Отговори
# 675
Казали са така, защото след снощните две игри няма играчи с по 2 гривни, има двама с по една. В първата игра всеки от четиримата заложи по 1 гривна. Спечелилият играта все заложените 4 гривни. Трима загубили останаха с по 2 гривни, играха втора игра, в която отново всеки заложи по една. Един спечели и двамата загубили останаха с по 1 гривна. По-нататък обаче вероятно така ще се завъртят игрите, че ще има играчи и с по 2 гривни.

# 676
Да, може и това да се има предвид с "Какво предстои за играчите с по една гривна?". Да става въпрос конкретно за номинираните участници снощи, а в общия случай да е за тези с под 3 гривни. Така има най-много логика.

# 677
  • София
Казали са така, защото след снощните две игри няма играчи с по 2 гривни, има двама с по една. В първата игра всеки от четиримата заложи по 1 гривна. Спечелилият играта все заложените 4 гривни. Трима загубили останаха с по 2 гривни, играха втора игра, в която отново всеки заложи по една. Един спечели и двамата загубили останаха с по 1 гривна. По-нататък обаче вероятно така ще се завъртят игрите, че ще има играчи и с по 2 гривни.
Да този спечелил втората игра сега е със 4 гривни. И ако утре пак отиде на двете битки и ги загуби и двете: остава само с 2

# 678
Какво ще кажете за името на отбор 2.
Глория?!!! Grinning
Дали тя не е един от спонсорите на предаването? GrinningVery Happy:D
Това с натуралния избор на имената ми хареса много. Нумерология, Глория и Мимо-Гарсия е велико Simple Smile

# 679
  • София
Днес от 12 ч повтаряха първия епизод по Btv Action. Ако на някого му е удобно да гледа по това време, да го има предвид. Явно така ще е за всеки епизод.

# 680
  • España
Определено предпочитам “Гривните “ пред ИВ . Второто е като “старата песен на нов глас “ , втръсна ми някак ….ще му хвърлям периодично по едно око , но интересът ми ще бъде насочен към Гривните. Освен всичко , за което сте писали , ми допада и това , че някак се създава усещане за справедливост и почтеност , тоест без “тупаревщини” , както в ИВ . За сега никой не ме дразни, а и ми  харесва начинът на заснемане и представяне на визитките . Пейзажи ; заснемане; монтиране; каст ; водещи ; игри : много добра работа ! Допада ми и това , че се дава възможност за участие не само на “машини” , а и на “нормални” хора 😉.

Скрит текст:
Като тийн бях влюбена във Васо Гюров ….то кое ли момиче от обкръжението ми не беше …. Жалко , че не е могъл да влезе със сина си ! А иначе ….малкият е копие на баща си :

За гледане на тв от чужбина ( извинявам се , ако някой вече го е предложил назад в темата) :
Скрит текст:
От 15 години съм абонат на neterra .tv . Идеално е ! Можеш да гледаш на запис или в реално време . Има и архив . Може от телефон; от таблет чрез приложението. Навсякъде по света , стига да има интернет.Месечната такса е  от 8 до10 евро , в зависимост от пакета , който купиш.   

# 681
  • Разпиляна във въображението
Хм, третото племе тръгва да се разпада.

# 682
Втория лагер добре създават връзки, ама скоро и при тях няма да става за живеене

От това което Ники Николов каза в подкаста

Скрит текст:
Каза, че единия лагер не си пестяли храната въобще и много бързо е свършила, явно това ще е втори лагер. А за друг каза, че много добре са си разпределялу храната и предполагам, че това ще са първия лагер

# 683
  • Разпиляна във въображението
А също така, че
Скрит текст:
едните са си направили мнодо добри условия, а другите...

# 684
За пръв път виждам да имат някакъв направен навес и само 1 човек да спи под него Grinning

# 685
  • София
Грозди май иска вниманието да е насочено към нея.
Лагер 3 май ще се разпадне

# 686
  • София
Оттатък 3-та вечер се катерят в/у шарените варели. Да, това е форматът, ама върви 100 години - барабар с Туп и Вито.
А тук всичко е ново. Не е непременно уау, но хората са нормални (повечето), игрите снощи ми харесаха, социалният елемент го има (харесвам повече това, отколкото теглене на вериги)... и да, избирам си окончателно Гривните.
(Ще хвърлям око - когато мога - замалко къв Дуранкулак, ама колкото да подхранвам тамошния мазохизъм (участници, зрители и продукция).
Друго да не е - но е ново, не е лошо, интересно ми е, липсват Димо/Ралица/Рачков и Геро. А човек може да научи нещо и като гледа грешките на другите.
3-тата група не я виждам. Да идват игрите, че после (тази вечер) идват Байерн Мюнх и Реал М и даже гривните ще избледнеят.

# 687
Сано и Диляна да в пъти по-добре като водещи, спрямо другата двойка в ИВ.

Всеки си има свое виждане и мнение. На мен Диляна както казах ми е робот - чете каквото е написано, без емоция, без енергия. От Ралица в моите очи не е по-добра. Добре, че е по-скоро ко-водеща. Като не изключвам просто още да не се е отпуснала и впоследствие да се “отприщи”. Simple Smile

Иначе за момента Гривните за мен сякаш има изглед да измести игрите. Именно защото не ми харесва, че в игрите издават стратегиите, правилата не са ясни и измислят в движение. Не ми харесва хора да мизерстват без причина, дори не ги дават. А и малко бойкотирам Нова, че не пускат играчите по подкастите. 😀  Забелязах, че имат много близки по дизайн битки двете.

Грозданчето ми е малко като афро-американците, сакън някой да не действа както на теб ти се иска спрямо теб и вече е расист. 😀 Има ли шанс два лагера да се слеят и да си останат два или задължително трябва да са 3?

Редактирам: харесва ми и това, че ясно показват, че се тегли жребий за цвета с който ще се състезават.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 21:30 от GattaMatta

# 688
  • София
Подкрепям горното мнение за "Грозданчето". Но не е съвсем проста тя...
Ченгето - според мен - постъпи рационално и от лична гледна точка, но и с мисъл за отбора си. Да видим дали ще проработи. Все пак, не знаем как/колко ще играе някой в игрите.

# 689
С този високоговорител и съспенс музика точно ми е Squid game … бррр, creepy.

Общи условия

Активация на акаунт