Отговори
# 1 095
Абсолютно. Тримата ще се сътезават. Май не са очаквали точно Джулката да отпадне и трябва да запълнят квотата.
Или - по -вероятно - са готвели Кирил за финалист, а той влезе във война с всички и спешно му трябва съюзник. Сега обаче най-накрая ще стане наистина интересно. Досега бяха прегръдки и любов, като в комуна.
Сега Кирил обяви война на лагер 1, а в лагер 2 му точат ножовете. Лагер 3 изведнъж рязко им се вдигна цената.

# 1 096
Да се върна малко назад - Не оправдавам Гогов, но Георги също преписа пъзела със смятането, още докато Сано го проверяваше, иначе се мъчеше от доста време без резултат.

# 1 097
Сам, изтрий си поста, че си е чист спойлер.

Редактирах, извинявам се, ако някой е прочел

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 22:33 от sam001

# 1 098
  • Другата България
Поредната недомислица..
Изборът на Гогов вади Кирил от играта автоматично и никой не би трябвало да може да му дава гривна в последствие.

Невръстната девойка, ако има намерение да излиза, може да го направи на следващия ден при редовния въпрос на водещите, но ще трябва да остави гривната на някой друг от наличните.
И аз така разбрах правилата, но си признавам, че не съм запозната с оригиналния формат и не знам дали това е допустимо. Това, което се случи тази вечер имам предвид.
Обаче, предвид другото - че Джулияна е напълно безличен играч, аз тъкмо я запомних и тя напуска, а Кирил се очертава като един от главните дразнители, е напълно нормално при положение, че тя е решила да си ходи, да позволят това да се случи, с цел Кирил да остане. Все пак се гони и рейтинг, нека не забравяме.
Защото наистина ще има конфликти, аз очаквам Гогов да се опълчи на Дзами в един момент и да заиграе с Кирил, срещу Дзами и....сие.
До момента, до който схванат, че това всъщност е една индивидуална игра, и всеки започне да играе сам за себе си.

Ама това Миро от Сървайвър ли е?
Леле, леле, изложих се, изобщо не го познах, та той си беше младеж тогава! Посипвам си главата с пепел!
Напълнял, и с тия бузи....не беше ли собственик на “Школо“?

# 1 099
Беше, май го е продал.Сано каза, че от тримата има двама милионера...

# 1 100
Ама какво е това сега - нови играчи?! На мястото на всеки, дето си е излязъл, ще прииждат нови ли?!

# 1 101
Добре де, може ли това момиче да излезе(дали постъпи правилно или не няма значение в случая) и да не и дадете нито един синхрон, а сърдитко, дето ще коли и беси да го дадете пет пъти как говори за “вярването в чудеса”. 🤷🏻♀😀

П.С. Според мен също не е коректно да може в този момент да се дава гривна, но в крайна сметка това пък държи играта по-динамична. А и съм далеч от мисълта, че всеки ще тръгне да си подарява гривната. Това е ще е по-скоро изключение от правилото.

# 1 102
Мен предаването много ме кефи за момента. В началото може би изглежда леко странно, защото сме свикнали винаги първо да има отборни битки, но пък тук може да се правят наистина много стратегии и да има постоянно обрати, съответно винаги да е интересно.
На мен ми хареса, че Кирил остана. Като личност не ме кефи за момента, но все пак е  интересен за играта и ще има конфликт с останалите. Може би Джулияна усети, че ще я приемат винаги като слаб играч и реши да си тръгне по достоен начин. Можеше да опровергае мнението на останалите, но така си е решила, явно не е била достатъчно нахъсана да остане.

# 1 103
  • България
Има твърде много участници, за да запомня който и да било. Не симпатизирам на никого. Не одобрявам Кирил, Гогов и Дзами. Отпадането на Джулияна беше нагласено и нелогично. Не ни беше показана историята и си задавахме въпроси. Ники Николов получава черна точка от мен тук.

# 1 104
  • Другата България
Скрит текст:
Мен предаването много ме кефи за момента. В началото може би изглежда леко странно, защото сме свикнали винаги първо да има отборни битки, но пък тук може да се правят наистина много стратегии и да има постоянно обрати, съответно винаги да е интересно.
На мен ми хареса, че Кирил остана. Като личност не ме кефи за момента, но все пак е  интересен за играта и ще има конфликт с останалите.
Може би Джулияна усети, че ще я приемат винаги като слаб играч и реши да си тръгне по достоен начин.
Скрит текст:
Можеше да опровергае мнението на останалите, но така си е решила, явно не е била достатъчно нахъсана да остане.
Защото тя беше слаб играч.
И социално също, според мен, разбира се.
Каквото и да си говорим, Кирил ще генерира много повече коментари /макар и негативни, което и става/, както и интерес, отколкото Джули - та повечето от нас дори не знаеха, че участва. Същото ще стане според мен и с въпросната Ина - че тя е като палмово дърво там, досега не помня да е имала синхрон, на играта за отпадане тази вечер камерата я хвана на два пъти - ами....някак странна ми се вижда, дано ме опровергае. Единак.
Телевизиите гонят рейтинг, а рейтинг и гледаемост се постигат с лица и герои, които по един или друг начин са интересни на зрителя - независимо дали позитивно или негативно.
Заради зараждащата се любовна история между Берке и Писова очаквам и те да поостанат. Blush

# 1 105
  • България
Ако ни бяха запознали с Джулияна и ни бяха дали 10 нейни синхрона, щяхме да имаме мнение. Натрапиха ни Кирил, който се пъчи в гърдите и после се проваля, и заради това събра негативизма.

# 1 106
  • Другата България
Именно.
Натрапиха ни Кирил, защото той остава, тук добра работа на психолозите, че са уцелили другото - ще генерира интерес, и хейт вероятно.
А при положение, че са знаели, че Джули си отива, синхроните с нея бяха излишни.
Така работят телевизиите, и това е водещото при ТВ форматите.

# 1 107
Първо рев, защото не иска да е първата отпаднала, после с усмивка си преотстъпва гривната...Какво се е случило между двете случки може само да гадаем.Аз мога да си изфантазирам, че Кирил е предложил нещо ако остане и спечели формата...или някой от продукцията.

# 1 108
Кирил змия го хапа, малко реванш сега...макар, че почвам да си мисля, че тая змия не случайно агресира към него. Животните усещат кой каква енергия носи. А Кирил нали каза, че само змия и жена можело да го съсипе. Да вземе да се извини, че точно жена го спаси.

# 1 109
Не го гледах много внимателно този епизод, но пак ми беше интересен. Изненадващо решение на Джулияна да се откаже, но тя си знае.
Следващият епизод ще е интересен. Симеон от ИВ ми беше крайно антипатичен там, но после по интервюта ми е правил добри впечатления. Мирослав Джуканов си го спомням от Сървайвър (да, от създателите на Школо е), а третият някаква идея кой е? Казаха, че и тримата са опитни.

Общи условия

Активация на акаунт