Отговори
# 1 110
Това, което гледаме е монтирано след приключване на играта. Образите сенки, които виждаме, само когато играта ги изкара на масата, са бити карти, те не продължават и не са важни за основната линия. Джулиана беше класички образ сянка. В игрите за гривни не дадоха нито един неин диалог с водещите, седеше като притурка. Има още няколко такива образа, тази Ина и няколко момичета от втория и първия лагер. Този татуирания също ми изглежда такъв. Притурка, която няма да се развие в някаква индивидуалност. Гогов е чудесен за сценария, като сюжетна линия, но няма потенциял за развитие, просто привлича публика и имаше късмет.

# 1 111
Моля оценете епизод 4
Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона
най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един
отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 1 112
Това, което гледаме е монтирано след приключване на играта. Образите сенки, които виждаме, само когато играта ги изкара на масата, са бити карти, те не продължават и не са важни за основната линия. Джулиана беше класички образ сянка. В игрите за гривни не дадоха нито един неин диалог с водещите, седеше като притурка. Има още няколко такива образа, тази Ина и няколко момичета от втория и първия лагер. Този татуирания също ми изглежда такъв. Притурка, която няма да се развие в някаква индивидуалност. Гогов е чудесен за сценария, като сюжетна линия, но няма потенциял за развитие, просто привлича публика и имаше късмет.
Чела съм доста за този тип монтаж и всичко, което пишеш е така, но има и друг похват - постепенното разкриване на играча. Идеален пример за това е Рълев от ИВ 5 - в началото беше между другото, почти нямаше никакви синхрони и с течение на сезона научихме доста повече за него.
С напредване на играта ще почнат да ни показват и повечко синхрони на отпадащите скоро, но в началото наистина няма нужда зрителите да придобиват впечатления за хора, които скоро ще си отидат.

# 1 113
  • Другата България
Да, това имам предвид и аз.
И аз също писах за Ина, та едва днес разбрах, че има такава участничка.....
За съжаление смятам, че и с Венци пожарникарчето ще се случи същото, а имах надежди за него, но явно е скучен образ.

# 1 114
Аз пък за Венци имам усещането, че ще е точно тип разкриващи се занапред.
Дано ти си права, защото не ми е симпатичен Grinning

# 1 115
Да, този Венци и той се губи напълно. Все се надявам да ни спретнат номер и да има скрита за момента лимонка,   залагам че ще има доста сериозно пренареждане на картите за в бъдеще. Дано не ни разочароват.

# 1 116
  • Другата България
Аз пък за Венци имам усещането, че ще е точно тип разкриващи се занапред.
Дано ти си права, защото не ми е симпатичен Grinning
А аз пък искам ти да си права, защото по принцип съм фен на пожарникарите, не само в ТВ формати. Blush

# 1 117
Ники Николов спомена, че в някакъв момент са събрали играчите и са им казали, че им е ясно, че си говорят без камери и си правят уговорки така, но по този начин изглеждат налудничаво на зрителите и че няма да ги издват, но да правят всичко с камери, за да има логика в историята за зрителя - шоу е все пак. Та подозирам, че тук пак имаме някакив такива пробойни.

# 1 118
Добре де, може ли това момиче да излезе(дали постъпи правилно или не няма значение в случая) и да не и дадете нито един синхрон, а сърдитко, дето ще коли и беси да го дадете пет пъти как говори за “вярването в чудеса”. 🤷🏻♀😀

П.С. Според мен също не е коректно да може в този момент да се дава гривна, но в крайна сметка това пък държи играта по-динамична. А и съм далеч от мисълта, че всеки ще тръгне да си подарява гривната. Това е ще е по-скоро изключение от правилото.

Умишлено е. Гони се рейтинг. Кирил влезе в ролята на Виолета от ИВ на 5, която бе злата вещица. Него всички го мразят, сега ако се задържи ще е много забавно.
Дори и Гогов се подразни от рекацията му, той бе готов да го спасява, а Кирил реши да му обявява война.
Мухльото Гогов от два стола на земята - от една страна се показа твърде нерешителен за Дзами и Компания, които искаха да изгонят Кирил и да се спазят договорките с лагер 3; от друга страна  излезе подлец за Кирил, който май очаква Гогов да го спаси.
Кирил е във война с целия лагер1, от лагер 2 се скара с Шариф, Георги и Секулички му точат ножовете.
А сега идва нов играч. Ако отиде в лагер 2 Кирил ще се опита да го привлече на своя страна и ще стане драматично.

П.С. Дотук Кирил, Гогов, Дзами и Мимо се оказват дразнители. Бистра също очаквам да ѝ ударят едно рамо, успя да спечели първа битка от нищото, днес се представи добре, ще натрупа самочувствие.
Шариф, който го играе артелчикът също ще е интересен.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 23:47 от Лорд Сняг

# 1 119
  • София
Липсва му зрелищност и съспенс на формата. Водещите са много вяли.

Съгласна съм за водещите. Диляна Попова ми е  като Гери Гунчева (Фермата) - напълно излишна- липсва й ангажираност, предимно Сано говори и коментира...но и той, милия, е гола вода като водещ...

# 1 120
Обобщение за цялата седмица

според мен са възможни няколко сюжета
Гогов може да се скара с Дзами, който иска дадената дума да се изпълнява. Дзами иска да бъде лидер на останалите, а също да се търси съюз с лагер 3, както и да махнат силовите конкуренти
Гогов може да се скара и с Кирил
Кирил може да се скара с Георги, ако разбере че той е искал Секулички да остане.
Кирил може да се скара с Шариф, за разпределението на яденето
Кирил може да се скара и по любовна линия с конкурента си. (забравих му името)
Кирил може да обяви война на Лагер 1
Кирил може да обяви война на Гогов, защото остана с фалшиво усещане че ще го спаси.

Лично аз очаквах драмата да стане в лагер 3 – Мимо и антуража му (Яна и Нина) срещу Бистра и Мая, а лагер 2 Кирил да се изправи срещу Шариф, Георги и Ивайло заради храната. Вместо това драмите станаха в лагер 1 – война на лагер 1 с Кирил и война на Дзами и Гогов кой да е тартора

На този етап не подценявам никого. Да, вярно че обикновено правят  монтажа след битката но и Цецо и Рълев от ИВ 5 показаха, че са "скрити лимонки"
Скрит текст:
. Цецо бе господин никой в старейшините и стана лидер при амазонките. Рълев "проспа" първата третина на играта и после изведнъж стана лидер на новия отбор от гладиатори.

# 1 121
  • София
Третият май е Иван Йочколовски от Сървайвър.

Зариби ме предаването, сега до понеделник почивка.

# 1 122
Само аз ли не харесвам Ралица и Димо? Повечето хора сравняват Сано и Диляна с тях, обаче мен винаги много са ме дразнили, особено Ралица 😂
Аз явно имам нетипично мнение, но мен и Дзами не ме дразни, но пък Гогов ми е изключително неприятен.

# 1 123
Липсва му зрелищност и съспенс на формата. Водещите са много вяли.
Е, какъв съспенс ако не се контузят двама , трима състезатели или пък водещите не внушават непрекъснато колко недостойни са участниците в сезона. Пиша като фен на Игрите още от сезон 1 и никак не ми е приятно, че все повече се превръща в Биг брадър с елементи на състезание и изтезание.
В този ред на мисли Острова много ми харесва за момента, като отчитам, че концепцията е доста различна. За мен тук игрите (състезанията) са само средство, посредством което да се разгърне социалната и стратегическата игра. А тя ми стана супер интересна. Например хода на Мимо буквално ми е “ефекта на пеперудата” и доведе до открит конфликт между лагер 1 и 2.   Впечатли ме и това, че един мъж  подтисна егото си и отиде да моли за спасението на приятел.  Изненадващ обрат беше и решението на Джулияна да напусне и да даде шанс на някой, почти непознат, да продължи да играе. Не очаквах и Гогов да страда от угризения, че с решението си ще прекърши мечтите на един човек . Изобщо много силен епизод. Надявам се на още много от същото…Така че, давам шанс на Острова. Няма да обръщам внимание на дребни недостатъци, предвид че е първи сезон и вярвам, че ще ни бъде много интересно както пред екрана, така и тук в темата. Blush

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 01:04 от DorianaS

# 1 124
  • София
Предаването започва да ми харесва все повече. Много ми харесва качеството на заснемане и разните дребни, но впечатляващи детайли.
В потрес съм какви мързели и търтеи има в лагери 2 и 3. Държат се все едно са там само за няколко дни на почивка и после кой откъде е.
Особено тези в "Мимо" - умират от глад, нямат подслон, но по цял ден лежат на плажа и се оказва, че дори не са се огледали наоколо, за да потърсят храна, ако не друго. Хем видяха като бяха на гости на Глория, че хората си бяха набрали банани. Няма такива мърди. Здрави, прави млади хора...
При Нумеролозите има дразнители, но ми харесва как си устройват и облагородяват пространството.

Гогов ако не преписва е жив зян. Не че съм учудена. "Най-светкавичният преписвач" - страшно умение, няма що!
И по принцип с това преписване се прецаква целият съспенс в игрите. За мен като зрител е обидно да го наричат находчивост.

Кирил ми става все по-неприятен. Първо с претенциите си за храната, после с начина, по който се пазареше да го остави Гогов в предаването. Много е тъп, а поведението му е селско. Бил силен като вол, но бих добавила, че очевидно е и точно толкова умен. Толкова се озлоби, че искат да го изгонят, че дори не успя да отчете желанието на Гогов да го остави в играта. Държи се, все едно някой му е длъжен.

Харесвам Симеон, мисля, че има какво да покаже. А този с леко азиатските черти ми се струва много познат, но не успявам да се сетя откъде.
Връщам се да ви чета, че има доста писано.

Общи условия

Активация на акаунт