Но там и сега вс.е повторение на познатото до болка. Освен това, нека съм един от малкото, който не се интересува от напомпаните егоцентрици - "силата и гордостта" на РБ, които с дебилен мазохизъм участват и се избиват в най-нагласения формат. Повечето състезания/игри там също не са ми най-великото забавление на света. Гледах и гледам, понеже е "по-малкото зло" в беден избор и не е да не ми допада. Но сега се появява друго, което ме грабва и ми допада повече.
Тук, засега, ми хареса именно "извадката" от всякакви хора. По-симпатично обикновени. Игрите снощи също ме зарибиха - а хлъзгането на единия по мократа настилка си ме разсмя. Качеството на заснемане - в пъти над онова на Нова. По-общо казано, предполагам, че ще ми даде повече забавление като зрител плюс още няколко сорта емоции. Т.е. - макар да не пиша в СМ и у дома ми да няма монтирана пипълметрична "кутийка", моето необхванато гласуване е в полза на онова, което искам в телевизора си. (Въпреки, че ще дам симетрично и 2 чисти вечери на Гривните - както първите 2 епизода на Волята - а започва и Шампионска лига, която вече е вторн/четв с доста мачове, май съм преминал на Филипинския бряг.)
Предполагам хората сравняват в момента ИВ с ОСГ (а не Гривните със Сървайвър; имаше такова "питане" от някого страници назад) - понеже това върви паралелно пред очите ни. Сравнението на едно утвърдено с едно ново предаване са рискови, но - за мен - май не са в полза на стария бардак. А еднаквите типажи (направо са си еднакви индивиди повечето, по калъп); в продължение на 1-2-3 сезона, не правят продукциите по-интересни.

ПП. Намиращите се в чужбина - опитвали ли сте с "Елементал.ТВ" - само за чужбина е и поне за Германия знам (от наши хора там), че няма проблеми с легалността й. Но говоря за цялостен абонамент.
Скрит текст:
Дизилър, благодаря за визитките.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 14:33 от EmBrother

# 639
В онлайн епизода на БТВ+ няма реклама за 8888. Явно законът е само за ТВ?
Хич не му пролича като замуча срещу девойката с тенджерата.
Е хайде сега, замучал. Тази директно започна да краде. И аз ще реагирам като него, че и по-остро.

# 640
  • Другата България
Разбира се, че ще се сравнява с ИВ, в момента това са двата конкурентни формата, които вървят по двете конкурентни ТВ и се борят за рейтинг, какво общо има Сървайвър?
Скрит текст:
Гласувах за епизода (оказа се 25/30 - на някои въпроси дадох средното, понеже ми е още рано като цяло да реша; нищо че епизодът е завършено предаване).
Неколцина (след стр.39 от темата ни, на която си легнах снощи) са написали още от това, което и аз бих (и мисля).
Скрит текст:
Мин.год. гледах почти изцяло ИВ, НО понеже Фермата съществуваше само в сънищата на Продукцията й. Да, харесва ми. Но там и сега вс.е повторение на познатото до болка. Освен това, нека съм един от малкото, който не се интересува от напомпаните егоцентрици - "силата и гордостта" на РБ, които с дебилен мазохизъм участват и се избиват в най-нагласения формат. Повечето състезания/игри там също не са ми най-великото забавление на света. Гледах и гледам, понеже е "по-малкото зло" в беден избор и не е да не ми допада. Но сега се появява друго, което ме грабва и ми допада повече.
Тук, засега, ми хареса именно "извадката" от всякакви хора. По-симпатично обикновени. Игрите снощи също ме зарибиха - а хлъзгането на единия по мократа настилка си ме разсмя. Качеството на заснемане - в пъти над онова на Нова. По-общо казано, предполагам, че ще ми даде повече забавление като зрител плюс още няколко сорта емоции. Т.е. - макар да не пиша в СМ и у дома ми да няма монтирана пипълметрична "кутийка", моето необхванато гласуване е в полза на онова, което искам в телевизора си. (Въпреки, че ще дам симетрично и 2 чисти вечери на Гривните - както първите 2 епизода на Волята - а започва и Шампионска лига, която вече е вторн/четв с доста мачове, май съм преминал на Филипинския бряг.)
Предполагам хората сравняват в момента ИВ с ОСГ (а не Гривните със Сървайвър) - понеже това върви паралелно пред очите ни. Сравнението на едно утвърдено с едно ново предаване са рискови, но - за мен - май не са в полза на стария бардак.
А еднаквите типажи (направо са си еднакви индивиди повечето, по калъп); в продължение на 1-2-3 сезона, не правят продукциите по-интересни.

