Отговори
# 1 080
За Гогов важи с пълна сила изразът: "С нахалство към прогрес..." Освен да преписва, друго знае ли?! Засега не го долюбвам. Дано в бъдеще покаже и друга страна
 В крайна сметка не всичко е битки, има и спортсменство, чест и доблест, има феърплей. Дано ги покаже....засега показва обратното

# 1 081
Какво беше това сега?!

Абсолютно нищо
Кирил ще бъде аут заради себе си, а Джули щеше да продължи да си е мишена. В този смисъл тя го изигра много добре, защото си тръгва много добре обществено приета.  
И двамата са чао като играчи в играта въпрос на време е.
Кирил не може да се пребори със себе си - той от глад вече иска да иде в другия лагер.

# 1 082
Поредната недомислица..
Изборът на Гогов вади Кирил от играта автоматично и никой не би трябвало да може да му дава гривна в последствие.

Невръстната девойка, ако има намерение да излиза, може да го направи на следващия ден при редовния въпрос на водещите, но ще трябва да остави гривната на някой друг от наличните.

# 1 083
Май ще го зарязвам това предаване.
Баси театъра.

# 1 084
И аз мисля, че Джули добре го изигра. Тя си тръгна с достойнство.
Кирил вече се е смразил с лагер 2 и лагер 1. Той е пътник.

# 1 085
айде един от игри на волята влиза Симеон с татуса , с борба се е занимавал

# 1 086
  • България
Туджаров е вписан във финалните надписи на екип игри.

# 1 087
  • София
В светлината на размислите и наблюденията ни относно ОТБОРИ/ИГРАЧИ - случилото се е безсмислено.
Момичето, което обра овациите, си тръгна и няма да ги прехвърли никому. Тоя, дето спечели гривна за себе си и остана - ще е още по-мразен в отбор/отборите. Гогов затъна като мишка в трици - и индивидуално и отборно.
Постъпката на Джулката беше глупава по отношение на играта и оставащите - но тя си отиде достойно и вероятно с ясно съзнание, че не й се стои там.

Ахааа, а мускулестите сега ще им покажат как се играят игри Simple Smile
(Надявам се да няма варели във въздуха; не видях добре анонса.)

# 1 088
Играта стана много интересна.
Дзами и Гогов във война за лидерство

Кирил се „смрази“  с лагер 1, но в същото време и зад гърба му не е спокойно. Повечето от лагер 2 го ненавиждат, скара се с  Шариф,   Жоро иска да го изгони, за да дойде Секулички.
А сега идват и нови съзтезатели и ще разбъркат картите.

Джулката си отиде, защото разбра, че я смятат - не без основание - за най-слаба. Екстремната обстановка и мнението на останалите за нея я  съсипаха. Кирил направи голям фал - първо да се моли, после да се заканва.
П.С. Кирил ако имаше поне малко акъл трябваше да  си сдържи емоциите, а после да иде в лагер 1 както вече е казал  на Дзами.

Това щеше да го издигне в очите на Лагер 1, че е готов да се пребори с мнението на Лагер 1 и да се докаже. Още по-умно щеше да е, ако бе дошъл в Лагер 1 преди играта.
А така се показа като слабак и подлец;

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 23:37 от Лорд Сняг

# 1 089
  • Сливен
Тъкмо влизам д напиша и аз, за един от новите играчи - от Игри на волята е .. Ех и тук едни и същи.. 😅

# 1 090
Освен Симеон, другият е Миро от Survivor 2. Някой знае ли кой е третият? Дали и той е от някое реалити

# 1 091
е то е само един така че..

# 1 092
Продукцията 'суспендира' решението/избора на 'златната гривна', с което обезмисли 4 дни състезания.. мерси. Много професионално.. Wink

# 1 093
  • Другата България
айде един от игри на волята влиза Симеон с татуса , с борба се е занимавал
Не, не влизат и ТРИМАТА.
Тримата ще се състезават /аз така разбрах поне/ помежду си, и който спечели, остава в играта.
Да ме поправи някой, ако греша.

Сам, изтрий си поста, че си е чист спойлер.

# 1 094
От години не съм писала във форума, но за сега ме кефи предаването.
Аз се връщам към играта, щом всичко е позволено, значи може да вземеш котлето, дето седи над незапаления огън и с него да пренесеш водата на един път.
Иначе нормално е нещата за момента да се случват, като на детски лагер. Това е 4-ти ден и всички все още се осеферват. Тепърва ще се разгърнат основни стратегии и ще стане интересно, така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт