Отговори
# 1 020
То никой не е за подценяване, но Гогов би къде с преписване, къде на късмет, а е голяма надувка.
Едно му признавам. Добър е в преписването.

# 1 021
Грозна история.. толкова ли е скъпо да сложат по един параван между играчите.
Българска работа..

# 1 022
Нарочно е направено. Да можеш да преписваш.

# 1 023
Затова писах, че е българска работа.
Най-добри сме да напредваме по 'втория начин' и никой не се впечатлява..

# 1 024
Каква е тази тъпотия да виждат другия как реди? То така се губи изцяло честността на играта.

# 1 025
Аз честно казано не разбирам защо изобщо ги има тези игри за златна гривна, при все, че Бистра си я спечели в игра, а реално нищо не спечели. Евентуално АКО спечели, тогава може да зависи нещо от нея(изобщо който спечели битката). Те какъв стимул ще имат да печелят? “Да играя сега, та да мога и утре да играя и евентуално тогава да имам някаква власт!”. Това не ми допадна особено, недомислено ми е леко. Иначе Гогов се очертава да е от хората, които и в живота не понасям. Гроздето както казах преди - играе the race card, което ми е адски дразнещо. Добре и казаха, че отбора и е мулти-културен, ама тя милата не, та не, нея дискриминирали. 😀

# 1 026
  • София
Значи тук може и най-големия дроб да победи...и то без особен интелект. Нищо че изоставаш с обиколка на етапите за сила и ловкост...
В другите страни така ли е?

# 1 027
Няма забрана за преписване и подсказва е, Доколто разбрах.
Гогов ще излезе скрита лимонка.

# 1 028
  • Другата България
Значи, Гогов не вървеше докрай на въжето, скачаше малко след средата му.
Това за мен е възмутително първо от негова страна, после от страна на продукцията - че не му направиха забележка.
Иначе, за преписването - и Бистра, и Георги си заслужават да са обеднели.
След като преписването НЕ Е забранено, и те знаят, че този индивид преписва, това да си оставиш първо Гошо първия пъзел, после Бистра втория, и да му позволят да препише.....заслужават си не само това, което получиха.
Тези хора изобщо не са наясно, че тази игра е ИНДИВИДУАЛНА, че съюзниците се търсят не в твоето племе, а в другите, и то не в племена, а играчи....не мога да повярвам на това, което видях.
Сега ще се изкефя, ако Гошо наруши уговорката с Мимо, но не вярвам, страх го е от Дзами. Поне за момента.
Значи тук може и най-големия дроб да победи...и то без особен интелект. Нищо че изоставаш с обиколка на етапите за сила и ловкост...
В другите страни така ли е?
Да.
Само че това е едва началото, Гогов няма да продължи много напред според мен, или поне няма да е на финал именно защото физически не става.

# 1 029
  • София
Не съм съгласен с горните. Не, че не е така.
Направено е тия, дето участват (както размислите ни за отбори/индивиди) да се научат, че това е игра и може да се вземат 300К или части от тях.
Не е Всичко е любов, или онова на Наталия (какво беше). Игрите са си игри!
Яд ме е колкото вас, но това е изводът - не е до минуси за Продукцията. Това са правилата - няма/леки правила. Ами, мислете, бе участници!
(Т.е. И Мари и Билето ни добре са го разбрали. Докато съм писал.)

# 1 030
Дроб, но с математиката явно е добре. Бях сигурна, че пръв ще нареди пъзела със смятането.

# 1 031
  • Другата България
Скрит текст:
Не съм съгласен с горните. Не, че не е така.
Направено е тия, дето участват (както размислите ни за отбори/индивиди) да се научат, че това е игра и може да се вземат 300К или части от тях.
Не е Всичко е любов, или онова на Наталия (какво беше). Игрите са си игри!
Яд ме е колкото вас, но това е изводът - не е до минуси за Продукцията. Това са правилата - няма/леки правила.
Ами, мислете, бе участници!
Ей това е!
За момента го карат на приятелства - кой с кого влязъл, кой с кого се съюзил вътре, пазят се по племена....а играта е строго ИНДИВИДУАЛНА.

# 1 032
В играта има ли честност и почтеност?
Досега си крадоха храна, преписвоха един от друг, крадоха си гривни...

# 1 033
Гогов става мишена, играе мръсно, а това никой не го харесва.
Един от слоганите на играта е да се правят коалиции, да се играе в екип, тоест това да е начинът, чрез който индивидуалния играч да премине напред в играта.
Макар че лагерите са разделени поради териториални причини, това да споделяш повече време с определени хора неминуемо се отразява на отношението между играчите и те реално се възприемат като отделни отбори и от време на време някои се сещат, че няма да е все така и гледат да мислят в перспектива ( покана за вечеря, офертата на Дзами и подобни)

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 20:54 от Twinklestar

# 1 034
Мислех си,че Гласът на България е в неделя Trollface

Общи условия

Активация на акаунт