Скрит текст:
ПП. Намиращите се в чужбина - опитвали ли сте с "Елементал.ТВ" - само за чужбина е и поне за Германия знам (от наши хора там), че няма проблеми с легалността й. Но говоря за цялостен абонамент.
Скрит текст:
Дизилър, благодаря за визитките.
Голям минус е това за мен, един от многото.
Тук това е плюс - различните, многопластови образи.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 12:36 от Merri_An

# 641
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много ми хареса пилотният епизод, ще гледам, макар и на запис засега.  Хареса ми сървайвърският вайб на предаването и начинът на заснемане. Харесаха ми визитките - кратки и точни, без да ни занимават с маниите си за величие. Хареса ми как ни представиха правилата - ясно и поетапно.
Сано и Диляна водят малко монотонно, но предполагам ще свикна и с това.
Участниците са пъстри и разнородни, това също ми харесва. Засега не успях да си съставя особено мнение за болшинството, нито запомних много хора, но като сравнително неприятни ми се очертават Дзами и Мимо. Дзами очевидно се опитва да се налага насилствено като тартор, а и се взема много насериозно, което за мен е отблъскващо.
Мимо не мога да си представя как би показал блестяща социална игра, като от първия миг отказва да е полезен за племето си. Очертава ми се като някакъв паразит, когото ще трябва да мъкнат на гръб, докато му слушат лекциите защо не иска да направи каквото и да било.
Като потенциален дразнител ми се струва и Грозденка.
Шериф ми стана неочаквано симпатичен. Изглежда приятен човек с лек характер. Много е странно как някак хем ужасно силно прилича на Сами /дори и гласовете им са сходни/, хем в същото време изобщо не прилича. Изключително сходни черти - различен резултат.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 16:05 от Reinа

# 642
С две думи, най- после свястно предаване. Харесвам гимнастичките най- много, но харесвам и останалите. За сметка на това, никак не харесвам Дзами.

# 643
При мен вече ми дава, че е unavaiblе.
Много странно, че има такъв лимит, но се надявам това да е само за директното гледане на видеото. Надявам се да може с бутона download горе да се сваля без ограничения.

Ако има проблеми ще го кача на друго място Soney ми даде линк, но там може да стои максимум седмица линка, а идеята ми беше в One Drive да стои до края на сезона.

А за btv plus те имат много неприятния навик след няколко дни/седмици старите епизоди да стават платени в платформата им, та затова бързам да ги кача някъде да се запазят.
За съжаление едно време имаше епизоди на предаванията в playtube, но и от там са ги бутнали

# 644
Визитката на Виктор е смешна. Скрил си чипса в хладилника и като му казаха да отвори хладилника, той вика "а този чипс е донесен от гости, аз не ям пържено". Е тогава защо си го сложил в хладилника, чипс не се държи там.
После на балкона, върху климатика се вижда пепелник. И той веднага започна да се оправдава. "Ама аз не пуша, този пепелник се използва от гости".  После взе да обяснява как не пие алкохол и т.н.
Водещата и тя с едни тактични въпроси: "Как си с жените в момента?"  Ми не е твоя работа, по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт