Отговори
# 780
  • Be realistic - plan for a miracle.
Доста яко ще се получи предаването, ще се гледа. Личи си отсега.
За Диляна - много е добра в това да бъде статично красива, талантът й на модел е неоспорим и затова е толкова успешна в това поприще - но... както казах, статична. Много зле се справя с воденето, за мен не е нейното... но хубавата новина е, че това се учи и има шанс да стане топ, ако се задържи 2-3 г. и работи усърдно.

# 781
  • София
Да се повторя и аз, но това с мегафона стил Игрите на глада много ми допада. Още не мога да ги запомня играчите, но нямам търпение да понапреднат стратегиите. Според мен без глад в подобно реалити не става, ако им е комфортно няма да излязат от зоната си на комфорт и да видим всичко, на което са способни. Радвам се и че май няма забрана играчите после да гостуват в Надкаст, имайки предвид, че Ники Николов беше там. Сано ми харесва как се справя, в първия епизод не толкова, но снощи беше супер. Диляна за водеща не става, иначе има топ стайлинг, но е скована и няма грам артистичност в нея. Обаче не пречи и явно правилно са преценили да има много малко включвания.

# 782
Всички визитки са качени още в понеделник на btv+.

Soney, ако закръглим 9 500 нагоре, не са далеч от истината. 😉

# 783
Диляна, ако вкара малко повече емоционалност, има шанса да е супер яка водеща на подобен тип реалити за оцеляване. Изглежда много на място сред екзотичната обстановка. Снощи ми се стори по-малко роботизирана, сравнение с първи епизод, но нямаше и много реплики.

# 784
  • Разпиляна във въображението
На мен Сано ми изглежда някак изсулен. Тениските, ризките му стоят някак никак. Не знам от позата ли е, от дрехите му ли...

Красота!

# 785
  • София
Ех,че хубавоо!
Изгледах двата епизода вчера на едно сядане на диванчето Simple Smile Дори оставих ИВ на запис - и по-добре,защото трябваше да гледам една битка два пъти-каква досада.
Впечатлена съм! Концепция,участници,свободата,която им се дава.
Не на последно място - фантастичното професионално заснемане.Напълниха ми се очите!
С две думи-това е моето Simple Smile

# 786
Наистина Сано изглежда като изсулен. Може би сме свикнали на различната визия на Карамазов и Джаферович.

А глад нека да има, разбира се в разумни граници. Така хората показват и скрити черти от характера си.

# 787
Сано изглежда изсулен, защото структурата му е такава, със свлечени раменца.

# 788
Наистина Сано изглежда като изсулен. Може би сме свикнали на различната визия на Карамазов и Джаферович.
Карамазов ще липсва на зрителите още дълго време. Май никой не може да го замени като водещ на такова шоу.
Ако съм някакъв програмен шеф в тази телевизия, ще предложа да се заснеме втори сезон на "Африка-звездите сигурно са полудели" с Владо Карамазов и Яна Грудева. (Хекимян вече няма как да води, понеже е общински съветник от политическа партия). Много ми хареса това предаване ... то минаха 10 години от единствения сезон.
Скрит текст:
НОВА пък да направи втори сезон на "Стар Академи" Wink
Иван и Андрей пък да направят втори сезон на "Музикална академия" и трети сезон на "Къртицата" Wink Ех, размечтах се.

# 789
За емоция и аз смятам, че не показва Диляна, но може би защото  още са скорошни водещи и не са си разпределили истински ролите. Ще видим как ще е след епизод-два.Може като започнат да отпадат Диляна да играе по-активна роля на разни съвети. На мен ми направи много добре Сано.
Добре разпредели ролите. На няколко пъти каза - аз отивам при тези отпред, Диляна наблюдявай изоставащите.  И второ както казах - видя грешката на Георги, но ме я посочи. Намирам и двете неща за положителни.
Довечера ще стане интересно глада ще започне да притиска отбор "Мимо", в такъв момент си проличават характерите на хората.
Очаквам двете девойки - Мая и Бистра, които ми изиглеждат по-инициативни да се задействат и да се сблъскат с Мимо

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 11:40 от Лорд Сняг

# 790
  • София
Аз също очаквам Диляна да се поочупи с времето и да бъде по-добра водеща. Много е сладка. В сравнение с нея Ралица изглежда като зла лелка, за което обаче обвинявам екипа на ИВ. Те й пишат такъв сценарий и й задават такава роля и тя я играе. На заплата е в крайна сметка.

# 791
За мен пък водещия трябва да е дискретен, да не дразни , да не привлича излишно вниманието. Без твърде излишни патетични речи , само с най-необходимото и информативното, кратък съспенс където трябва. Абе да са като персонала в скъп хотел, спретнати и невидими . Така, че съм доволна от тях, красива гледка , която не ме отвлича твърде много от самата игра . За мен това е професионално

# 792
Да връщаме Алекс Сърчаджиева най-добре.
Скрит текст:
Аз първия сезон на ИВ си го харесвам и заради нея. А и лафчето "готови, екшън" си е нейно Wink
А вече "Край! Битката приключи" си е на Димо.
Диляна не ме кефи като водеща, поне засега.  Яна Грудева от "Африка-звездите сигурно са полудели" се справяше сякаш по-добре, поне пускаше по някоя усмивка и беше приятелски настроена към участниците, стопяваше дистанцията.

# 793
И аз обвинявам за подхода на Ралица продуцентите на ИВ. Реално последния сезон се видя, че я вкараха в образа на злата вещица, която стои на съветите за номинации на изгонване и хвърля камъни в блатото.
Имаше запомнящи се реплики напр. "Това не е казарма"
Очаквам Диляна постепенно да се поочупи, възможно е и нея да я видим повече на номинационни съвети.
Рано е за оценки. Има 3-4 души които засега твърдо не ми харесват, но фаворити нямам.
повечето от "батките" ме дразнят. Кирил е напомпан с мускули и тестостерон, има прекомерно его и ми е копи-пейст на Николай Бедъра от последния сезон на ИВ. Мимо много ме дразни, но подозирам че ще му ударят едно рамо, за да всява интриги. Той е  дразнител, но досега такъв типаж - отявлен анархист - не бяхме виждали и за мен е добро попадение.
Онова гейчето от клуб "Глория" също ме дразни, но там засега има други съзтезатели, които работят за отбора и той не може да изпъкне.
Някои от жените според мен не знаят къде са попаднали - напр. Грозденка която не може да плува, също и Яна донякъде ми се струва неориентирана. Не проумявам Грозденка по какъв критерии е отишла толкова напред в немски формат, но то Ана Мария от 1 сезон на ИВ стана трета, така че защо не? Ако попаднеш в силна коалиция и никой не иска да те бара, защото те има за слаб с малко късмет може да си 3-4.

Много ми е любопитен Шериф. Засега го раздава веселяк, малко несериозен,  но не по начина на Мимо или фена на Глория. Искам да го видя в критична ситуация.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 12:08 от Лорд Сняг

# 794
  • Разпиляна във въображението
Аз "Екшън" го свързвам с Мастър шеф Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт